Nov

6

PERFORMANȚA FACE PERECHE PERFECTĂ CU PRODUCTIVITATEA ÎN NOUL RAZER BOOK 13

Cel mai eficient laptop conceput de Razer până în acest moment pune accentul pe productivitate grație procesoarelor Intel® Core™ din cea de-a unsprezecea generație, certificării Intel® Evo™, ecranului de 13.4” cu cele mai subțiri margini din lume, conectivității universale, dar și bateriei care durează întreaga ziCaptură 1

 

BUCUREȘTI, 6 noiembrie 2020 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a prezentat noul Razer Book 13, un laptop deosebit de performant construit pentru cei care pun accent pe productivitate, precum antreprenorii care își desfășoară activitatea în lumea mobilă a prezentului. Având un design ultraportabil, cu un ecran de 13.4” ce beneficiază de cele mai subțiri margini din lume, un procesor Intel® Core™ din generația 11 și o soluție grafică Intel® Iris® Xe, alături de opțiuni exhaustive de conectivitate, noul ultraportabil de 13” le permite utilizatorilor să facă mai multe lucruri, mai repede.

“De la lansarea primului Razer Blade în 2011, Razer și-a construit renumele de a oferi cele mai performante laptopuri de gaming, câștigând nenumărați fani din întreaga lume. Azi suntem încântați să anunțăm că Razer întră pe piața de productivitate în aceeași manieră în care a abordat și piața laptopurilor de gaming: răsunător,” a declarat Brad Wildes, Senior Vice President & General Manager al Systems business unit din cadrul Razer. “Noul Razer Book 13 reprezintă rodul a decenii de experiență în dezvoltarea și construirea de sisteme de gaming de top. Elegant, puternic și compact, Razer Book 13 sparge tiparele și oferă utilizatorilor din categoria ”prosumer” o experiență nemaiîntâlnită în zona laptopurilor de productivitate.”

Subțire. Elegant. Portabil.

Construit având în vedere portabilitatea, noul Razer Book 13 este confecționat dintr-un singur bloc de aluminiu, ceea ce-l face ușor și durabil, și este anodizat cu o nuanță Mercury White pentru a oferi un plus de stil, dar și o suprafață rezistentă la zgârieturi. Razer Book 13 este deosebit de compact, având o greutate de sub 1,36 kg și o grosime de 1,5 cm, ceea ce-l face foarte ușor de transportat. Tastele sunt iluminate individual cu tehnologia Razer Chroma RGB, care permite o personalizare desăvârșită, inclusiv iluminarea exclusivă a tastelor esențiale.

În părțile laterale ale tastaturii sunt amplasate două boxe puternice, ce beneficiază de amplificare inteligentă și tehnologie THX® Spatial Audio pentru un sunet surround bogat. Tehnologia THX Spatial Audio este activă și în cazul folosirii unor căști conectate prin jack de 3.5mm. În partea de mijloc a zonei frontale se găsește un touchpad de sticlă de dimensiuni generoase, care datorită Windows Precision Drivers asigură acuratețe maximă fiecărei acționări.Captură2

 

 

Puterea de a produce

În interiorul notebook-ului ultraportabil de 13” se găsesc cele mai noi procesoare 11th Gen Intel Core. Anumite modele sunt echipate cu procesorul Intel® Core™ i7-1165G7, capabil să atingă viteze de 4,7GHz prin tehnologia Intel® Turbo Boost. Noile procesoare sunt mai rapide și mai eficiente decât generațiile anterioare, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea să ducă la bun sfârșit mai multe sarcini, mai repede, bateria rezistând o perioadă de timp mai lungă. Noile procesoare Intel Core sunt însoțite de soluțiile grafice încorporate Iris™ Xe, capabile să aducă la viață lumi deosebit de detaliate. Pentru a asigura funcționarea silențioasă și la temperaturi reduse, chiar și în cele mai solicitante scenarii, procesorul este răcit de soluția Razer bazată pe o singură cameră de vaporizare, reducând astfel căldura ambientală și nivelul de zgomot.

Razer Book 13 este echipat cu până la 16 GB de memorie, cantitate ideală pentru multitasking, dar și pentru sarcinile de birou dependente de cantitatea de memorie, precum aplicațiile creative. Ultraportabilul de 13 inch dispune și de o soluție de stocare ultrarapidă de tip SSD, cu o capacitate de  512 GB, care le permite utilizatorilor să-și acceseze aplicațiile și fișierele în mod instantaneu.

