Jul

13

GREEN ALLEY ESTE AGENTUL EXCLUSIV AL MARINA BLU, O INVESTIȚIE DE 10 MILIOANE DE EURO ÎN MAMAIA

Compania de consultanță și intermediere imobiliară, Green Alley, anunță un nou ansamblu rezidențial exclusiv în portofoliu: Marina Blu, un proiect premium, cu 87 de apartamente de vacanță, localizat în centrul stațiunii Mamaia, pe malul lacului Siutghiol, vis a vis de hotelul Iaki, în proximitatea hotelului Rex.

Am început construcția în toamna anului 2020, iar livrarea este prevăzută pentru luna iunie 2022”, explică Iani Cușu, președinte Real Estate Investment, dezvoltatorul proiectului, adăugând: ”Având în vedere poziționarea pe malul lacului, am acordat o atenție deosebită lucrărilor la fundație, care s-au întins pe o perioadă de peste trei luni, pereții perimetrali de 60 cm grosime fiind executați la o adâncime de 12 m până la stratul de argilă, pentru a crea o structură etanșă, sub nivelul pânzei freatice dintre lac și mare. Astfel, a fost realizată o structură etanșă, de tip bunker, eliminând riscul infiltrațiilor. Tehnica de execuție a pereților mulați este bazată pe realizarea unei structuri perimetrale compacte din beton hidrostatic cu armătură din oțel, singurul proiect din Mamaia cu o astfel de fundație.”

Proiectul Marina Blu are un mix locativ compus din studio-uri și apartamente cu două, trei și patru camere. Prețurile pornesc de la 79.500 Euro + TVA pentru un studio, 112.000 Euro + TVA pentru două camere și 139.500 Euro + TVA pentru trei camere. Toate apartamentele au suprafețe mari și zone vitrate generoase, cu vedere spre lacul Siutghiol sau Marea Neagră.

Pentru acest proiect targetăm investitorii interesați de plasarea economiilor într-un proiect cu totul deosebit, amplasat în centrul stațiunii Mamaia, precum și familiile în căutarea unei locuințe de vacanță pe litoral”, spune Alina Verdeață, Managing Partner, Green Alley, agentul exclusiv al proiectului.

Marina Blu se distinge prin eleganța arhitecturii și un confort sporit datorat unor finisaje precum fațade ventilate, tâmplărie tripan Schüco, aer condiționat Daikin și obiecte sanitare Grohe și Geberit. Pereții despărțitori dintre apartamente sunt fono-termo izolați, nu există grinzi în interiorul încăperilor, holurile de acces au lumină naturală, iar proiectul va beneficia de două lifturi panoramice de opt persoane.

Mai multe detalii despre proiect pe www.marinablu.ro

DESPRE GREEN ALLEY: Compania a fost înființată de Alina Verdeață, un profesionist cu 17 ani în piața imobiliară, fost Managing Partner Coldwell Banker. Green Alley oferă servicii integrate de consultanță, marketing și vânzări dezvoltatorilor și investitorilor rezidențiali. Compania are un portofoliu de imobile tranzacționate cu valoare de 400 milioane EUR și o echipă de 14 profesioniști.

DESPRE DEZVOLTATOR: Proiectul este dezvoltat în asociere de Real Estate Investment și Port Shipping & Engineering, un grup de companii care activează în domeniul construcțiilor civile și industriale, precum și al operațiunilor portuare, cu peste 10 ani de activitate și 150 de proiecte în portofoliu. Mai multe info pe https://p-s-e.ro/

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>