Jun

1

XPG va lansa noile module de gaming DDR5 in al treilea trimestru al anului 2021

Capacitati de pana la 32 GB si o frecventa de overclocking potentiala de 12600 MHz

XPG, furnizor de sisteme, componente si periferice pentru gameri, profesionisti Esports si pasionatii de tehnologie, anunta astazi ca va lansa noile module de memorie DDR5 pentru gaming in Q3 2021. Noua serie de produse va fi cunoscuta sub numele de CASTER. Modulele vor oferi frecvente cuprinse intre 6000 si 7400 MHz si vor avea capacitati de 8, 16 sau 32 GB. XPG a lucrat indeaproape cu partenerii sai, producatori de placi de baza, inclusiv GIGABYTE, MSI, ASUS si ASRock, pentru a asigura cel mai inalt nivel de compatibilitate si capacitatea de a obtine performante extreme de overclocking.

Noile module DDR5 vor veni in doua variante, cu si fara iluminare RGB. In ciuda acestei diferente, dispozitivele au un design elegant si modern, cu grosime redusa si contrast textural prin utilizarea a doua tratamente de suprafata, unul lucios si unul mat. Pentru a comunica marca XPG, modulele prezinta diagonale care se intersecteaza cu linii si caneluri care formeaza forme geometrice si forme X, sugerand identitatea vizuala a marcii XPG.

Noile module DDR5 ale XPG sunt setate pentru a oferi gamerilor si pasionatilor de PC o imbunatatire vizibila fata de modulele DDR4. Pe langa frecvente mai mari, de peste 4800MHz, modulele vor fi mai eficiente si din punct de vedere energetic, functionand la 1,1V comparativ cu 1,2V. Mai mult decat atat, modulele vor fi construite cu un circuit integrat de gestionare a energiei (PMIC) si tehnologie Error Correcting Code (ECC), pentru eficienta si stabilitate sporite.

Despre XPG – XTREME PERFORMANCE GEAR

XPG (XTREME PERFORMANCE GEAR) este un brand infiintat de ADATA pentru a oferi produse de inalta performanta jucatorilor, profesionistilor Esports si pasionatilor de tehnologie. Suntem dedicati dezvoltarii de produse care sa ofere performante extreme si, prin urmare, colaboram indeaproape cu comunitatea de gaming si e-sports pentru a obtine informatii despre nevoile reale ale utilizatorilor. Oferim o gama completa de produse, de la sisteme, componente, periferice la dispozitive si le producem la cele mai inalte standarde de stabilitate, fiabilitate si performanta. Dezvoltam, de asemenea, produse cu design modern si elegant, care ne-au adus mai multe premii internationale de prestigiu cum ar fi iF Design si Good Design. Dincolo de produse, jucam un rol activ in sponsorizarea si sustinerea evenimentelor si echipelor eSports din intreaga lume pentru a realiza experiente de joc extreme, la cele mai inalte niveluri.

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>