Sep

8

TCL întărește relația cu Activision pentru a aduce pe piață o nouă generație de jocuri video

 

bbb

TCL devine partenerul TV oficial pentru Call of Duty®: Vanguard

București, 8 septembrie 2021 – TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și printre principalii jucători din industria TV la nivel mondial, anunță, în premieră, că este partenerul TV oficial pentru Call of Duty®: Vanguard, prelungind astfel colaborarea cu Activision.

„Suntem foarte încântați să vă anunțăm că am decis să continuăm colaborarea cu Activision. Rămânem dedicați fanilor jocurilor video cărora vrem să le oferim cea mai intensă și palpitantă experiență de gaming prin televizioarele noastre Mini LED și QLED 2021”, a declarat Shaoyong Zhang, CEO la TCL Electronics.

Call of Duty®: Vanguard va oferi o varietate de noi experiențe de gaming pentru întreaga comunitate pasionată de jocuri video. Suntem onorați și entuziasmați să continuăm colaborarea cu TCL și abia așteptăm ca toată lumea să se bucure de rezultatele noastre deosebite și, mai ales, să experimenteze noul joc în toată splendoarea și complexitatea sa, pe televizoarele TCL, începând cu luna noiembrie”, a completat Will Gahagan, Director of Global Partnerships and Integrated Marketing, Activision Publishing.

TCL este unul dintre suporterii consecvenți ai comunității internaționale de jocuri video de mulți ani, și a lucrat cu Call of Duty® în America de Nord din 2018. Acum, în calitate de partener TV oficial al Call of Duty®: Vanguard, TCL își va mobiliza toată energia, precum și inovațiile aduse domeniului TV, pentru a arăta cum tehnologia ecranelor inteligente, multi-premiate deja, poate transforma experiența de gaming, ridicând-o la un alt nivel și oferindu-i o nouă dimensiune. Una de neegalat.

Jocurile video au tendința de a fi mai puternice la nivel de luminozitate și mult mai saturate decât filmele, astfel încât imaginea și setările de culoare trebuie să țină pasul pentru a clădi acel sentiment de lume virtuală completă. Mai mult, modul de joc are un timp de tranziție scurt de la întunecat la luminos. Televizoarele TCL fac față cu brio acestor provocări.

Astfel, combinația de Mini LED, QLED și 8K cu HDMI 2.1 de la TCL oferă o calitate impresionantă a imaginii, capabilă să satisfacă până și cele mai exigente obișnuințe de consum ale gamerilor profesioniști. Printre alte caracteristici se numără: o capacitate de reacție impresionantă la nivel de adaptare culori și cadre întunecate și rapide, o rată de reîmprospătare excelentă, de 120Hz, cadre de o acuratețe superioară, Variable Refresh Rate (VRR), Auto Low Latency Mode (ALLM) și eARC.

Fiecare detaliu al televizoarelor TCL este gândit să aducă bucuria dispozitivelor smart în viața consumatorilor, revoluționând conceptul de home entertainment și introducând pe piață un nou nivel de performanță.

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>