Sep

17

Samsung lansează Galaxy Watch3 Titanium, care îmbină design-ul premium cu durabilitatea

Galaxy Watch3 Titanium_Front

Toate funcțiile preferate de pe Galaxy Watch3 sunt acum integrate pe un dispozitiv realizat dintr-un material nou, elegant și ușor

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat noul model din titan pentru Galaxy Watch3, cu toate funcțiile preferate integrate pe un ceas inteligent, cu un nou design unic.

Design elegant până la cele mai mici detalii

Galaxy Watch3 se mândrește cu toată măiestria unui ceas de ultimă generație, realizat din materiale premium, dispunând totodată și de populara ramă rotativă care l-a consacrat. Acum, pentru prima dată, Samsung a creat un model de ceas inteligent din titan, aducând un nou design elegant și ușor, dar rezistent pentru noul Galaxy Watch3.

Oferind un design de lux impresionant, o curea metalică premium va fi inclusă în cutie. Cureaua vine în nuanța Mystic Black pentru a completa corpul ceasului inteligent, având o textură care se potrivește perfect cu design-ul modelului Titanium. În plus, lungimea curelei se poate regla foarte ușor, astfel încât, indiferent de dimensiunea încheieturii mâinii, Galaxy Watch3 Titanium se va potrivi perfect.

Toate funcțiile lui Galaxy Watch3 îndrăgite de utilizatori

Galaxy Watch3 Titanium se mândrește cu toate funcțiile preferate ale lui Galaxy Watch3, integrate într-un design elegant și premium. În plus față de designul de lux, modelul Galaxy Watch3 Titanium prezintă și o ofertă versatilă de funcționalități care îmbină confortul cu o experiență semnificativă de monitorizare a sănătății și wellness.

Acesta este dotat cu funcții avansate de monitorizare a sănătății, precum tensiunea arterială și monitorizarea ECG, precum și alte opțiuni pentru fitness și wellness – precum monitorizarea oxigenului din sânge (SPO2), programe de antrenament la domiciliu și gestionarea somnului – pentru a ajuta la o monitorizare cât mai cuprinzătoare a sănătății, chiar și de acasă.

Galaxy Watch3 Titanium_L-Perspective

Disponibilitate

Galaxy Watch3 Titanium va fi disponibil începând cu 18 septembrie, într-o variantă Bluetooth de 45 mm în nuanța Mystic Black.

Pentru mai multe informații despre Galaxy Watch3 Titanium, vă rugăm să vizitați:

https://www.samsung.com/ro/wearables/all-wearables/?galaxy-watch

Galaxy Watch3
Culoare Oțel inoxidabil: Mystic Bronze, Mystic Black, Mystic Silver

Titan: Mystic Black

Material Carcasă din oțel inoxidabil cu curea din piele premium

Carcasă din titan cu curea metalică

Dimensiuni & Greutate 45mm: 45 x 46.2 x 11.1 mm, 53.8g (Stainless Steel) / 43g (Titan)

41mm: 41 x 42.5 x 11.3 mm, 48.2g (Oțel inoxidabil)

*măsurat fără curea

Display 45mm: 1.4” (34mm) / 41mm: 1.2” (30mm)

360 x 360 Super AMOLED, Full Color Always On Display,

Corning® Gorilla® Glass DX

Baterie 45mm: 340mAh / 41mm: 247mAh

încărcare wireless WPC

AP Exynos 9110 Dual core 1.15 GHz
Sistem de operare Tizen Based Wearable OS 5.5
Memorie 1GB RAM + 8GB stocare internă
Connectivitate LTE*, Bluetooth v5.0, Wi-Fi b/g/n, NFC, GPS/Glonass/Beidou/Galileo  * Conectivitate LTE disponibilă doar pe modelele LTE
Senzor Accelerometru, barometru, senzor giroscopic, senzor de lumină,

Senzor optic de ritm cardiac, senzor electric pentru inimă

Durabilitate 5ATM + IP68 / MIL-STD-810G
Compatibilitate Android: Android 5.0↑, RAM 1.5GB↑ / iOS: iPhone 5↑, iOS 9.0↑

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com .

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>