Dec

4

Lenjerii de pat pentru copii

Cum se apropie sezonul rece, si Sărbatorile de Iarna ne bat în ușă, una din grijile mele în acestă perioadă este de a achiziționa din timp cadourile pentru cei dragi, evitând astfel forfota cu care toți ne-am obișnuit din Ajunul Sărbatorilor.
cuverturi
Știm cu toții ce însemnătate deosebită are Craciunul pentru toti, însa vă mărturisesc că în fiecare an iubesc să-i ofer copilului din mine o plăcere, si aceea este de a vedea bucuria din ochii unui copil, uimirea și emoția cu care iși despachetează cadoul de la Moșul.

Asadar anul aceasta m-am gandit din timp la cadoul perfect pentru nepoțica mea,Isabela.
Cum personajele din desene animate sunt în mare vogă anul acesta în sectorul celor mici, mi-am delectat privirea cu diversitatea hainelor, jucariilor și altor lucruri pentru copii ce conțin personajele preferate,însa știind ca Isabela deja are astfel de lucruri, am gasit un cadou diferit ce conține diverse personaje și de care știu sigur ca se va bucara.

Anul acesta Mos Crăciun îi va aduce în dar o lenjerie de pat pentru copii(www.asternuturisiprosoape.ro), decorându-și astfel camera și oferindu-i universul Disney mai aprope de ea.
Stiind că posesoare lenjeriei de pat este un copil, am ales o lenjerie de pat din bumbac 100%, de cea mai buna calitate.
Știm cu toții beneficiile bumbacului, acesta fiind o fibră naturală, lasă pielea să respire și o ferește de diverse alergii.

În plus lenjeriile de pat din bumbac sunt foarte moi și catifelate, nu zgârie pielea și se păstrează forte bine după îndelungate spălări.
Am ales o lenjerie de pat disney, din bumbac 100% și cu o țesătură ranforce foarte bună, iar imprimeul ales a fost unul cu Minnie Mouse.
Țesătura ranforce din bumbac are o densitate mai mare, firul este mai fin și nepieptănat, iar datorită acestor proprietăți o lenjerie de pat din bumbac și tesatură ranforce izolează mai bine căldura, este mai rezistentă în timp și se comporta bine și la temperaturi ridicate.

Algerea lenjerie de pat pentru copii este un cadou practic și util, îmbinând confortul pe care ți-l asigură materiale din care este confecționtă dar și emoția din ochii unui copil când are propriul dormitor disney.

Posted in Internet | Tagged , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>