Apr

15

Axis isi mareste portofoliul de solutii video de retea dedicat IMM-urilor

În același timp cu creșterea continuă a pieței de supraveghere video pentru IMM-uri, creşte şi nevoia de soluţii personalizate, uşor de folosit şi cu capacităţi de stocare extinse. Pentru a veni în întâmpinarea acestor nevoi şi a anumitor cerinţe economice (cost redus de achiziţie, instalare şi mentenanţă), compania Axis şi-a extins portofoliul de produse dedicat IMM-urilor, lansând AXIS Camera Companion. Soluţia este compusă din: software-ul AXIS Camera Companion versiunea 3 şi un card de 64GB pentru stocarea materialului înregistrat, denumit AXIS Surveillance microSDXC™.
Axis Communications, lider mondial în dezvoltarea de camere video de supraveghere, își extinde portofoliul de produse dedicat instalărilor de mici dimensiuni prin lansarea a două noi produse: AXIS Surveillance microSDXC – un card de memorie de 64GB optimizat pentru aplicații de supraveghere video și AXIS Camera Companion versiunea 3, platformă software de gestionare a camerelor IP.
“Numărul instalărilor de AXIS Camera Companion pentru gestionarea sistemelor de supraveghere deţinute de IMM-uri a crescut semnificativ. Acest lucru înseamnă că utilizatorii apreciază simplitatea, uşurinţa în folosire şi libertatea pe care platforma Axis o oferă. Noua versiune a software-ului permite o instalare rapidă şi facilă şi oferă o flexibilitate sporită, reprezentând alegerea optimă pentru sistemele de securitate de dimensiuni reduse”, a declarat Peter Friberg, Axis Director Solution Management.
Pentru o stocare optimă a conținutului video, noul card AXIS Surveillance microSDXC de 64GB combină experiența de piață și cunoștinţele tehnologice avansate ale companiei SanDisk, lider global al pieţei de memorii flash, cu expertiza avansată în materie de sisteme de securitate a companiei Axis.
“Prin colaborarea cu Axis am reuşit să înţelegem exact care sunt cerinţele de stocare ale unei soluţii de supraveghere. Acest lucru ne-a permis să ne optimizăm produsele, astfel încât ele să fie potrivite şi pentru această industrie. Abordarea noastră pe verticale și expertiza în memorii flash ne permite să dezvoltăm soluţii de stocare fiabile şi performante, caracteristici critice pentru piaţa de supraveghere şi securitate”, a declarat Oded Sagee, Senior Director şi Director General al Connected and Computing Solutions SanDisk.
Sistemele cu 1-4 canale Axis Camera Companion necesită soluţii de stocare edge de mare performanţă. Datorită capabilităţii camerelor de reţea şi video encoderelor Axis să înregistreze direct pe un card SD se elimină nevoia de a dispune de o soluţie de stocare centralizată. AXIS Surveillance microSDXC beneficiază de o garanţie de 3 ani.
Software-ul AXIS Camera Companion transformă camerele Axis în adevărate soluţii de supraveghere (compuse în general din 1~4 camere şi cu suport pentru până la 16 canale). Noua versiune, AXIS Camera Companion 3, introduce Axis Secure Remote Access, o caracteristică care elimină nevoia de a configura router-ul şi de a redirecta manual un port. Astfel, instalarea şi comunicarea criptată dintre camere şi smartphone sau PC-ul client se realizează într-un mod facil. “Axis Secure Remote Access întăreşte faptul că securitatea a fost unul dintre factorii care s-au luat în calcul încă de la început”, a declarat Jonas Magazinius, Security Consultant Assured AB.
Adiţional, AXIS Camera Companion 3 dispune de o interfaţă nouă, îmbunătăţită cu noi moduri precum trecerea instant la vizualizarea live view, pentru o experienţă de utilizare mai bună şi o folosire optimă a imaginilor furnizate de camerele 360 grade.
“Combinaţia dintre Camera Companion 3, tehnologia Axis Zipstream (ce permite reducerea necesarului de stocare şi a lăţimii de bandă) şi noul card de 64GB AXIS Surveillance microSDXC contribuie la dezvoltarea unei soluţii complete care vine ca răspuns la cerinţele specifice ale IMM-urilor”, a completat Peter Friberg.
Software-ul AXIS Camera Companion 3 va putea fi descărcat gratuit accesând /products/cam_companion_software/index.htm.
Camerele de reţea şi video encoderele cu versiunea de firmware 5.4 vor suporta software-ul Axis Camera Companion. Pentru o listă completă a produselor compatibile accesaţi: http://www.axis.com/ro/en/products/axis-camera-companion.
AXIS Camera Companion a câştigat următoarele premii: ASIS Accolades Security (Best Award), Maximum Impact (categoria Best Video Surveillance System) și Futurshop 2012 (pentru Best Security Product în Spania). De asemenea platforma software a fost votată ca fiind cea mai inovativă soluție de supraveghere de către o echipă independentă de experți, contractaţi de Association of Convenience Stores.

Sanatate  tuturor celor care au ales Axis!

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>