May

26

Cum poți găsi cea mai bună îngrijire la domiciliu pentru o persoană în vârstă?
#10. Aboscare - diasporablog.net - 26.05.2022

Atunci când o persoană în vârstă are nevoie de ajutor, poate fi dificil să știi cum să găsești persoana potrivită pentru a avea grijă de ea. Deși există multe opțiuni disponibile, cum ar fi angajarea unei companii de îngrijire la domiciliu sau solicitarea de ajutor din partea prietenilor și a membrilor familiei, este important să luați în considerare nevoile specifice ale persoanei dragi pentru a găsi cea mai bună soluție pentru situația sa.

Sfaturi pentru a găsi cea mai bună îngrijire la domiciliu pentru o persoană în vârstă

Luați-vă timp pentru a cerceta toate opțiunile înainte de a lua o decizie cu privire la cine va fi responsabil pentru furnizarea de servicii pentru persoana iubită. Dacă sunteți în căutarea celei mai bune îngrijiri la domiciliu pentru o persoană în vârstă, ați putea dori să luați în considerare pe cineva care este plin de compasiune și răbdare. Acest lucru poate fi dificil de găsit la o singură persoană, dar este important să știți ce căutați înainte de a începe căutarea.

În primul rând, uitați-vă la educația și experiența lor. Sunt certificați în îngrijire geriatrică? Au experiență de lucru cu persoane aflate în situații similare cu a dumneavoastră? Ce fel de pregătire au primit?

În continuare, analizați dacă această persoană se potrivește bine din punct de vedere al personalității. De exemplu, dacă persoana iubită de dumneavoastră este o persoană foarte activă care adoră să petreacă timp în aer liber, atunci cineva care preferă să stea toată ziua în casă ar putea să nu fie cel mai potrivit.

În cele din urmă, gândiți-vă dacă această persoană are sau nu experiență în îngrijirea unei persoane cu nevoi sau limitări specifice persoanei iubite. De asemenea, puteți să îi întrebați direct dacă au mai oferit asistență igienă bătrâni.Dacă au îngrijit vreodată pe cineva cu aceste afecțiuni – sau, mai bine, întrebați-i cum ar gestiona anumite situații care implică afecțiunea persoanei dragi.

Atunci când o persoană îmbătrânește, poate fi dificil să știi ce fel de opțiuni de îngrijire la domiciliu îi sunt disponibile. Există multe tipuri diferite de servicii de îngrijire a persoanelor în vârstă și poate fi dificil să știi care dintre ele se va potrivi cel mai bine nevoilor tale.

Contactează o companie care poate să-ți pună la dispoziție un îngrijitor la domiciliu

1) Căutați pe cineva care are experiență de lucru cu persoanele în vârstă. Dacă nu au experiență cu această populație, atunci este posibil să nu poată oferi calitatea de îngrijire pe care o merită persoana iubită de dumneavoastră.

2) Asigurați-vă că persoana pe care o alegeți are o pregătire și o certificare adecvată în îngrijirea persoanelor în vârstă. Acest lucru garantează că sunt la curent cu cele mai recente informații medicale despre îngrijirea persoanelor în vârstă, precum și despre cum să se ocupe de afecțiuni medicale comune, cum ar fi demența sau bolile de inimă.

3) Vedeți dacă persoana are certificări pentru gestionarea unor afecțiuni medicale specifice, cum ar fi boala Alzheimer sau boala Parkinson (sau alte boli/disabilități). Acest lucru va asigura faptul că au primit o pregătire suplimentară pentru a se ocupa în mod corespunzător de o persoană cu aceste afecțiuni, menținând în același timp siguranța acesteia în orice moment!

Ce calități să căutați la un candidat?

Iată câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare:

– Capacitatea de a comunica bine cu persoana iubită. Este posibil ca persoana iubită să nu mai poată să se exprime pe deplin sau clar, așa că este important ca îngrijitorul să fie capabil să o înțeleagă și să vorbească în numele ei.

– Capacitatea de a empatiza cu persoana iubită. Persoanele în vârstă se simt adesea izolate și uitate, așa că este important ca îngrijitorul să simtă empatie față de ele și să acționeze în consecință.

– Experiența de lucru cu persoane în vârstă care au afecțiuni similare cu cea pe care o are persoana iubită de dumneavoastră. Acest lucru va contribui la asigurarea faptului că aceștia sunt capabili să facă față oricăror provocări care apar fără nicio dificultate.

Posted in Internet | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>