Aug

31

Olympus OM-D E-M10 Mark III: partenerul ideal pentru calatorii

Olympus a lansat cel mai nou model din seria premiată OM-D: E-M10 Mark lll. Îmbinând frumuseţea designului cu multe dintre tehnologiile de top prezente şi la alte modele din renumita gamă OM-D, noua cameră foto digitală E-M10 Mark lll încurajează fotografii să facă un nou pas şi să descopere bucuria fotografierii.
Olympus OM-D E-M10 Mark III
Olympus OM-D E-M10 Mark III

Destinată să devină un clasic modern, E-M10 Mark lll a fost proiectată cu grijă de Olympus pentru a fi companionul perfect pentru călătorii. Având o greutate redusă şi fiind uşor de utilizat, această cameră este dotată cu butoane de control intuitive pentru a ajuta fotografii să obţină imagini clare, uimitoare şi filmări cursive, chiar din momentul în care au preluat camera.E-M10 Mark lll este disponibilă în variantele argintiu sau negru şi va fi pusă în vânzare începând cu jumătatea lunii Septembrie 2017. Această cameră cu obiective interschimbabile este disponibilă în variantă de kit cu obiective sau doar corp (vedeţi mai jos variantele de kit şi preţuri).

Rezultate uimitoare în orice condiţii de fotografiere

Se spune că entuziasmul vine odată cu descoperirea lucrurilor noi, iar acum datorită combinaţiei dintre cel mai nou procesor de imagine TruePic Vlll, folosit deasemenea şi la vârful gamei OM-D E-M1 Mark II, şi Stabilizarea imaginii (IS) pe 5- axe, fotografii se pot bucura de realizarea unor imagini clare pe care nu le credeau posibile. Această tehnologie inteligentă asigură rezultate extrem de clare, aproape în orice condiţii de fotografiere, fără utilizarea unui trepied, chiar şi pentru scene nocturne *.

Înregistrarea filmelor pentru a suprinde imaginile şi sunetele locurilor noi poate aduce la viaţă amintiri plăcute, deşi uneori bogăţia detaliilor specifice filmelor 4K se poate pierde din cauza mişcării şi neclarităţii. Fotografii aflaţi la început în domeniul înregistrării video nu mai au motive de îngrijorare: Olympus a dotat noul model E-M10 Mark III cu un stabilizator de imagine de înaltă performanţă care compensează mişcarea camerei indiferent de obiectiv, de scenă, chiar şi fără trepied!

În mişcare: partenerul ideal pentru activităţile cotidiene

Un partener constant, modelul stilat OM-D E-M10 Mark lll este suficient de compact şi uşor încât te poate însoţi în orice călătorie – nu vei pleca nicăieri fără acesta!

Cu vizor, bliţ şi Wi-Fi integrate, tot ce ţine de această cameră a fost proiectat cu gândul la fotograful modern, iar corpul compact se încadrează şi el în această viziune. Confortabil în mână, cu o construcţie robustă şi cu un grip mărit care permite o manevrare uşoară. Această cameră are un monitor LCD rabatabil cu capabilitate touch similară unui smartphone, butoane şi comutatoare metalice uşor de utilizat, pictograme şi text clar vizibile; toate acestea vor ajuta fotografii să fie creativi în timpul deplasărilor.

E-M10 Mark lll va fi cel mai bine ”îmbrăcat” model OM-D, deoarece va fi lansat împreună cu propria husă premium din piele pentru corpul camerei**. Disponibilă în variantele maro sau negru, aceasta husă de corp va fi accesoriul perfect pentru a defini stilul unic al lui E-M10 Mark lll.

Dă frâu liber pasiunii şi dezvoltă-ţi abilităţile

E-M10 Mark lll este echipat cu actualizări şi tehnologii noi incredibile, integrate inteligent pentru a permite fotografilor să-şi îmbunătăţească rezultatele pe măsura utilizării camerei, reuşind astfel să o controleze într-un mod creativ. Chiar şi utilizatorii începători de camere cu obiective interschimbabile pot fotografia cu uşurinţă datorită celor patru moduri de fotografiere asistată:

Modul AUTO (iAUTO la modelele precedente) a fost îmbunătăţit semnificativ pentru obţinerea unor imagini mai clare, detectând mişcarea chiar şi în întuneric.

