Jun

11

AppGallery și SofaScore lansează o competiție dedicată fanilor, cu ocazia celebrării Campionatului European de Fotbal 2021

50 de smartwatch-uri HUAWEI WATCH 3 Pro sunt oferite drept cadou în cadrul tombolei desfășurate

Huawei Consumer BG își unește forțele cu SofaScore, aplicația populară de afișare live a scorurilor, pentru a lansa competiția de fotbal Pick’em, cu ocazia celebrării Campionatului European de Fotbal 2021, din această vară. 50 de concurenți norocoși care se înscriu în acest concurs vor putea câștiga noul HUAWEI WATCH 3 Pro, lansat oficial de Huawei la nivel global, săptămâna trecută.

HUAWEI WATCH 3, cel mai recent smartwatch flagship de la Huawei, vine cu un ecran curbat din sticlă și carcasă din oțel inoxidabil 316L. Ceasul funcționează independent de smartphone, permite efectuarea și primirea apelurilor, precum și ascultarea muzicii, partajând numărul de telefon și serviciile de date cu smartphone-ul, permițând utilizatorului să comute fără probleme între telefon și ceas.

Pentru a concura în competiția Pick’em, utilizatorii SofaScore trebuie să selecteze mai întâi felul în care poziționează echipele în cele șase grupe. Apoi, vor alege presupusul câștigător din runda următoare, înainte de a ajunge în etapa knock-out, în care vor fi alese echipele finaliste și câștigătorul.

SofaScore îmbunătățește experiențele sportive ale fanilor prin furnizarea de date sportive și analize detaliate în timp real de la evenimente sportive, ligi și campionate din întreaga lume. Aplicația este disponibilă în peste 30 de limbi și acoperă peste 20 de sporturi, cu peste 20 de milioane de utilizatori activi lunar.

SofaScore este listată pe AppGallery și, pentru prima dată, este disponibilă pe Seria HUAWEI WATCH 3. Odată cu lansarea Seriei WATCH 3, utilizatorii pot descărca aplicații terțe și le pot accesa prin AppGallery. Magazinul de aplicații Huawei este disponibil din meniul principal al ceasului, de unde utilizatorii pot vedea aplicațiile recomandate sau pot căuta aplicații direct de pe smartwatch.

Campania Pick’em este disponibilă prin intermediul funcției Buzzer din aplicația SofaScore și pe site-ul SofaScore. Utilizatorii AppGallery vor avea șansa de a câștiga cel mai recent smartwatch Huawei, însă competiția se desfășoară și pe aplicația SofaScore din alte magazine de aplicații.

Huawei adaugă și o funcție temporară în Petal Maps pentru a-i ajuta pe fanii fotbalului să localizeze barurile din zonă în care pot viziona meciurile de fotbal, precum și stadioanele care găzduiesc meciurile. Funcția va afișa pe hartă iconițe cu mingi de fotbal ce indică barurile sportive de top și va fi lansată la mijlocul lunii iunie printr-un banner dedicat în Petal Maps.

„Popularitatea SofaScore pe AppGallery ne arată că oferă o experiență de utilizare fantastică celor care îndrăgesc sportul. Vrem ca aceștia să simtă toată emoția marilor evenimente de fotbal din această vară și să participe la competiție pentru a câștiga unul dintre noile noastre smartwatch-uri HUAWEI WATCH 3”, a declarat Wang Wei, Country Manager, Huawei Consumer Business Group România.

Despre AppGallery

În total, AppGallery conține peste 2.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Magazinul virtual vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

AppGallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, MyEdenred, Raiffeisen Smart Mobile, BRD, Card Sodexo, MobilPay sau 24Pay. App Gallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, AntenaPlay, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care se numără eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass. Aplicațiile operatorilor locali precum My Orange Romania, My Account Telekom sau My Vodafone Romania sunt și ele disponibile în AppGallery. Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat magazinului virtual se numără Jerry’s Pizza, Food Panda, Takeaway, MyEnel, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM și Bolt.

AppGallery acordă o atenție sporită și zonei de educație, astfel că platforma oferă consumatorilor aplicații locale care au devenit cunoscute și utilizate și la nivel global. Printre acestea se numără aplicațiile de învățare a limbilor străine de la Mondly, celebre pentru colaborările de renume la nivel internațional, dar și ale celor de la Meta Language Pro, precum Learn English, French, Korean, Spanish sau German.

Aplicația Phone Clone, disponibilă în AppGallery, este o modalitate simplă de a transfera aplicațiile, contactele, datele, fișierele și fotografiile de pe vechiul smartphone pe noul smartphone, în câțiva pași simpli, folosind transferul super-rapid cu viteze de până la 1 GB pe minut. Cel mai important aspect al întregului proces este siguranța pe care o oferă, datorită criptării securizate a rețelei wireless. Procesul poate fi realizat foarte ușor, indiferent de sistemul de operare al vechiului smartphone (iOS sau Android).

Noul instrument de căutare Petal Search, disponibil în AppGallery, le oferă utilizatorilor o poartă deschisă către un milion de aplicații și o modalitate de a căuta cu ușurință prin categorii diverse, direct de pe ecranul de start al dispozitivului. Dezvoltată de motorul de căutare Petal Search, aplicația Petal Search aduce o experiență de căutare alternativă care localizează și agregă informații, oferind cele mai precise și relevante rezultate, pentru a le permite utilizatorilor să personalizeze și să gestioneze experiența cu smartphone-urile lor așa cum își doresc. AppGallery este complet integrat în noul motor de căutare și orice aplicație disponibilă deja în magazinul virtual va apărea în partea de sus a oricărei căutări din noul instrument.

Deși în AppGallery sunt deja prezente alternative ale Google Maps, precum TomTom Go sau MAPS.ME, Huawei propune și o soluție proprie – Petal Maps – care oferă și posibilitatea de a stabili navigarea cu vizualizări 2D și 3D. De asemenea, instrumentul oferă funcțiile clasice ale acestui tip de aplicații, precum căutarea celei mai rapide rute sau starea traficului în timp real. Pentru a îmbunătăți performanța, Petal Maps folosește tehnologii precum Super GNSS și algoritmi de recunoaștere a imaginilor pentru a îmbunătăți precizia și pentru a le prezenta utilizatorilor cele mai eficiente și mai puțin aglomerate rute. De asemenea, integrează controlul prin gesturi pentru ca utilizatorii să nu fie nevoiți să atingă ecranul atunci când gestionează navigarea și să se bucure, în același timp, de una dintre caracteristicile de ultimă oră ale celor mai noi dispozitive din portofoliu.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Despre SofaScore

SofaScore este un produs digital care oferă fanilor sportului o experiență unică și personalizată de urmărire a sportului. Acesta oferă rezultate și statistici live pentru 22 de sporturi și peste 11.000 de ligi și turnee, în peste 30 de limbi. Acoperind un spectru larg de sporturi și o gamă extinsă de competiții, SofaScore încearcă să ajungă la fanii sportului cu rapiditate, statistici unice ale jucătorilor și funcționalități exclusive.

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>