Oct

21

Campania specială George Artă și Tehnologie, organizată de BCR în parteneriat cu Huawei, lansează o provocare inedită iubitorilor de tehnologie și artă

Printre premiile oferite câștigătorilor concursului se numără dispozitive de top din portofoliul Huawei, iar provocarea adresată acestora este de a exprima, prin imagini sugestive, felul în care tehnologia și arta se întâlnesc în viziunea lor

Aplicația George, dezvoltată de Banca Comercială Română, s-a alăturat recent magazinului virtual HUAWEI AppGallery și se bucură deja de un număr de descărcări record din partea utilizatorilor. Interesul ridicat pentru serviciile oferite de această aplicație vine ca o confirmare a unui apetit crescut pentru inovație în rândul utilizatorilor HUAWEI AppGallery.

Tocmai pentru a continua să le ofere acestora experiențe plăcute și inedite, BCR anunță lansarea unei campanii speciale, în parteneriat cu Huawei, special gândită pentru iubitorii de tehnologie și artă.

Campania <<George Artă și Tehnologie >> vine ca o completare a angajamentului nostru de a veni în întâmpinarea consumatorilor cu experiențe inedite și premii atractive, alături de partenerii noștri. Încă de la lansarea în HUAWEI AppGallery, aplicația George a BCR a fost foarte bine primită de către utilizatori, astfel că am decis să continuăm acest parteneriat de succes prin lansarea unui concurs special, dedicat persoanelor creative, iubitoare de tehnologie, artă și inovație.”, completează Ciprian Mirea, Director of Ecosystem și Head of Trade Marketing, Huawei Consumer Business Group România.Huawei x George România (1)

Concursul George Artă și Tehnologie se defășoară în perioada 19 octombrie – 26 octombrie pe Instagram, una dintre cele mai populare platforme de socializare ale momentului, și vine ca o provocare adresată consumatorilor.

Pentru a se înscrie în concurs, participanții trebuie să publice cel puțin o fotografie pe contul personal de Instagram, fie în format Instagram Story sau Instagram Feed Post, care să reunească elemente, contexte, formate sau detalii care să ilustreze ideea de fuziune a artei și tehnologiei.

Fiecare participant poate surprinde acest aspect într-o manieră personală, fie ea directă sau abstractă. În plus, pentru ca înscrierea să fie validă, participanții trebuie să dea tag conturilor @georgepeinsta și @appgalleryro.

Câștigătorii vor fi selectați prin tragere la sorți, iar premiile atractive puse la dispoziția lor sunt: 1 HUAWEI P40 Pro Ice White și 3 HUAWEI Band 4 Pro. Aceste dispozitive de top vin în completarea unui stil de viață modern și activ cu tehnologii de ultimă oră.

Pentru mai multe informații, vă invităm să consultați regulamentul oficial al campaniei.

Despre Huawei AppGallery

În total, AppGallery conține peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Aplicația vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

 

Huawei AppGallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD, Card Sodexo, MobilPay sau 24Pay. App Gallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care, eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass. Aplicațiile operatorilor locali precum My Orange Romania, My Account Telekom sau My Vodafone Romania sunt și ele disponibile în AppGallery. Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat AppGallery se numără Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM, Bolt și Raiffeisen Smart Mobile.

 

Huawei AppGallery acordă o atenție sporită și zonei de educație, astfel că platforma oferă consumatorilor aplicații locale care au devenit cunoscute și utilizate și la nivel global. Printre acestea, se numără aplicațiile de învățare a limbilor străine de la Mondly, celebre pentru colaborările de renume la nivel internațional, dar și ale celor de la Meta Language Pro, precum Learn English, French sau German.

 

Aplicația Phone Clone, disponibilă în Huawei AppGallery, este o modalitate simplă de a transfera aplicațiile, contactele, datele, fișierele și fotografiile de pe vechiul smartphone pe noul smartphone, în câțiva pași simpli, folosind transferul super-rapid cu viteze de până la 1 GB pe minut. Cel mai important aspect al întregului proces este siguranța pe care o oferă, datorită criptării securizate a rețelei wireless. Procesul poate fi realizat foarte ușor, indiferent de sistemul de operare al vechiului smartphone (iOS sau Android).

 

Noul instrument de căutare Petal Search, disponibil în Huawei AppGallery, le oferă utilizatorilor o poartă deschisă către un milion de aplicații și o modalitate de a căuta cu ușurință prin categorii diverse, direct de pe ecranul de start al dispozitivului. Dezvoltată de motorul de căutare Petal Search, aplicația Petal Search aduce o experiență de căutare alternativă care localizează și agregă informații, oferind cele mai precise și relevante rezultate, pentru a le permite utilizatorilor să personalizeze și să gestioneze experiența cu smartphone-urile lor așa cum își doresc. Huawei AppGallery este complet integrat în noul motor de căutare și orice aplicație disponibilă deja în magazinul virtual va apărea în partea de sus a oricărei căutări din noul instrument

Pentru mai multe informații despre Huawei AppGallery, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/AppGalleryRo

Instagram: https://www.instagram.com/appgalleryro/

 

 

 

 

 

 

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>