Modul Scene (SCN) a fost actualizat şi va ajuta fotografii să preia controlul rezultatelor dorite alegând una dintre cele şase teme cu setări predefinite.

Modul Advanced Photo (AP) a fost adăugat pentru a permite fotografilor să îşi ajusteze fin imaginile şi să se bucure de metode incredibile de fotografiere precum Live Composite şi Multiple Exposure fără a accesa structura meniului.

Bleach Bypass este o nouă opţiune în gama de filtre Art (ART), care lărgeşte orizontul expresiilor fotografice reproducând metoda expunerii argintului utilizată la developarea filmelor.

Toate aceste moduri de fotografiere sunt uşor accesibile cu ajutorul comutatorului circular intuitiv.

Continuă-ţi călătoria

Întâlnirile cu familia sau prietenii îţi oferă multe momente care merită surprinse cu camera. Dar de multe ori, rezultatul încercării de a obţine un instantaneu este dezamăgitor – acţiunea iese din focus şi momentul este pierdut!

Fotografii vor fi uimiţi de rezultatele obţinute cu sistemul Olympus Auto Focus (AF) de mare viteză. Folosind focalizarea automată de mare viteză Touch AF a camerei E-M10 Mark III, aceştia pot înregistra un moment exact prin simpla atingere a ecranului LCD, capturând acţiunea cu o claritate uimitoare.

Cel mai recent model OM-D foloseşte acum 121 puncte de contrast AF datorită performanţei de procesare îmbunătăţită a procesorului de imagine TruePic Vlll. Cu 121 de puncte AF care acoperă aproape toată suprafaţa imaginii, poţi focaliza oriunde pe ecran. Funcţia Continuous AF are abilitatea de urmărire pentru a detecta mişcarea subiectului, iar Face Priority AF şi Eye Detection AF se vor dovedi cu adevărat utile fotografilor asigurând o expunerea corectă şi o focalizare clară automată atunci cand realizeazâ portrete.

Partajare facilă prin Wi-Fi

Fotografii pot rămâne conectaţi şi în timpul sesiunilor de fotografiere, datorită funcţiei Wi-Fi din dotarea E-M10 Mark lll. Este atât de simplu să împărtăşeşti cu prietenii imagini şi clipuri frumoase, folosind aplicaţia pentru smartphone Olympus Image Share (OI.Share), fără a avea nevoie de un computer. Odată conectaţi la aplicaţie, fotografii îşi pot folosi smartphone-ul sau tableta pentru a controla de la distanţă declanşatorul, şi multe alte funcţii precum adăugarea datelor GPS în fotografii.

Ca fiecare cameră sau obiectiv Olympus, OM-D E-M10 Mark IlI este însoţită de o extensie gratuită a garanţiei de şase luni**** validată la înregistrarea în platforma online MyOlympus la www.my.olympus.eu.

Specificaţiile produsului pot fi modificate fără o notificare în prealabil. Vă rugăm să verificaţi pagina de internet Olympus la http://www.olympus.ro/cameras pentru cele mai recente specificaţii.

* Compensare cu maxim 4 trepte de expunere conform standardelor CIPA atunci când se utilizează împreună cu obiectivul M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ la f=42mm (echivalent 35mm: f=84mm).

** Vândut separat.

*** Când se utilizează obiectivul M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ.

**** Şase luni în plus faţă de garanţia standard oferită în ţara unde s-a făcut achiziţia.

Variante kituri, preţuri & disponibilitate

> Corp cameră OM-D E-M10 Mark III la 2999 lei începând cu mijlocul lunii Septembrie 2017

> Bundle kit corp OM-D E-M10 Mark III cu obiectivul M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm 1:3.5-5.6 II R la 3199 lei începând cu mijlocul lunii Septembrie 2017

> Bundle kit corp OM-D E-M10 Mark III cu obiectivul M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ pancake la 3699 lei începând cu mijlocul lunii Septembrie 2017

Alte informaţii:

> Pentru a urmări călătoriile celorlalţi utilizatori de OM-D E-M10 Mark III accesaţi #NeverStopTheJourney pe Instagram

> Pentru mai multe informaţii despre gama completă Olympus vă rugăm vizitaţi: www.olympus.ro/cameras

Pentru întrebări şi informaţii adiţionale, vă rugăm să contactaţi:

Bogdan Ionitoiu

MGT EDUCATIONAL SRL

Tel.: +4 021-232.88.94

Email: olympus@mgt.ro

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>