Sep

15

ELKO distribuie headset-urile VR dezvoltate de HP, G2 Omnicept Edition

 

Prin partenerii ELKO, domenii precum cel educațional, militar, sanitar sau comercial se pot bucura de lumea virtuală folosind headsetul G2 Omnicept Edition.

București, 15.09.2022 – ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, distribuitor de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, anunță disponibilitatea headset-ului VR HP G2 Omnicept Edition.

Scopul principal al tehnologiei VR este să creeze o lume virtuală fără restrictii de creativitate, atât pentru consumatori, cât și pentru companii, iar acest lucru necesită investiții semnificative în tehnologie. Cel mai nou headset VR HP, G2 Omnicept Edition, suportă o rezoluție de 2160 x 2160 @ 90 Hz și permite utilizatorilor să:

  • dezvolte schițe și prototipuri pentru produsele viitoare;
  • creeze structuri ample pentru proiectele arhitecturale, de inginerie sau construcții și să permită vizualizarea de produse finite în lumea virtuală;
  • simuleze acțiuni de mare risc din viața reală pentru testarea aptitudinilor;
  • creeze noi opțiuni educaționale pentru profesori sau cursanți pentru a crea săli virtuale de clasă și pentru a capta mult mai ușor atenția, într-o mod eficient din punct de vedere al costurilor;
  • îmbunătățească procesele de practică ale studenților și cursanților din cadrul sistemului de sănătate.

Prima variantă de headset VR de la HP a apărut în 2019 și a fost rapid adoptată de către consumatori. Varianta Omnicept Edition 2022 vine cu noi îmbunătățiri pentru toate echipamentele incluse în pachet. În acesta sunt două controllere pentru detectare a mișcării și ustensilele pentru controlul elementelor din spațiul virtual. Acestea au un design mai confortabil, ergonomic pentru utilizator. Noua variantă integrează mult mai bine componentele AMD în procesul de funcționare al sistemului și permite headset-ului să extragă toate resursele necesare din placa video și din procesor pentru a oferi o experiență de înaltă calitate pentru utilizator.

În plus, Omnicept integrează un senzor de ritm cardiac, camere de urmărire a ochilor dezvoltate de Tobii® și camere de recunoaștere facială pentru o experiență mai captivantă, plină de informații precise și utile.

Specialiștii ELKO Romania vă stau la dispoziție pentru a vă oferi mai multe informații despre soluțiile de VR și tehnologii de realitate artificială și virtuală din portofoliu.

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>