Sep

2

Lenovo lansează portofoliul actualizat de produse consumer

Lenovo anunță portofoliu actualizat de produse premium consumer și prezintă noile Lenovo Lenovo Yoga™ Slim 9i, cu design de piele, convertibilul Lenovo Yoga 9i și laptopul de gaming Lenovo Legion Slim 7i. Noile dispozitive elegante oferă noi experiențe de utilizare, mai multă productivitate și funcții inovatoare.

Stil și măiestrie oferite de gama Yoga

Gama Lenovo Yoga cu Windows include laptopul ultra-subțire Yoga Slim 9i și noul convertibil Yoga 9i de 14 inci, cu design din piele naturală, ambele proiectate pentru a oferi mai multă portabilitate, fără a face compromisuri de productivitate, performanță sau durata de viață a bateriei.

Ambele modele Yoga vor fi disponibile cu procesoare Intel® Core™ de cea mai nouă generație și vor integra placa grafică Intel Xe. Lenovo Yoga 9i va fi disponibil și în varianta cu ecran de 15 inci, procesor Intel Core i9 HK-Seria HK de generația a 10-a și NVIDIA® GTX 1650 Ti, cu design Max-Q.

Lenovo a dezvoltat noile modele Yoga special pentru utilizatorii care vor să își exprime stilul personal prin laptopul pe care îl folosesc zilnic. Noile modele dispun de o carcasă din piele neagră, încadrată într-o ramă de aluminiu, special concepută la calitate superioară, pentru durabilitate crescută. Un proces special de legare a pielii în 20 de etape permite materialului să își păstreze aspectul original care face ca fiecare produs să fie unic. Acest proces de asamblare este realizat manual, cu atenție la cele mai mici detalii. Fiecare lid al laptopului este imprimat termic cu sigla Yoga, care mai apoi primește un luciu reflectorizant pentru a-l evidenția. Fiecare dispozitiv în parte este inspectat și testat pentru a rezista uzurii zilnice în mai multe condiții, inclusiv prin expunerea la lumina UV.

Experiențe captivate de gaming oferite de cel mai ușor laptop de gaming de 15 inci cu GeForce RTX

Lenovo le oferă utilizatorilor libertatea de a-și folosi noul Legion oriunde, datorită greutății extrem de reduse a acestuia. Legion Slim 7i este cel mai ușor laptop de gaming cu NVIDIA GeForce RTX din lume, disponibil într-o variantă cu ecran de 15 inci, procesor Intel Core i9 HK de generație a 10-a și design din aluminiu, de calitate aerospațială, pentru mai multă rezistență și greutate redusă. Noul Legion Slim 7i este un dispozitiv de gaming fin calibrat, pentru a oferi cadre impresionante și timpi de încărcare a jocurilor extrem de reduși.

Lenovo colaborează cu NVIDIA pentru a dezvolta noi funcții care cresc atât performanța, cât și puterea laptopurilor cu design Max-Q. Printre noile funcții dezvoltate, se numără tehnologia Advanced Optimus, care permite adaptarea grafică prin schimbul rapid între soluția grafică integrată (pentru sarcini ușoare) și cea dedicata, cu scopul de a extinde semnificativ autonomia bateriei și a obține numărul maxim de cadre pe secundă în timpul jocurilor pe modele cu ecrane Full HD.

Tehnologia Max-Q Dynamic Boost integrată permite echilibrarea în timp real a puterii de calcul a procesorului și a plăcii grafice, permițând comutarea dinamică de putere de la procesor la placă grafică în timpul jocului. Tehnologia evaluează cererea de energie a sistemului și efectuează această comutare doar când este nevoie, fapt ce rezultă în cadre mai clare și experiență de gaming mai captivantă.

Mai puțin voluminos, cu o grosime de doar 17,9 mm și 1,86 kg, noul Lenovo Legion oferă mai multă mobilitate fără să facă compromisuri în ceea ce privește durata de viață a bateriei. Laptopul dispune de o baterie de 71 WHr pentru până la 7,75 ore de viață și funcție Rapid Charge Pro. Inginerii Lenovo au îmbunătățit performanța termică a dispozitivului prin soluții inteligente de flux de aer, parte a sistemului Lenovo Legion Coldfront 2.0.

Utilizatorii au parte de funcții de securitate îmbunătățite, precum cititorul de amprente integrat în butonul de pornire, care permite logarea rapidă în sistem, precum și capacul glisant al camerei video Privacy Shutter. În plus, noul Legion dispune de capacitate de stocare de până la 2TB pe SSD M.2 NVMe PCIe (RAID 0), până la 32 GB 3200 MHz DDR4 memorie RAM și mai multe opțiuni de ecran de 15,6 inci, inclusiv IPS de până la 4K VESA HDR 400 cu Adobe RGB 100%, cu rată de reîmprospătare de 60Hz și luminozitate de 600 de niți.

Vizitați Lenovo StoryHub newsroom pentru mai multe detalii, specificații tehnice și fotografii de produs.

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>