Sep

16

Motorola adaugă un nou smartphone în familia de produse moto e. Noul moto e20 duce experiența divertismentului la un alt nivel

Motorola și-a luat angajamentul de a oferi prin telefoanele lansate o gamă completă de caracteristici pentru consumatori, la un preț accesibil, iar moto e20 nu face excepție. moto e20 oferă celor în căutare de calitate, la un preț mic, o experiență de divertisment îmbunătățită cu un ecran mare, procesor octa-core receptiv și un sistem fiabil cu cameră duală AI, specificații potrivite pentru toate buzunarele.

Filmele și chat-urile video sunt mult mai captivante pe un ecran ultra-wide. Ecranul Max Vision HD + de 6.5″ de pe moto e20 oferă un conținut mai clar, cu detalii mai vii. Are un raport de aspect 20:9, astfel încât utilizatorul să poată derula mai puțin, dar să vadă mai multe. Dimensiunea telefonului este potrivită în raport cu greutatea telefonului pentru ca utilizatorului să-i poată fi ușor să utilizeze telefonul cu o singură mână.

moto e20 dispune de toate dotările necesare unei experiențe de divertisment excelente, dublate de performanța dispozitivului. Astfel, telefonul răspunde instantaneu la fiecare comandă. Mai mult, glisările cu un procesor octa-core receptiv permit comutarea fără efort între mai multe aplicații deschise.

Utilizatorii pot spune, de acum, la revedere fotografiilor neclare și bun venit capturilor excelente surprinse cu o cameră cu focalizare rapidă de 13MP. De asemenea, acum pot fi realizate portrete cu aspect profesional, cu ajutorul camerei cu adâncime de 2MP, care funcționează împreună cu cea principală pentru a estompa automat fundalul. În plus, funcțiile de inteligență artificială facilitează obținerea fotografiei perfecte.

Avertismentele privind bateria descărcată nu vor exista pe noului moto e20. Cu o baterie de lungă durată de 4000 mAh, utilizatorii au la dispoziție 40 de ore pentru jocurile preferate, dar și pentru task-urile de zi cu zi – 40 de ore în care utilizatorii nu își vor face griji în privința bateriei.1

Comenzile speciale se pot realiza, cu ușurință, folosind amprentele. Un cititor de amprente este amplasat discret în sigla „batwing” de pe spatele telefonului, astfel încât cu o singură atingere se deschide și se deblochează telefonul instantaneu. Asistentul Google se află pe partea laterală a telefonului și are rolul de a activa controlul vocal pentru a obține toate răspunsurile de care utilizatorii au nevoie. 2  Moto e20 beneficiază de ediția Android 11 Go și de o îmbunătățire a utilizării și accesibilității.

Prețuri și disponibilitate

moto e20 va fi disponibil în anumite țări din Euorpa la prețul recomandat de €99.99 , în 2 culori: graphite gray și coastal blue.

Pentru mai multe informații despre produse și întrega listă de specificații, vizitați site-ul https://www.motorola.com/ro/, pagina de FacebookInstagram și YouTube.

1 Toate revendicările privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizatorul mediu testat pe un profil de utilizare mixtă (care include atât timpul de utilizare, cât și timpul de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și dispozitivului, temperatura, starea bateriei și tiparele de utilizare.

2 Nu toate limbile sunt disponibile. O listă a limbilor actuale acceptate de Google Assistant poate fi găsită aici: assistant.google.com.

Declinări legale

Anumite caracteristici, funcționalitate și specificații ale produsului pot depinde de rețea și sunt supuse unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare prealabilă. MOTOROLA, sigla M stilizată, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Google, Asistentul Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC.

Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea comercianților respectivi. © 2021 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

Despre Lenovo și Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 cu venituri de 60 miliarde USD care deservește clienții din 180 de piețe din întreaga lume. Concentrați pe o viziune îndrăzneață de a oferi o tehnologie mai inteligentă pentru toți, dezvoltăm tehnologii în schimbare mondială care alimentează (prin dispozitive și infrastructură) și împuternicesc (prin soluții, servicii și software) milioane de clienți în fiecare zi și împreună creează un sistem mai inclusiv, mai de încredere și o societate digitală durabilă pentru toată lumea, oriunde. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2014. Motorola Mobility este o filială deținută în totalitate de Lenovo și este responsabilă pentru proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor și soluțiilor mobile marca Motorola și Motorola. Pentru a afla mai multe, accesați https://www.lenovo.com și citiți despre cele mai recente știri prin intermediul StoryHub și Motorola Global Blog.

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>