Aug

31

Incearca cele mai proaspete preparate din Eforie Nord

 

Fără titlu

Vara doar ce s-a sfarsit insa pentru multi sezonul de mare abia acum incepe. Mai ales ca in lunile trecute a fost si ceva mai dificil sa mergem pe plaja in numar cat mai mare, acum este ceva mai simplu. Si mie imi place sa merg la mare ceva mai tarziu. Nu o spun neaparat din experienta pentru ca nu am fost pana acum decat de 2 ori, insa pare mult mai ok, mai putin aglomerat si probabil mai frumos. Si in plus, vremea este la fel de calda, perfecta pentru o baie sau pentru a face plaja.

Pe langa asta, exista si alte motive pentru care o persoana ar merge la mare. In multe locuri exista si diverse repere turistice prin orase si sate, care merita vizitate. Penru mine insa, viitoarea statiune ar fi Eforie Nord, unde ii pot gasi si pe cei de la La Famiglia, un restaurant despre care am auzit numai cuvinte de lauda din partea unui prieten. Inca de cand mi-a spus prima data de acest restaurant Eforie Nord, m-a indemnat sa incerc meniul lor Doner si mai ales pizza. Desi nu avem aceleasi preferinte in materie de sortimente, am zis ca ar merita totusi o incercare dar numai dupa ce o voi gusta pe cea Capriciosa, una dintre preferatele mele.

Din ce am inteles de la al meu prieten dar si din alte surse, ceea ce face acest fast food atat de bun este calitatea preparatelor lor. Pizzeria La Famiglia foloseste doar ingrediente proaspete si toate produsele sunt preparate pe loc, atunci cand un client face o comanda. Astfel, acestea ajung la noi numai bune pentru a fi servite.

Una dintre grijile multor persoane, pe langa modul de preparare al mancarii dar si calitatea ingredientelor, este si transportul. Dar, nu este cazul sa ne ingrijoram pentru ca serviciile de livrare mancare Eforie Nord ale lor sunt excelente. In aceasta zona nu dureaza decat cateva minute ca o comanda sa ajunga la noi iar in vecinatati, in functie de cat de aglomerate sunt drumurile, insa nici in acest caz asteptarea nu este foarte lunga.

Fara indoiala ca orice mancare are  un gust, un miros si un aspect mai bun atunci cand sunt folosite ingrediente proaspete. Cu totii ne dorim sa primim o pizza sau un burger asa cum ii vedem la TV. Iar la aceasta pizzerie Eforie Nord acest lucru este posibil. Desigur ca la asta contribuie si experienta bucatarilor, din mainile carora ies toate preparatele lor delicioase.

Pentru a putea incerca unul sau mai multe dintre produsele lor, puteti intra pe site unde se poate realiza o comanda online sau suna acum la umarul de telefon care este afisat tot pe site, in functie de varianta preferata de fiecare.

O pizza sau paste ca in Italia sau de ce nu un meniu grecesc autentic, care sa pastreze atat aspectul car si gustul aproape la fel de bun ca cele care se fac in tara lor de origine vor fi mereu pe placul oricarui client.

 

Posted in Internet | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>