Apr

21

Motorola sărbătorește succesul în democratizarea 5G, la 48 de ani de la efectuarea primului apel de pe un telefon mobil

Pentru Motorola, luna aprilie marchează două aniversări speciale, care evidențiază contribuția semnificativă a companiei la dezvoltarea tehnologiei mobile, de la momentul inventării telefonului mobil până la democratizarea accesului la tehnologia 5G.

Pe 3 aprilie 2019, Motorola a anunțat moto z3 cu 5G moto modTM ca fiind primul smartphone care se putea conecta la rețeaua comercială 5G, odată cu lansarea in SUA a 5G Ultra Wideband de la Verizon. Acesta a fost un prim pas important în misiunea Motorola de a democratiza accesul la tehnologia 5G, făcând-o accesibilă pentru consumatori.

În aceeași zi din 1973, cu Motorola DynaTAC 8000X s-a făcut primul apel telefonic de pe un mobil, moment care a marcat începutul noii ere a tehnologiei mobile. La momentul respectiv, Motorola a prezentat public primul telefon portabil din lume și sistemul său.

De la primul apel mobil realizat vreodată până la conectarea consumatorilor de pe tot globul, în câteva secunde,  la cele mai rapide viteze 5G, dispozitivele Motorola au fost prezente la fiecare pas al traseului, reușind să scrie istorie.

În ultimii doi ani, Motorola a dezvoltat o serie de dispozitive echipate cu specificații mmWave și sub-6 5G, oferind utilizatorilor acces la viteze de descărcare rapidă prin conexiunea mobilă. În mai 2019, viteza de descărcare de 1 Gbps a fost înregistrată pentru prima dată de Motorola pe o rețea live 5G mmWave, apoi doar câteva luni mai târziu, în februarie 2020, Motorola a înregistrat viteze de 2 Gbps, o nouă premieră în acest segment.

Imagine: motorola edge+

Motorola are un portofoliu extins de dispozitive echipate 5G, ce include atât telefoane entry-level, cât și super-premium. Lansat în aprilie 2020, motorola edge+ oferă o viteză pură de peste 4 Gbps, atât pe frecvențele mmWave, cât și pe frecvențe sub-6GHz. De asemenea, telefonul iconic razr 5G încorporează primul 5G SOC (765G) și patru antene 5G, pentru o performanță RF de top.

moto g100 și moto g50 sunt câteva dintre modelele lansate recent, care sunt echipate cu tehnologie 5G și permit consumatorilor acces rapid la conectivitatea 5G. Aceste dispozitive demonstrează că Motorola este o companie care susține adopția tehnologiei și a inovațiilor de către toți utilizatorii de telefoane mobile. moto g100 este unul dintre primele telefoane din lume care utilizează cea mai recentă platformă mobilă Snapdragon™ 870 5G, oferind o conectivitate incredibil de rapidă 5G1 și Wi-Fi 6 pentru performanțe de top pe cel mai rapid moto g de până acum.

Motorola a lansat până acum dispozitive 5G în peste treizeci de piețe la nivel global, continuând tradiția inovațiilor continue, cum ar fi deținerea recordului pentru cea mai rapidă conexiune 5G. Acesta este și motivul pentru care își propune să dezvolte munca de pionierat prin extinderea accesului 5G către cât mai multe regiuni și utilizatori, pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească calitatea vieții prin tehnologie.

Declinarea responsabilității

MOTOROLA, Logo M stilizat, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. © 2021 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

Anumite caracteristici, funcționalitate și specificații ale produsului pot depinde de rețea și sunt supuse unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare prealabilă. MOTOROLA, Logo M stilizat, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și / sau al filialelor sale. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrate în Statele Unite și în alte țări. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. © 2021 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

** Bazat pe testarea internă a combinației modemului Qualcomm și conectivității la tehnologia 5G; necesită un plan de servicii 5G și o acoperire a rețelei 5G; disponibil numai în anumite zone.

Este necesar un plan de servicii 5G și acoperirea rețelei 5G; disponibil numai în anumite zone; dispozitivul nu este compatibil cu toate rețelele 5G; acoperirea / compatibilitatea poate fi extinsă în alte zone în viitor. Contactați furnizorul de servicii pentru detalii.

Pentru mai multe informații despre produse și întrega listă de specificații, vizitați site-ul https://www.motorola.com/ro/ , pagina de Facebook, Instagram și YouTube.

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>