Aug

30

Echipa Airsoft.ro te pregăteşte pentru Apocalipsă

Airsoft te pregăteşte pentru Apocalipsă!
Apocalipsa este scenariul suprem de care orice om se teme, dar pe care, în secret visează să-l încerce. Cum te-ai simţi, cum ai reacţiona, ce ai face, cum ai proceda în anumite situaţii– întrebări cărora le poţi răspunde într-un mediu controlat şi care îţi va pune la încercare toate simţurile. Airsoft.ro îţi oferă toate aceste trăiri în cadrul unor evenimente organizate, aşa cum a fost Blitzkrieg 2017 – Operation Nemesis!
Airsoft.ro la Blitzkrieg
Airsoft.ro la Blitzkrieg

Cine este Airsoft.ro?

Cel mai mare distribuitor de arme airsoft din România, Airsoft.ro le pune la dispoziţie celor interesaţi o gamă variată de arme şi consumabile din acest domeniu. Cele mai bune replici, arme, accesorii şi echipamente sunt disponibile non-stop în magazinul virtual al companiei.

Airsoft.ro este implicată în numeroase evenimente de airsoft în aer liber, Blitzkrieg 2017 fiind unul dintre acestea. Sponsor principal al evenimentului organizat în perioada 18-19 August, în apropiere de Sibiu, în localitatea Şanta, Platiniş, Airsoft.ro a pus la dispoziţie participanţilor echipamentele şi accesoriile de luptă.

Ce este Blitzkrieg- Operation Nemesis?

Amplasat într-o locaţie amenajată în conformitate cu cerinţele jocului, campania Operation Nemesis se desfăşoară într-un viitor post-atomic, în care omenirea trebuie să supravieţuiească efectelor războiului atomic. Fortăreaţa Polaris este ultimul loc de rezistenţă al omenirii civilizate, atacat de războinicii din Rebel Horde, care au reuşit să fure unul dintre ultimele două focoase nucleare.

Oamenii din Army Aliance, alături de cei de la Polaris se pregătesc să recupereze focosul sustras şi să dea lovitura de graţie celor din Rebel Horde. Oare vor reuşi să învingă şi să păstreze intacte şansele omenirii de a supravieţui sau Apocalipsa va fi declanşată de către cei de la Rebel Horde?

Sursa foto: Facebook

Cum a fost Blitzkrieg – Operation Nemesis?

Desfăşurat pe timp de zi şi noapte, evenimentul s-a bucurat de un succes răsunător. Participanţii au beneficiat de cele mai bune condiţii de joc, armele, echipamentele şi accesoriile furnizate de către sponsorul principal, Airsoft.ro, dovedindu-se impecabile în fiecare moment al acţiunii. Mediul natural a contribuit din plin la crearea unei atmosfere electrizante, ceea ce a oferit toate premisele obţinerii rezultatelor scontate de către organizatori.

De unde şi cum pot achiziţiona produse Airsoft?

Pentru cei interesaţi, magazinul virtual http://www.airsoft.ro este deschis non-stop pentru plasarea comenzilor. Pentru cei care locuiesc în Piatra Neamţ sau în Iaşi ori în împrejurimile acestor oraşe, magazinele Airsoft le stau la dispoziţie (în Piatra Neamţ pe Str. Bistriţei, nr. 61 şi în Iaşi pe Str. Anastasie Panu, Nr.56, Bl B1, lângă Hala Centrală).

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>