Nov

30

Cu cardurile Idea Bank totul este mai usor

Sigur ai auzit de noua banca poloneza care si-a facut aparitia pe Romania in acest an. Aceasta banca nu numai ca a adus un aer fresh pe piata bancara de la noi, ci a venit si cu niste oferte foarte bune.

Recent m-am interesat de cardurile de debit, si cercetand mai multe oferte de la diferite institutii financiare, mi-am oprit privirea pe cardurile IDEA::FOTO si IDEA::PLATINUM.

Ce au aceste carduri in plus decat ce exista deja pe piata? Mai multe beneficii pe care o sa le enumar pentru fiecare tip de card in parte.

Cardul IDEA::FOTO iti ofera acces non-stop la fondurile tale, de oriunde este afisata sigla MasterCard. In plus iti poti personaliza cardul asa cum vrei putand pune ce imagine vrei tu.

Pentru acest card ai 0 comision la emitere si pentru platile efectuate folosind cardul la comercianti sau online, iar daca iti aduci salariul sau venitul de minim 1.500 lei/luna la Idea Bank, pana in data de 31.12.2016, beneficiezi de oferta “ ZERO lei comision de retragere numerar de la orice ATM din tara sau din strainatate”.

Acest card poate fi emis in lei sau euro sub brandul MasterCard si poti intra in posesia lui aplicand online, completand o cerere la una din sucursalele bancii sau si mai simplu, trimitand un SMS la 1710 (tarif normal) cu cuvintele “foto card” si te va contacta un reprezentant al bancii.

Persoanele active care calatoresc in strainatate des si beneficiaza de o situatie financiara mai buna, pot beneficia de cardul IDEA::PLATINUM.

Acest card de debit ofera foarte multe beneficii “first class” precum: acces gratuit in Business Lounge-ul MasterCard din aeroportul Henri Coanda si cel din Viena, acces gratuit in 500 de lounge-uri din intreaga lume, prin serviciul LoungeKey, avantaje premium la inchirierea de masini de la parteneri de top precum HERTZ si AVIS.

In plus beneficiezi gratuit de protectia cumparaturilor si de asigurare de calatorie care acopera riscuri precum: intarzierea bagajelor, accident de calatorie, indemnizatie pentru spitalizare, plecare cu intarziere/refuz involuntar de imbarcare/conexiune pierduta.

Daca iti aduci salariul sau venitul de minim 4000 lei/ luna la Idea Bank pana in data de 31.12.2015, beneficiezi de oferta “ ZERO lei comision de retragere numerar de la orice ATM din tara sau din strainatate”, iar comisionul de emitere este 0. Cardul se poate emite atat in lei cat si in euro sub sigla Master Card.

Poti intra in posesia unui astfel de card, fie completand un formular online de pe site, fie mergand la orice sucursala Idea Bank sau prin SMS la numarul 1710 cu textul “platinum” (tarif normal) si te va contacta un reprezentant bancar.

Posted in internetul meu mare | Tagged | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>