Nov

28

Este atat de simplu sa ai un dormitor de vis!

Dormitorul este locul in care ne reincarcam bateriile dupa o zi grea si stresanta motiv pentru care aceasta incapere trebuie amenajata cu foarte mare atentie. Cu toate acestea, amenajarea unui dormitor nu trebuie sa ne sperie deoarece este foarte simplu de amenajat un dormitor in care sa ne reincarcam bateriile dupa o zi grea de munca. In acest trebuie sa respectam urmatoarele sfaturi:

De cele mai multe ori dezordinea este principalul motiv pentru care dormitorul nu este atat de relaxant pe cat ne-am dori. Avand in vedere acest lucru trebuie sa achizitionam o mobila la comanda suficient de incapatoare astfel incat ordinea sa fie una dintre calitatile dormitorului nostru. In acest fel nu doar ca ne vom putea odihni mult mai bine ci dormitorul va arata mult mai bine si din punct de vedere estetic.

Culoarea in care este decorata mobila dormitor la comanda sau peretii este un alt sfat de care trebuie sa tinem cont in momentul in care ne amenajam dormitorul. Pentru ca aceasta camera sa fie cat mai odihnitoare dar eleganta in acelasi timp, culoarea peretilor sau a mobilierului trebuie sa fie placute, sa de-a o senzatie de liniste si o doza puternica de optimism. Toate aceste lucruri pot fi obtinute prin apelarea la culori deschise, vii, albastru, galben, alb, fiind doar cateva dintre aceste culori.

Gradul de confort pe care il ofera piesele de mobilier pe care le utilizam in decorarea dormitorului este cel de-al treilea sfat de care trebuie sa tinem cont in momentul in care ne amenajam aceasta camera. Patul precum si fotoliile sau scaunele pe care le avem in dormitor trebuie sa fie cat mai relaxante astfel incat sa ne putem bucura doar de momente de relaxare si confort sporit. Cu toate ca obiectele de mobilier utilizate in decorarea dormitorului trebuie sa fie in primul rand confortabile si sa ne asigure un grad cat mai ridicat de relaxare, mentinerea unei posturi corecte a corpului este un alt lucru de care trebuie sa tinem cont.

In concluzie, petrecerea timpului intr-un dormitor relaxant si confortabil nu este greu de obtinut atat timp cat sunt respectate sfaturile prezentate in cadrul acestui articol.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>