Nov

10

HUAWEI AppGallery facilitează accesul dezvoltatorilor globali pe piața din China

București, 9 noiembrie 2020 – În cadrul Huawei Developer Webinar – Grow in China, Win with AppGallery, desfășurat astăzi, Huawei a subliniat angajamentul de a le oferi dezvoltatorilor globali sprijinul necesar pentru a avea acces la piața aplicațiilor din China. În cadrul evenimentului, aceștia au avut ocazia de a afla, în exclusivitate, mai multe detalii despre o serie de inițiative Huawei, de la consultanța privind politicile și localizarea produselor, până la atragerea de utilizatori și monetizare.

 Prin aceste inițiative, compania îi susține pe dezvoltatorii globali pentru a pătrunde pe piața din China și pentru a se dezvolta pe această piață în continuă creștere.

China este considerată drept prima societate „mobile-first” din lume. În China există peste 904 milioane de utilizatori de internet mobil, iar anul trecut numărul de descărcări de aplicații din China continentală s-a apropiat de 100 de miliarde. Piața este uriașă și promițătoare, însă stabilește standarde ridicate pentru dezvoltatorii de aplicații din străinătate, cu o listă lungă de calificări, certificate, recenzii, licențe și permise pe care dezvoltatorii de aplicații trebuie să le obțină înainte de a pătrunde pe piață.

Navigarea prin gama largă de cerințe locale de reglementare și conformitate este destul de complicată, iar dezvoltatorii au adesea dificultăți în a-și localiza aplicația și în a o face relevantă pentru utilizatorii chinezi.”, a declarat Ilya Fedotov, Head of Global Partnerships & Eco-Development Communication, Huawei Consumer Business Group.

Pentru a-i ajuta pe dezvoltatorii străini să își lanseze cu succes aplicațiile pe piața din China, Huawei le va oferi asistență completă, de la consultanță privind politicile și localizare de produs, până la atragerea de utilizatori și monetizare.

Noul raport lansat de Huawei vine în sprijinul dezvoltatorilor

 În cadrul webinarului a fost lansat și un raport care oferă o fereastră către piața de aplicații din China, analizând factorii care determină o expansiune atât de puternică pe piață și identificând zonele de creștere și punctele slabe ale dezvoltatorilor, precum atragerea de utilizatori și cerințele legate de politici. Raportul oferă detalii despre o gamă largă de noi măsuri și inițiative lansate de Huawei pentru a facilita intrarea dezvoltatorilor pe piața din China.

Ecosistemul HMS oferă sprijin extins pentru ca dezvoltatorii să poată explora oportunitățile de afaceri din China, furnizând servicii de consultanță relevante, localizare și integrare, servicii de marketing și campanii.

De anul trecut și până în prezent, Huawei a ajutat peste 350 de parteneri să intre pe piața chineză.

 Dezvoltatorii de aplicații de top împărtășesc informații despre conformitatea pe piața chineză

 Deși există oportunități uriașe pe piața aplicațiilor din China, dezvoltatorii au deseori nevoie să înțeleagă diferitele restricții și unicitatea bazei de utilizatori.

În cadrul webinarului, giganții jocurilor mobile din China, precum Tecent, iDreamSky, Jinke sau Feiyu, au vorbit despre modul în care dezvoltatorii pot depăși provocările atunci când intră pe piața chineză a aplicațiilor și despre obiceiurile utilizatorilor chinezi și alte tendințe ale consumatorilor.

Webinarul a invitat și un expert juridic Huawei care să le ofere dezvoltatorilor îndrumări detaliate cu privire la calificările necesare în China, ajutându-i să interpreteze corect diversele cerințe de conformitate și conținut pentru lansarea aplicațiilor.

AppGallery ne-a oferit recomandări valoroase cu privire la piața aplicațiilor din China și ne-a asigurat că beneficiem de instrumentele, cunoștințele și asistența de care avem nevoie pentru a maximiza potențialul PicsArt pentru milioanele de utilizatori de AppGallery din China.”, a declarat Jennifer Liu, director general PicsArt pe piața din China.

Discuție în cadrul Huawei Developer Webinar – Grow in China, Win with AppGallery

 

Noua platformă de consultanță online lansată pentru a răspunde preocupărilor dezvoltatorilor

 Huawei a lansat o nouă platformă de consultanță online pentru a-i ajuta pe dezvoltatori să navigheze pe piața chineză. Având în vedere că aceștia se confruntă adesea cu probleme precum condițiile necesare pentru anumite categorii de aplicații, precum și cu întrebări privind monetizarea, confidențialitatea datelor și licențierea jocurilor, platforma poate ajuta dezvoltatorii să identifice licențele sau documentația necesare pentru diferite categorii de aplicații.

