Jul

12

OnePlus Nord 2 5G poate fi câștigat de fani prin concursul ”Fast and Smooth” bazat pe realitatea augmentată

România, 12 iulie 2021: OnePlus se angajează să ofere experiențe noi prin tehnologii inovatoare. OnePlus Nord a fost prezentat în iulie 2020 prin prima lansare de produs prin AR (realitate augmentată) din lume, iar recent utilizatorii interesați de OnePlus Nord CE 5G au putut interacționa cu produsul printr-o nouă experiență AR. Dar explorarea tehnologiei AR nu se oprește aici. Lansarea OnePlus Nord 2 5G se apropie, iar OnePlus a creat jocuri interactive (Fast and Smooth Challenge) folosind tehnologia AR pentru a marca acest moment.

Detaliile pentru a participa la provocare sunt mai jos:

  1. Accesează nord-ar.oneplus.com/nord-2-5g/ 
  2. Acceptă permisiunile necesare pentru a te alătura provocării.
  3. Prima provocare se va debloca pe 12 iulie, la ora 16:00. Participanții pot naviga prin banda ”Fast and Smooth” în timpul alocat pentru a atinge scorul de 90Hz.
  4. A doua provocare va fi deblocată pe 22 iulie, la ora 18:00. Încearcă să încarci până la 30 de telefoane în timpul stabilit pentru a finaliza provocarea.

Jocurile sunt ușoare, dar nu chiar atât de simple pe cât v-ați putea aștepta. Cei care ajung suficient de departe vor fi selectați pentru a lua parte la un giveaway prin care vor avea șansa de a câștiga un Nord 2 și alte premii speciale! (Mențiune: giveaway-ul este disponibil numai pentru utilizatorii din India, UE și Marea Britanie.) Mai multe detalii despre provocări sunt disponibile la link-ul menționat mai sus.

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>