Nov

2

Brother castiga noi premii “Good Design Award 2020”

Brother Industries, Ltd., unul din principalii producatori de dispozitive de printare laser si inkjet la nivel global, a castigat premiul japonez, “Good Design Award 2020” (*mentionat ulterior ca premiu Good Design) pentru doua din produsele sale lansate recent.
De la primul premiu castigat in 1960, Brother a primit in total 214 premii Good Design fiind incluse distinctiile pentru doua produse de anul acesta. Momentul marcheaza si cel de-al 28-lea an consecutiv in care Brother primeste acest premiu, incepand cu 1993.

Unul dintre premiile Good Design a fost acordat scanerelor portabile Brother DSMobile care prin design, scanarea duplex si modul de alimentare, ofera o autonomie absoluta utilizatorilor. Cu modele cantarind sub 500 de grame, cu software de ultima generatie incorporat pentru salvare in multiple formate si cu viteza de 15 pagini pe minut, DSMobile sunt ideale pentru logistica, transporturi si chiar servicii medicale.

Un alt premiu Good Design primit de Brother in 2020 a fost pentru imprimanta de etichete P-TOUCH CUBE PT-P910BT care a fost recunoscuta cu distinctia Good Design Best 100, unul din cele mai bune 100 de produse evaluate de comisie.

Monica Otlacan, Country Manager Brother Romania a declarat: „Premiul Good Design nu recunoaste doar produse cu aspect si functii exceptionale. Selectia de produse si servicii este decisa si pe baza beneficiului adus atat consumatorilor, cat si societatii. Premiul este acordat efortului colectiv al tuturor celor implicati in crearea acestor produse. Brother isi construieste produsele cu dedicarea de a pune clientul pe primul loc, in concordanta cu cultura companiei de a fi intotdeauna ‹‹alaturi de tine››.

Despre Good Design Awards

Premiul Good Design a fost singurul sistem din Japonia de evaluare si comunicare a design-ului inca din 1957. Multe companii si creatori din interiorul si exteriorul Japoniei contribuie la imbunatatirea industriei sau a calitatii vietii prin design. “G Mark”, simbolul premiului, a fost recunoscut de multi drept un semn care reprezinta design-ul bun. Pentru mai multe informatii despre premiile Good Design, vizitati: http://www.g-mark.org/

Produse Brother castigatoare: Good Design Award 2020

Scanner Mobil

MDS-940DW / DS-940DW / DS-740D / DS-640

Imprimanta Etichete

P-TOUCH CUBE PT-P910BT

Despre Brother

Fondata in Japonia cu mai bine de un secol in urma de catre cei doi frati Masayoshi si Jitsuichi, Brother este in prezent o marca recunoscuta la nivel mondial pentru inovatie tehnologica. Compania desfasoara operatiuni in peste 40 de tari si regiuni.

Printre produsele Brother, se numara imprimante, echipamente multifunctionale, scanere si solutii de etichetare. Oferta pentru o era bazata tot mai mult pe tehnologie digitala si inteligenta include solutii mobile de tiparire si servicii de management al printurilor (Managed Print Services – MPS). Brother deţine o serie de certificari internaţionale de renume precum “der Blauer Engel” şi “Ecomark”. Pentru mai multe detalii vizitati brother.ro

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>