Dec

20

Cum mentii o relatie la distanta?
couple-storyfacebook_647_010216034138

Sa gasesti sufletul pereche este dorinta fiecaruia dintre noi, deoarece reprezinta siguranta ca pana in ultima zi vom avea pe cineva alaturi, in orice moment al vietii, fie ca vorbim de cele mai placute momente, fie ca ne referim la momente triste. Insa pana sa ajungem acolo, trebuie sa ne bucuram de momente speciale alaturi de partenerul nostru.

Se spune ca azi ne este din ce in ce mai greu sa construim si sa consolidam o relatie, ca nu incercam sa reparam ceea ce este stricat si ca renuntam foare usor. Acum cand tehnologia este de partea noastra si ne este atat de usor sa comunicam, cu atat mai mult parca ne indepartam unii de altii.

Daca celor care sunt mereu aproape le este greu sa comunice, ce se intampla cu cei care au relatii la distanta? Cum pastreaza pasiunea mereu aprinsa in relatia lor, si cum au parte de senzatii intense, chair si la mii de kilometrii departare? Ei bine, tehnologia este de partea lor, si vor gasi vibratoare pentru punctul G care pot fi controlate printr-o aplicatie. Acest lucru inseamna ca cei care au o relatie la distanta se pot bucura de senzatii intense chiar daca nu sunt unul langa altul.

Azi nu mai putem spune ca este greu sa intretii o relatie la distanta. Acum cand este atat de usor si accesibil sa calatoresti, cand este atat de usor sa comunici, dar si sa te simti aproape de celalalt, nu ar trebui sa abandonam ideea de a avea o relatie la distanta.. Singurul dezavantaj este ca nu poti iesi in oras, ca nu il poti strange de mana cand iesi la plimbare in parc, ca nu poate fi alaturi de tine intr-o zi mai proasta. Nu puteti lua cina impreuna si nu puteti merge la film. Insa cu toate acestea, il poti suna cand vrei, il poti vedea la orice ora, deoarece cu totii avem internet si aplicatii care ne permit sa ii contactam pe ceilalti extrem de usor.

Cand vine vorba de pasiune, nici aici lucrurile nu sunt chiar atat de complicate. Aplicatiile, jucariile erotice ne satisfac toate fanteziile si le putem pune in pactica chiar daca partenerul este departe.
Focul pasiunii intr-o relatie poate fi mentinut chiar daca ai o relatie la distanta. Ultimele modele de vibratoare pentru punctul G, vor fi aliatul cuplurilor care trebuie sa isi construiasca o relatie la distanta. Cu ajutorul unor mici accesorii putem intretine pasiunea si putem fi fericiti.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>