Sep

14

Realme lansează în România modelul GT Master Edition

Mid-range killer care combină eleganța și performanța într-un pachet accesibil

Realme, producătorul de smartphone-uri cu cea mai rapidă ascensiune din piață, anunță oficial lansarea în România a modelului GT Master Edition, un telefon de tip mid-range cu specificații puternice, un design special și un preț atrăgător. Telefonul oferă într-un pachet atrăgător multe dotări și funcții întâlnite pe modele mult mai scumpe.

realme GT Master Edition este un nou membru al seriei GT gândit în mod special pentru tinerii care își doresc mai mult de la un simplu telefon. Proiectat pentru a fi un telefon accesibil dar cu multe dotări, realme GT Master Edition va oferi utilizatorului o experiență bogată la un preț foarte prietenos cu buzunarul.

realme GT Master va fi disponibil (eMAG, Flanco si Altex) la precomanda până pe 30 Septembrie, fiind oferit împreună cu realme watch 2 cadou.

  • realme GT Master 128GB/6GB RAM – 1799,99 Lei+ realme Watch 2
  • realme GT Master 256GB/8GB RAM – 1999,99 lei+ realme Watch 2

realme GT Master Edition – un design atractiv ce vine cu o poveste în spate

Inspirat de importanța călătoriilor în viața tinerilor, realme a apelat la renumitul designer industrial Naoto Fukasawa pentru a proiecta modelul GT Master Edition. Pe lângă forma sa unică, partea din spate a telefonului este gravată pentru a reflecta grila ondulată a unei valize, fiind primul design concav cu piele ecologică din istoria smartphone-urilor. Totuși, există și o versiune clasică cu spate din policarbonat mat care nu reține amprentele și care oferă o aderență puternică, mai ales în timpul sesiunilor de gaming când mâna este transpirată.

realme GT Master Edition este oferit în trei culori: Voyager Grey, Luna White și Daybreak Blue

Sistemul de camera foto

realme GT Master Edition este echipat cu senzori foto de la Sony, atât pentru camera frontală cât și pentru camerele principale. Camera selfie este de 32MP și folosește un sensor IMX615, f/2.45, 85 de grade FOV și rezoluție maxima 6560 x 4928 pixeli.

Camera principală este de 64MP cu f/1.8 și dimensiune ½ inch. Este acompaniată de un senzor de 8MP ultrawide cu 119 grade deschidere și f/2.3, dar și de o cameră macro de 2MP cu f/2.4 care poate fotografia de la o distanță de 4cm.

realme a lucrat cu mulți fotografi de stradă pentru a afla cum poate lua naștere o fotografie de stradă care să inspire emoție și să spună o poveste. Studiind intens numeroase fotografii, realme a extras doua caracteristici esențiale: viteza și realismul. Plecând la drum cu ideea că telefonul trebuie să ofere posibilitatea de a realiza fotografii cât mai rapid și într-un mod cât mai realist, realme a dezvoltat mai multe moduri de fotografiere: DIS Snapshot, Quick Launch, Street Filter, Instant Focus, Quick Zoom, B&W Plus Filter și Dramatic Filter.

Street Filter este un filtru care oferă un efect vizual cu un contrast puternic. Alături de Kodak, un brand cu experiență în fotografie, realme a dezvoltat acest filtru pentru a oferi culori precise, clare, dar cu un efect aparte.

B&W, prin folosirea algoritmilor precum HDR, luminile și umbrele sunt îmbunătățite. Lumina Tydall și condițiile meteorologice precum ceața, sunt evidențiate în acest mod.

Ecran high-end AMOLED oferit pe un telefon accesibil

Ecranul telefonului este unul dintre cele mai importante elemente. Este cel cu care interacționăm tot timpul și care poate face diferența dintre o experiență placută și una mai puțin plăcută. realme a ales pentru modelul GT Master Edition un ecran AMOLED de 120Hz cu 100% spectru de culoare DCI-P3 și un sampling rate de 360Hz. Este un ecran ce oferă nu doar o viteză excelentă pentru jocuri, dar și un contrast puternic, culori bogate și o precizie de invidiat. Diagonala de 6.43 inch este ideală pentru orice tip de utilizare, fiind compact și în același timp suficient de generos pentru a putea urmări filme fără disconfort.

