Jan

20

ADATA se pregateste pentru lansarea modulelor de memorie DDR5 de ultima generatie

ADATA DDR5 DRAM Module

ADATA colaboreaza cu doi cunoscuti producatori de placi de baza pentru a aduce pe piata noi platforme DDR5

ADATA® Technology, producator de top de module DRAM de inalta performanta, produse NAND Flash, accesorii mobile, dispositive de gaming si solutii industriale, se pregateste pentru lansarea modulelor de memorie DDR5 de noua generatie pentru a oferi utilizatorilor un upgrade semnificativ al vitezei si capacitatii, precum si o latime de banda crescuta. ADATA a colaborat indeaproape cu doi producatori de placi de baza, MSI si Gigabyte, pentru a putea oferi o experienta optimizata prin asigurarea sinergiilor intre modulele DDR5 ale ADATA si cele mai noi platforme Intel.

ADATA isi uneste fortele cu MSI si Gigabyte

In paralel cu dezvoltarea noilor module de memorie, ADATA a lucrat indeaproape cu cei doi producatori de placi de baza, MSI si Gigabyte, parteneri strategici pe termen lung, pentru a se asigura ca noile platforme vor beneficia la maxim de DDR5. Printre alte initiative, ADATA, MSI si Gigabyte au efectuat teste si cercetari comune pentru a garanta un overclocking DDR5 optim pe cele mai noi platforme Intel si pentru a indeplini standardele exigente ale jucatorilor. ADATA si producatorii de placi de baza mentionati mai sus vor lansa simultan module DDR5 si placi de baza compatibile DDR5 pentru a oferi performante ridicate unei game largi de utilizatori, inclusiv companii, gameri si creatori.

“In calitate de parteneri strategici pe termen lung, Gigabyte si ADATA s-au angajat sa testeze produsele DRAM pentru a asigura performante exceptionale de overclocking pe cele mai noi platforme Intel”, a declarat un reprezentant al Gigabyte. „Cu noua generatie DDR5, angajamentul nostru nu este diferit si continuam sa verificam sinergia produselor noastre pentru a oferi functionare si fiabilitate fara compromis.”

„Parteneriatul strategic dintre MSI si ADATA reprezinta o relatie complementara, care reuneste expertiza de top detinuta de ADATA in categoria modulelor de memorie si competentele MSI in placi de baza si PC-uri”, a declarat un reprezentant al MSI. „Impreuna, lucram mana in mana pentru a valida faptul ca produsele noastre pot functiona in combinatie si pentru a oferi performante DDR5 optimizate pe cele mai noi platforme Intel.”

„ADATA a cautat intotdeauna sa progreseze si sa duca tehnologia la un nivel superior, iar DDR5 este urmatorul nostru obiectiv in aceasta directie”, a declarat Nick Dai, Product Marketing Director la ADATA. „In demersurile noastre catre inovare si progres tehnologic, nu am fost niciodata singuri si suntem norocosi sa avem MSI si Gigabyte alaturi de noi, ca parteneri de incredere pentru a aduce pe piata cele mai bune tehnologii posibile.”

Performante ridicate si capacitati mai mari, in noua era a tehnologiei

Odata cu implementarea retelelor 5G, Wi-Fi 6 si a procesoarelor cu tot mai multe nuclee, modulele de memorie trebuie sa tina pasul cu aceste evolutii pentru a oferi performante optime. Ca urmare, ADATA s-a concentrat pe dezvoltarea modulelor de memorie DDR5 de ultima generatie, care vor oferi viteze si capacitati ridicate, precum si o latime de banda crescuta. Memoriile DDR5 de la ADATA vor oferi viteze de pana la 8400 MT/s si vor avea capacitati de pana la 64 GB. Noile module vor veni cu functionalitate ECC (Error-Correcting Code) pentru o precizie si o fiabilitate sporita, dar si cu capabilitati de gestionare a energiei pentru o eficienta energetica imbunatatita, cu o reducere a consumului de energie cu pana la 1,1V.

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>