Experiența Evo

Fiecare model Razer Book 13 a fost conceput cu un accent sporit pus pe eficiență și confort, dar modelele cu tehnologie touch au un avantaj în plus sub forma Intel® Evo™, cea mai bună soluție pentru utilizatorii pentru care mobilitatea este esențială. Laptopurile cu certificare Intel Evo™ reprezintă o clasă de elită a dispozitivelor mobile, ele încorporând tehnologia ”instant wake” ce permite reluarea activității în mai puțin de o secundă, având un grad ridicat de fiabilitate a bateriei, o durată de viață a bateriei de cel puțin nouă ore în variantele cu display FHD și cel puțin patru ore de funcționare la o încărcare de doar 30 de minute ¹.

“Create în urma unei colaborări în procesul de proiectare și confirmate a fi cele mai bune, mai subțiri și mai ușoare laptopuri de productivitate, platformele Intel Evo ridică ștacheta când vine vorba de experiența de utilizare,” a declarat Joshua Newman, vice președinte al Intel Client Computing Group și general manager al Mobile Innovation în cadrul Intel. “Design-urile conforme platformei Intel Evo, precum noul Razer Book 13, au fost concepute să elimine orice urmă de încetinire, orice distragere neplăcută, dar și dependența de încărcător, asigurând astfel o experiență excepțională indiferent unde s-ar afla utilizatorul.”Captură3

Ecran de tip Edge-to-Edge

Razer Book 13 încorporează un ecran de 13.4” calibrat din fabrică și dispune de cele mai subțiri margini montate pe un panou de 13.4” din întreaga lume. Rata de aspect de 16:10 profită din plin de soluția grafică Intel® Iris® Xe. Ecranul cu margini insesizabile este disponibil în configurații ce pornesc de la rezoluții Full HD+ fără suport touch și ajung până la rezoluții UHD+ cu suport touch, fiecare display fiind calibrat din fabrică pentru a acoperi 100% din spectrul de culoare sRGB. Configurațiile cu suport touch ale Razer Book 13 includ Gorilla® Glass 6 cu strat anti-reflexie, pentru o mai bună fiabilitate și vizibilitate. În partea superioară a ecranului se găsește un webcam HD și patru microfoane ce oferă o calitate excelentă pentru conferințe sau pentru învățământul online. De asemenea, notebook-ul este compatibil cu Windows Hello, pentru un acces rapid și securizat.

Conectivitate fără adaptoare

Posesorii de Razer Book 13 pot uita de adaptoare, noul ultraportabil fiind echipat cu două porturi Thunderbolt™ 4 (USB-C), un port USB-A 3.2 Gen 2, un port combinat de 3.5mm și un port HDMI 2.0 de dimensiuni complete. În plus, notebook-ul dispune și de un slot de card microSD, pentru a extinde rapid capacitatea de stocare sau pentru a putea transfera facil fișierele din telefon sau fotografiile din camera digitală. Lista de dotări a lui Razer Book 13 este completată de o placă wireless Intel® Wi-Fi 6 AX 201, compatibilă cu cele mai noi protocoale, inclusiv Wi-Fi 6 și Bluetooth 5.1, asigurând astfel o conexiune fără fir rapidă, fiabilă și confortabilă.

Noul Razer Book 13 combină stilul cu performanța, oferindu-le utilizatorilor un ultraportabil cu adevărat unic, care reinventează laptopurile sporind productivitatea și puterea, fără să sacrifice portabilitatea.

Pentru mai multe detalii despre Razer Book 13 vizitați pagina https://www.razer.com/book-13.

 

¹ Verificat, măsurat și testat în comparație cu specificațiile premium și Key Experience Indicators ca parte a programului de inovație Intel în domeniul laptopurilor, Project Athena. Rezultatele testelor sunt conforme cu cele din august 2020, dar acestea nu garantează performanța individuală a laptopurilor. Puterea și performanța variază în funcție de utilizare, configurație și alți factori. Pentru informații complete despre performanță și rezultatele măsurătorilor vizitați pagina Intel.com/Evo.

Intel, sigla Intel și alte însemne Intel sunt mărci înregistrate ale Intel Corporation și ale subsidiarelor sale.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Prețurile Razer Book 13 în configurații cu procesor Intel® Core™ i5 pornesc de la 1.299,99 Euro, acestea urmând să fie disponibile de la sfârșitul lunii noiembrie în mod exclusiv pe Razer.com și în locațiile retail RazerStore din întreaga lume.

Prețurile Razer Book 13 în configurații cu procesor Intel® Core™ i7 pornesc de 1.699,99 Euro urmând să fie disponibile de la sfârșitul lunii noiembrie pe Razer.com, în locațiile retail RazerStore din întreaga lume și în oferta anumitor parteneri de retail din SUA, Canada, Europa, zona Asia-Pacific și China.

KIT DE PRESĂ

Imagini LINK

Lista de specificații Razer Book 13 LINK

 

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 70 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine și al doilea în Singapore, Razer are optsprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>