Apr

19

AMD prezintă noile plăci grafice AMD Radeon PRO

W7900-a

AMD anunță plăcile grafice din seria AMD Radeon PRO W7000. AMD Radeon PRO W7900 și AMD Radeon PRO W7800 sunt construite pe arhitectura de înaltă performanță și eficiență energetică AMD RDNA 3.

  • Arhitectura AMD RDNA 3 și Chiplet Design – Noile unități de calcul AMD RDNA 3 împart resursele între randare, AI și raytracing pentru a oferi cu aproximativ 50% mai multă performanță de raytracing pe unitate de calcul decât generația anterioară.

W7800

  • Accelerare AI dedicată și Raytracing (generația a doua) – Noul algoritm AI generează o performanță de peste 2X mai mare decât arhitectura anterioară AMD RDNA 2, în timp ce tehnologia de raytracing de a doua generație oferă o performanță semnificativ mai mare decât generația anterioară.
  • AMD Radiance Display Engine cu suport DisplayPort™ 2.1 – Compatibilitate cu cele mai mari rezoluții și peste 68 de miliarde de culori, oferind oferă suport pentru grafică cu rată de refresh mai mare în comparație cu arhitectura AMD RDNA 2

W7900

  • Certificată pentru cele mai importante aplicații dedicate profesioniștilor – AMD continuă să colaboreze cu cei mai importanți furnizori de aplicații software profesionale pentru a se asigura că plăcile grafice AMD Radeon PRO sunt construite pentru medii solicitante 24/7. Totodată, plăcile AMD Radeon PRO sunt testate pentru a îndeplini standarde excepționale, oferind echilibrul ideal între performanță și stabilitate. Lista aplicațiilor certificate poate fi găsită pe site-ul AMD.

Se așteaptă ca plăcile grafice AMD Radeon PRO din seria W7000 să fie disponibile la cei mai importanți retaileri începând cu al doilea trimestru al anului 2023. AMD Radeon PRO W7900 are un preț estimativ de 3.999 USD, în timp ce AMD Radeon PRO W7800 are un preț estimativ de 2.499 USD. Disponibilitatea produsului în sistemele OEM și SI este așteptată în al doilea trimestru 2023.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>