Dec

20

Toate smartphone-urile OPPO vin cu accesorii cadou de sărbători

Oferta OPPO de sărbători

OPPO lansează ofertele de sărbători pentru românii care iși doresc cadouri inspirate de Crăciun pentru cei dragi, la prețuri competitive, până la finalul anului.

Astfel, OPPO Reno6 Pro, unul din cele mai performante smartphone-uri de pe piață va putea fi achiziționat la prețul de 3999 lei, cu căștile wireless OPPO W52 cadou.

Smartphone-ul integrează un sistem de patru camere cu AI, cea principală fiind de 50 MP, iar camera selfie de 32MP, la care se adaugă senzorul de imagine extrem de puternic al camerei principale – Sony IMX766, de 1 / 1,56 ”, echipat cu tehnologia DOL-HDR, focus Omni All-Pixel, precum și altele caracteristici, pentru a produce constant imagini de înaltă calitate și pentru a oferi o experiență de înregistrare video semnificativ îmbunătățită. În plus, acesta înglobează și un senzor dedicat de temperatură a culorii, care ajută la captarea mai precisă culorile.

Căștile wireless OPPO W52 (Enco Free2) reprezintă un accesoriu inovator care, datorită algoritmului personalizat de anulare a zgomotului, precum și a tehnologiei personalizate de amplificare a sunetului care permite utilizatorilor să se bucure de muzică si apeluri mai clar ca niciodată indiferent de mediul în care se află.

Și ce cadou mai frumos de sărbători decât strălucirea OPPO Glow, finisajul unic inspirat de fulgii de zăpadă? Românii pot dărui smartphone-ul OPPO Reno6 5G, un model care oferă performanță și o experiență fluidă de utilizare datorită procesorului Mediatek Dimensity 900 5G, a ratei de refresh a ecranului de 90Hz și a display-ului captivant cu rezoluție Full HD+, de 2400×1080 mp. OPPO Reno6 5G poate fi achiziționat la prețul de 2499 lei, utilizatorii primind gratuit căștile wireless OPPO W12 (EncoBuds), care au o autonomie a bateriei de 6 ore și tehnologie de încărcare rapidă care asigură o oră de redare continuă după o încărcare de doar 15 minute.

Iar, pentru cei care își doresc sub brad un smartphone cu display OLED, 8 GB memorie RAM și tehnologie de încărcare ultra-rapidă, OPPO propune produsul OPPO Reno5 Lite care poate fi achiziționat la un preț promoțional de 1399 lei, împreună cu un accesoriu cadou și anume OPPO EncoBuds, pentru o experiență audio și de divertisment completă pe perioada sărbătorilor de iarnă.

Smartphone-urile şi accesoriile OPPO sunt disponibile la partenerii oficiali ai companiei, printre care se numără: Altex, Digi, eMAG, EuroGSM, Flanco, Media Galaxy, Orange, Telekom şi Vodafone.

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>