Oct

20

Kingston Digital anunță DataTraveler Duo, un Flash Drive USB cu două interfeţe de conectare

Interfaţă de conectare pe USB Type-A și USB Type-C

Kingston Digital Europe Co LL, producător afiliat Kingston Technology Company, Inc., lider pe piața mondială de soluții de memorie și tehnologie, anunță lansarea modelului DataTraveler Duo, un stick de memorie cu interfață dublă ce oferă flexibilitate utilizatorilor ce folosesc dispozitive din generaţii diferite.

DataTraveler Duo dispune de o interfață dublă care funcționează atât cu porturi standard USB Type-A cât și cu porturi USB Type-C, ce ajută la partajarea cu ușurință a fișierelor între laptop-uri, desktop-uri și dispozitive mobile. Este de asemenea un dispozitiv perfect pentru stocare, el fiind disponibil în capacități de 32GB și 64GB. Viteza2 de transfer oferită de interfața USB 3.2 Gen1 permite utilizatorilor să acceseze și să transfere cu ușurință documente, fotografii, videoclipuri, muzică și multe altele. Mai mult, pentru protecția porturilor USB atunci când acestea nu sunt folosite, fiecare conector dispune de un capac culisant.

DT Duo este cel mai nou membru al familiei Duo:

  • DataTraveler microDuo 3C (DTDUO3C):Oferă o interfață care funcționează cu ambele standarde USB (Type-A şi Type-C), oferind viteze la citire de până la 100Mb/s. Vine disponibil cu o capacitate de stocare maximă de 128GB, ceea ce oferă suficient spațiu suplimentar de stocare pentru cele mai noi telefoane, tablete, sisteme Windows sau Mac.
  • DataTraveler microDuo 3.0 G2 (DTDUO3G2):Oferă o interfață dublă de tip micro USB și USB Type-A pentru telefoanele și tabletele pe Android care suportă USB OTG (On The Go).

DTDUO3G2 poate fi introdus în portul micro-USB al telefonului sau al tabletei pentru a extinde memoria dispozitivului cu până la 128GB. Oferă acces rapid la fotografii, videoclipuri și alte date, permiţând transferul acestora rapid și ușor între dispozitive mobile și PC-uri.

“DT Duo oferă o mai bună funcționalitate numeroaselor dispozitive cu interfață USB Type C, disponibile pe piaţă” a declarat Oscar Escayola Kaloudis, Flash Product Manager Kingston. “Interfața dublă și carcasa unică cu mecanism de glisare transformă unitatea în una robustă și elegantă, fără un capac ce putea fi uşor de pierdut.”

DataTraveler Duo este disponibil în capacități de 32GB şi 64GB3, dispune de 5 ani garanție și suport tehnic gratuit. Pentru mai multe informaţii vizitați kingston.com.

DataTraveler Duo
Denumire Capacitate
DTDE/32GB 32GB
DTDE/64GB 64GB

 

1 USB Type-C® şi USB-C® sunt mărci înregistrare USB Implementers Forum

2 Viteza poate varia în funcție de configurația gazdei și a dispozitivului

3 O parte din capacitatea listată pe un dispozitiv de stocare Flash este utilizată pentru formatare și alte funcții, de accea nu este disponibilă pentru stocarea datelor. Ca atare, capacitatea reală disponibilă pentru stocarea datelor este mai mică decât cea listată pe produse. Pentru mai multe informații, accesați Kingston’s Flash Memory Guide la kingston.com/flashguide.

Informații despre Kingston pot fi găsite la:

YouTube: http://www.youtube.com/kingstontechmemory

Facebook: http://www.facebook.com/kingstontechnologyeurope

Twitter: https://twitter.com/KingstonTech

Instagram: https://www.instagram.com/kingstontechnology

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/kingston

 

Despre Kingston Digital Europe Co LLP  

Kingston Digital Europe Co LLP este o companie afiliată Kingston Technology Company, Inc. – cel mai mare producător independent de memorii din lume. Kingston proiectează, produce și distribuie soluții de memorie pentru sisteme desktop, laptopuri, servere, imprimante și soluții de memorie flash pentru computere, camere digitale și dispozitive mobile. Prin intermediul rețelei sale globale de subsidiare și companii afiliate, Kingston deține unități de producție în California, Taiwan, China și reprezentanțe de vânzări în Statele Unite, Canada, Europă, Rusia, Turcia, Ucraina, Australia, India, Taiwan, China și America Latină. Pentru mai multe informații, sunați la +44 (0)1932 738888 sau vizitați www.kingston.com  

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>