Oct

22

ELKO Romania anunță noul laptop rigidizat Getac B360 pentru condiții extreme

Robustețe și performanță în doar 2,32kg

ELKO Romania, distribuitor de produse, soluții IT și electronice de consum, anunță disponibilitatea laptopului complet rigidizat Getac B360, ce stabilește un nou standard de inovație. Caracterizat de un nivel ridicat de performanță și prevăzut cu un ecran deosebit de luminos, acesta va facilita activitatea tuturor specialiștilor care sunt pe teren, în condiții de mediu neprielnice.ELKO Getac b360-slider4 (1)

Datorită beneficiilor pe care le oferă, tehnologia este la ora actuală prezentă în toate sectoarele de activitate, având rolul de a îmbunătăți eficiența muncii și de a simplifica procesele. Cu toate acestea, există și situații când implementarea și operarea se face dificil, pe fondul unor condiții de mediu neprielnice. În această categorie se încadrează, de exemplu, producția de bunuri, furnizarea de utilități publice, securitate sau apărare. Pentru toate acestea, sunt necesare echipamente proiectate special pentru a rezista eventualelor șocuri mecanice sau de altă natură și intemperiilor, așa cum este noul Getac B360. Echipat cu procesoare Intel Core din cea de-a zecea generație, acesta garantează performanțe de top, în timp ce carcasa cu care este prevăzut a fost proiectată astfel încât să îi asigure rezistența necesară în condiții extreme de utilizare. Aceasta respectă standardele MIL-STD-810H, MIL-STD-461G, ceea ce îi permite sistemului să funcționeze la temperaturi cuprinse între -29 de grade Celsius și +63 grade C sau în timpul unei căderi de la înălțimea de 2m. Mai mult decât atât, standardul IP66 garantează rezistența la praf și la jeturi puternice de apă, iar certificarea ANSI/ISA 12.12.01 permite utilizarea fără probleme în medii ostile.ELKO_Getac_b360-slider1

Siguranța superioară oferită de B360 nu se rezumă însă numai la rezistența sa fizică, ci și la diversele soluții de securitate cu care este prevăzut acesta. Astfel, utilizatorii au la dispoziție mai multe metode de autentificare, precum cititor RFID, cititor smartcard și recunoaștere facială. Totodată, unitățile de stocare SSD pot fi înlăturate rapid, pentru a păstra în siguranță și fără bătăi de cap datele, atunci când acest lucru se impune, iar opțional poate fi inclusă și o soluție de protecție DDS. Toate aceste beneficii sunt oferite și de varianta B360 Pro, care oferă în plus o baterie extinsă, pentru autonomie sporită, un port serial suplimentar și posibilitatea instalării unei unități optice.

Dincolo de platforma hardware de ultimă generație, construcția deosebit de rezistentă și soluțiile de securitate avansate, noul Getac B360 este caracterizat și de portabilitate foarte bună. Cu o greutate de numai 2,32 kilograme și grosime de circa 35 milimetri, acesta este suficient de ușor și de compact pentru a putea fi luat fără niciun fel de problema în orice deplasare în interes profesional. Importanța ecranului nu a fost nici ea neglijată, optându-se pentru un panou IPS Full HD de 13.3” cu tehnologie LumiBond, a cărui luminozitate maximă de 1400Nits îi asigură lizibilitate perfectă în orice condiții de iluminat ambiental și din orice unghi ar fi privit. În plus, acesta este prevăzut cu suport pentru control tactil, ceea ce îi permite utilizatorului să lucreze mai repede, indiferent dacă folosește pen-ul – dispozitivul său special, degetele sau mănușile.

În privința conectivității, Getac B360 se remarcă prin includerea suportului 5G, căruia i se adaugă Bluetooth 5.1 și Wi-Fi 802.11ax, iar, în mod opțional, 4G LTE și modul GPS. Echipamentul este dotat și cu 1 port USB 2.0, 2 porturi USB 3.1 Gen 2 Tip-A, 1 conector HDMI, 1 port serial, 1 interfață LAN, conector audio pentru căști și microfon, cititor de carduri SD, slot SIM opțional și, la alegere, 1 port USB 3.1 Gen 2 Tip-C sau DP sau VGA.

Prin introducerea noului B360, Getac oferă o platformă hardware de generație nouă, combinată cu conectivitate de ultimă oră, totul într-o carcasă care respectă cele mai noi standarde de rezistență, capabilă să satisfacă cerințele profesioniștilor care activează în cele mai provocatoare domenii de activitate. Astfel, modelul stabilește un nou standard în această industrie, fiind disponibil în România prin intermediul partenerilor ELKO.

 

Despre Getac

Getac este o subsidiară importantă a MiTAC-Synnex Business Group. Getac a luat fiinţă în 1989, ca joint venture cu GE Aerospace pentru furnizarea de produse electronice destinate apărării. Astăzi, portofoliul Getac include notebook-uri şi tablete rezistente, terminale şi dispozitive video mobile pentru armată, poliţie, pompieri, companii de utilităţi, asigurări şi clienţi care furnizează servicii pe teren. Pentru mai multe informanţii, vizitaţi getac.com.

Despre ELKO Group și ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, reprezentând 400 de producători și oferind o gamă largă de peste 40.000 de produse și servicii către mai mult de 10.000 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 31 de țări în Europa și Asia Centrală. Compania are peste 1.000 de angajați, iar cifra de afaceri a grupului în 2019 s-a ridicat la 1.883 de milioane USD (1.682 milioane EUR).

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicații, soluții smart building și smart city – precum și electronice de consum. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom. Mai multe informații: www.elko.ro

Posted in comunicat de presa, Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>