În plus, ecosistemul Huawei va oferi servicii de consultanță pentru a ghida dezvoltatorii în obținerea calificărilor necesare, precum certificatul corporativ al software-ului și alte licențe și permise necesare, precum și localizarea produselor, în special privind testarea pe piața chineză și integrarea în HMS. Dezvoltatorii pot utiliza și resursele extinse de marketing ale AppGallery pentru a obține o bază de utilizatori și beneficii semnificative în China.

Soluții pentru a sprijini dezvoltatorii de jocuri să ofere experiențe de utilizare mai bune

 Gamerii chinezi au așteptări mari în ceea ce privește calitatea jocului. Peste jumătate dintre ei clasifică performanța grafică ca fiind un factor important și peste 40% aleg jocuri inovatoare și ample.

Prin intermediul soluțiilor HMS Core, dezvoltatorii de jocuri pot crea experiențe de înaltă calitate adaptate pentru jucătorii chinezi, care sunt mai dispuși să cheltuiască timp și bani pentru jocuri complexe. HMS Core oferă motoare și cadre de randare grafică optimizate, cum ar fi Slim LOD sau Scene Kit, și componente pentru motoare mainstream precum Unity și Cocos, pentru a ajuta dezvoltatorii să îmbunătățească performanțele grafice pe platforma Android.

Huawei are o bază extinsă de utilizatori în China și înțelege profund piața internă de aplicații. Compania caută din ce în ce mai mult să profite de această expertiză pentru a ajuta dezvoltatorii internaționali să înțeleagă mai bine piața chineză și să depășească obstacolele, deblocând astfel nenumăratele oportunități de lansare a unei aplicații în China.

Huawei Developer Webinar – Grow in China, Win with AppGallery a avut loc astăzi, luni, 9 noiembrie. Sesiunile preînregistrate pot fi urmărite aici:                                  https://www.youtube.com/watch?v=Oft-HCaELnI.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web Huawei Ecosystem Partners Website Developer https://consumer.huawei.com/en/partners/ sau Huawei Developer Forum la adresa https://forums.developer.huawei.com/forumPortal/en/home.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

 Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

 

Despre HUAWEI AppGallery

În total, AppGallery conține peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Aplicația vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

HUAWEI AppGallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD, Card Sodexo, MobilPay sau 24Pay. AppGallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, , Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, AntenaPlay, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care, eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass. Aplicațiile operatorilor locali precum My Orange Romania, My Account Telekom sau My Vodafone Romania sunt și ele disponibile în AppGallery. Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat AppGallery se numără Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyEdenred, NeoBT, EuropaFM, Bolt și Raiffeisen Smart Mobile.

HUAWEI AppGallery acordă o atenție sporită și zonei de educație, astfel că platforma oferă consumatorilor aplicații locale care au devenit cunoscute și utilizate și la nivel global. Printre acestea, se numără aplicațiile de învățare a limbilor străine de la Mondly, celebre pentru colaborările de renume la nivel internațional, dar și ale celor de la Meta Language Pro, precum Learn English, French sau German.

Aplicația Phone Clone, disponibilă în HUAWEI AppGallery, este o modalitate simplă de a transfera aplicațiile, contactele, datele, fișierele și fotografiile de pe vechiul smartphone pe noul smartphone, în câțiva pași simpli, folosind transferul super-rapid cu viteze de până la 1 GB pe minut. Cel mai important aspect al întregului proces este siguranța pe care o oferă, datorită criptării securizate a rețelei wireless. Procesul poate fi realizat foarte ușor, indiferent de sistemul de operare al vechiului smartphone (iOS sau Android).

Noul instrument de căutare Petal Search, disponibil în HUAWEI AppGallery, le oferă utilizatorilor o poartă deschisă către un milion de aplicații și o modalitate de a căuta cu ușurință prin categorii diverse, direct de pe ecranul de start al dispozitivului. Dezvoltată de motorul de căutare Petal Search, aplicația Petal Search aduce o experiență de căutare alternativă care localizează și agregă informații, oferind cele mai precise și relevante rezultate, pentru a le permite utilizatorilor să personalizeze și să gestioneze experiența cu smartphone-urile lor așa cum își doresc. HUAWEI AppGallery este complet integrat în noul motor de căutare și orice aplicație disponibilă deja în magazinul virtual va apărea în partea de sus a oricărei căutări din noul instrument.

Pentru mai multe informații despre HUAWEI AppGallery, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/AppGalleryRo

Instagram: https://www.instagram.com/appgalleryro/

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>