Jun

4

Laptop de top la doar 2.799 lei în cadrul unei noi serii de reduceri pe HuaweiStore.ro

Ofertă Huawei (1)

Află ce produs performant poți achiziționa la un preț accesibil sub 2.800 lei

București, 4 iunie 2021 – Noul magazin online HuaweiStore.ro continuă promoțiile speciale Flash Sale, dedicate fiecărui weekend. Ca în fiecare vineri, de la momentul lansării magazinului, consumatorii beneficiază de oferte atractive, de data aceasta vedeta fiind HUAWEI MateBook D15, echipat cu procesor Intel® Core™ i3, la prețul redus de 2.799 lei. Totodată, oferta de weekend cuprinde reduceri substanțiale și la alte modele de laptopuri din familia Huawei, promoția specială fiind disponibilă începând de astăzi 4 iunie, de la ora 10:00, și până luni, 7 iunie, la ora 10:00.

HuaweiStore.ro continuă ofertele speciale dedicate fiecărui început de weekend, de data aceasta cu reduceri semnificative pentru cele mai noi și performante laptopuri Huawei lansate anul acesta.

Starul weekend-ului de reduceri este cel mai nou laptop lansat de Huawei, MateBook D15, echipat cu procesor Intel® Core™  i3, care are parte de o reducere de 500 de lei. Acesta poate fi achiziționat la prețul final de doar 2.799 lei, fiind unul dintre cele mai performante laptopuri de pe piață care se încadrează în această sumă. Totodată, oferta specială cu rucsac și mouse cadou se prelungește până pe data de 30 iunie.

Configurația MateBook D15, echipat cu procesor Intel® Core™  i3

Noul notebook din familia de laptopuri Huawei are un design atrăgător, performanțe ridicate și tehnologie inovatoare, la un preț și mai atractiv pentru clienți, în acest moment. MateBook D15 asigură o experiență de top în ceea ce privește munca pe mai multe platforme și dispozitive, datorită funcției avansate Huawei Share. Cu un ecran FullView foarte subțire, de doar 5,3 mm, și un raport ecran-corp impresionant de 87%, MateBook D15 este unul dintre cele mai mici, ușoare și performante laptopuri de 15,6 inci și are un nivel ridicat de portabilitate, fiind perfect pentru munca sau studiul de oriunde.

Oferte de weekend pentru întreaga familie HUAWEI MateBook

Notebook-urile HUAWEI MateBook X și HUAWEI MateBook X Pro 2021, HUAWEI MateBook D15 și HUAWEI MateBook D14 au parte și ele de reduceri semnificative. Astfel, laptopul cu cea mai mare reducere, de care se pot bucura clienții, este MateBook X, versiunea cu Intel® i5, care dispune de un discount în valoare de 2.500 lei, prețul său final fiind 4.999 lei. Tot la nivelul reducerilor substanțiale, amintim și MateBook X Pro, generația 2021 cu Intel® i7, 16GB + 1TB, care se bucură de o reducere consistentă de 1.300,99 lei, ajungând la prețul final de 8.699 lei. Totodată, în aceeași serie de reduceri atractive este prezent și flagship-ul MateBook X Pro, generația 2021 cu Intel® i7, 16GB + 512GB, care are parte de o reducere de 1.500 lei, iar prețul său final ajunge la 7.999 lei.

În cadrul seriei de oferte atractive, laptopurile MateBook D15 și D14 mai au parte de un cupon de reducere suplimentar, în valoare de 800 lei, ajungând la prețuri de 3.399 lei pentru D15 cu procesor Intel® i5 generația 11, 2.999 lei pentru D15 cu procesor Intel® i5 generația 10 și 3.099 lei pentru D14 cu procesor Intel® i5.

Laptopurile MateBook D14, D15 și X Pro vin însoțite de rucsac și mouse cadou, iar MateBook-ul X vine împreună cu o husă. Toți cei care fac achiziții de pe HuaweiStore.ro beneficiază de livrare gratuită și retur gratuit în 14 zile.

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>