Mar

9

Voltaj v-a reprezenta Romania

În urma participării la finala națională Eurovision publicul împreună cu juriul a decis că România v-a fi reprezentată de Voltaj la marea finală ce va avea loc la Viena.

Solistul trupei Voltaj a declarat în ziua lansării videoclipului “Am ales una din temele cele mai delicate ale acestei perioade, cu intenţia de a capta atenţia asupra subiectului. Apelul nostru este, însă, mult mai larg. Acesta vizează situaţia tuturor copiilor şi tinerilor aflaţi în dificultate: fie pentru că nu au acces la educaţie sau la îngrijire medicală, fie pentru că sunt singuri. Ziua de mâine va fi construită pe modelele pe care copiii le văd în jurul lor. Este foarte important şi urgent să ne ocupam de aceste probleme şi să ne implicăm”

România v-a plecat la Viena cu gândul la copilași lăsați acasă de către părinți de aceea noi trebuie să le fim alături și să îi sprijinim. Indiferent de rezultatul cu care se vor întoarce de un lucru vom putea fi sigur, mesajul campaniei lor va fi auzit de mult mai multe persoane.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>