Procesor puternic pentru orice activitate

realme GT Mater Edition adoptă o platformă SoC de la Qualcomm, renumita Snapdragon 778G care oferă o arhitectură pe 6nm, patru nuclee Cortex A78 și un nucleu principal cu o frecvență maximă de 2.4GHz. Platforma puternică permite telefonului să ruleze cele mai noi jocuri cu un frame rate ridicat, o experiență de utilizare de invidiat în aplicațiile comune și un consum redus de energie.

Memorie

Telefonul a ajuns în sine un loc unde stocăm numeroase poze, documente, muzică și contacte. O memorie generoasă ne permite să fim mai activi și productivi. Având disponibili 128 sau 256GB pentru stocare, GT Master Edition vă permite să salvați numeroase fișiere fără grija că ați putea rămâne fără spațiu de stocare. De asemenea, memoria RAM generoasă de 8 GB, permite deschiderea multor aplicații simultan și creșterea ritmului de multitasking.

Cu toate astea, realme a dezvoltat o tehnologie denumita Advanced Dynamic RAM Expansion, care poate converti memoria de stocare ROM în memorie RAM virtuală. Astfel, daca este nevoie de mai multa memorie RAM pentru aplicații cu un consum mai mare, puteți să transformați memoria de stocare generoasă în memorie RAM.

Senzor de amprentă în ecran

GT Master Edition oferă un senzor de amprentă în ecran de generație nouă. Senzorul integrează un filtru de securitate cu lumină alba cu spectru complet, care îmbunătățește recunoașterea degetului. De asemenea există un nucleu de procesare puternic, iar deblocarea telefonului prin această metodă este extreme de sigură și de rapidă.

Autonomie generoasă și încărcare la 65W

realme oferă un sistem de încărcare rapid pe majoritatea telefoanelor, inclusiv pe cele accesibile. Tinerii au nevoie tot timpul ca telefonul să fie încărcat, iar atunci cand râmân fără baterie vor să-și încarce rapid telefonul. Astfel, realme GT Master vine echipat cu un încărcător generos de 65W capabil să încarce bateria sa de 4300mAh în mai puţin de o oră.

De asemenea, există un algoritm de încărcare VCVT inteligent care reglează tensiunea de alimentare în trepte de 500mA, îmbunătățind eficiența încărcării și reducând pierderile de căldură cauzate de procesul de încărcare.

Algoritmul de optimizare a încărcării VFC își propune să optimizeze încărcarea în intervalul 90-100%, fix acolo unde este cel mai greu. Strategia se referă la o încărcare lentă utilizată pentru a proteja bateria când este aproape plină.

realme UI 2.0

Pentru Generația Z, interfața realme UI 2.0 oferă opțiuni incredibile de personalizare. Sunt disponibile cinci serii de culori și 10 culori simple pentru personalizare, pachete oferite la download pentru personalizarea completă a telefonului, pictograme personalizabile și numeroase alte opțiuni care pot transforma telefonul în funcție de imaginația fiecărui utilizator.

Calitatea realme

realme testează fiecare telefon nou lansat pentru a asigura o calitate de top și o rezistență mare în timp. Astfel, noul model GT Master Edition a trecut cu brio următoarele teste:

  • 300.000 de apăsări a butonului de Power
  • 150.000 de apăsări pentru butoanele de volum
  • 4000 de repetări on/off
  • 20,000 de conectări și deconectări a unui cablu USB
  • Testat 14 zile la 65℃și 95%RH umiditate
  • Testat în intervalul  -40℃- +75℃pentru peste 300 de ore

Specificații tehnice

Spec
realme GT Master Edition
Procesor SDM 778G 5G
Camera selfie 32MP
Camere principale 「64MP Main Camera」f/1.8 aperture, 1/2-inch size

「119° Ultra-wide Lens」8MP, f/2.3 aperture

「4cm Macro Lens」2MP, f/2.4 aperture

Display 6.43” 120Hz Samsung AMOLED Fullscreen
Baterie 4300mAh (typical)

Dual-cell design, 3C certification

Încărcător 65W SuperDart
Greutate Naoto Fukasawa’s – 180g

Regular – 174g

Conectivitate WiFi 6, NFC, dual 5G, bluetooth
Culori Voyager Grey, Luna White, Daybreak Blue
ROM&RAM 8GB + 3GB/5GB DRE (Dynamic RAM Expansion Technology)

Up to 256GB RAM

OS realme UI 2.0
Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>