Jan

19

Avantajele magazinelor de parfumuri arăbești online

Orientul Mijlociu se numără printre piețele cu cea mai rapidă creștere de parfumuri arabesti, cu o rată de creștere anuală compusă de 7%. În ciuda unui 2016 dificil pentru Orientul Mijlociu și Africa în sectorul parfumurilor, Orientul Mijlociu s-a dovedit a fi cea mai dinamică regiune între 2011 și 2016, cu o rată medie anuală de creștere cu 5%, depășind în general toate celelalte regiuni dezvoltate și în curs de dezvoltare.

Când vine vorba de mărci de parfumuri de nișă, acestea ocupă din ce în ce mai mult spațiu în magazinele de parfumuri arăbești online de top din întreaga lume. Acestea sunt, de asemenea, susținute de o nouă generație de mărci de parfumuri și cosmetice la modă. Brandurile de nișă se deosebesc de concurenții lor prin faptul că se concentrează mai mult pe originalitatea parfumului și calitatea acestuia. După cum sugerează și numele, acestea vizează un anumit public care caută acea individualitate, mai degrabă decât să cumpere un brand la modă comercializat.

#7

Un lider regional

Crearea parfumurilor high-end nu este nouă, mai ales când vine vorba de parfumurile orientale. Mărci precum Abdul Samad Al Qurashi, Arabian Oud, Ajmal și Rasasi sunt în acest domeniu de zeci de ani. Sunt cunoscuți pentru amestecurile lor de mosc, chihlimbar și inspirate de oud.

Cu toate acestea, aventurarea în mirosuri în stil occidental atrage din ce în ce mai mulți markeri din regiune. Industria parfumurilor de nișă este un domeniu extrem de competitiv. Desigur, nu sunt la același nivel de volum ca mărcile mai puternic comercializate, cum ar fi Dior sau Chanel, dar se vând într-o ligă foarte diferită și unui consumator care este diferit de clienții obișnuiți.

O abordare antreprenorială a piețelor de nișă

Sectorul de nișă are mulți antreprenori care înființează magazine de parfumuri arăbești online. Unii își încep afacerea cu scopul de a vinde parfumuri arăbești pe termen lung, în timp ce alții iau acest aspect  foarte personal pentru a începe o afacere care să reflecte pasiunea lor pentru parfum.

Antreprenori de parfumuri originale arăbești

Industria de creare de magazine online de parfumuri originale arăbești la comandă este atractivă pentru cât mai mulți  antreprenori. Zarafan.ro este un nou brand de parfumuri arăbești creat pentru a oferi parfumuri originale care să aducă senzualitate fiecărei femei sau fiecărui bărbat care ar vrea să aducă lumea arabă acasă. Brandul reinventează parfumurile orientale tradiționale, precum Oud, într-o sticlă modernă. Designuri simple și minimaliste de sticle, amestecuri de parfumuri proaspete și moderne, acesta este ceea ce definește această nouă categorie de tineri antreprenori de parfumuri.

Oricare ar fi dorința ta, parfumul înflorit sau mai mult mosc, îngrijirea corpului sau a părului, uleiurile esențiale sau tămâia, îți vei găsi, fără îndoială, fericirea, descoperind gama de cosmetice și parfumuri orientale din Dubai pe site-ul Zarafan.ro. Cele mai mari mărci de parfumuri arabe oud din Dubai sunt accesibile în câteva clicuri. Pentru a face un cadou rafinat, pentru o ocazie extraordinară, pentru a-i satisface pe cei dragi sau pur și simplu pentru a te mulțumi, plasează acum comanda de parfum arăbesc,  profitând de numeroasele avantaje ale magazinului online.

Dacă aceste mărci vizează piețele internaționale, iar piețele occidentale apreciază din ce în ce mai mult mirosurile orientale, vor reuși acești antreprenori să devină alegerea preferată ale clienților de nișă pe o scară mai mare?

Posted in comunicat de presa, Internet | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>