Aug

28

ATEN ON! Premiere in cadrul expozitiei virtuale pe 28 septembrie

ATEN International, lider mondial in solutii de conectivitate AV/IT si sisteme complete de administrare, anunta astazi in premiera prima sa expozitie virtuala in care va prezenta solutii in premiera – ATEN ON! care va avea loc pe 28 septembrie 2020. Organizatii si persoane din toate domeniile se adapteaza rapid la noile schimbari cauzate de pandemia de COVID-19, care a afectat afacerile, scolile si institutiile statului. Munca la distanta sau invatarea la distanta solicita investitii puternice si multe afaceri vor avea nevoie sa ofere servicii online intr-un viitor predictibil.

ATEN ON! Este urmatorul pas in calatoria noastra prin care transformam noua normalitate intr-o normalitate mai buna. Prin acest eveniment virtual, veti avea parte de accesul exclusiv la discutiile Expertilor ATEN, avand prilejul de a interactiona cu ei. Vor fi lansari live de produs si un tur virtual al solutiilor ATEN de top pentru domeniul public, al educatiei, sanatatii si productiei.

”Noua realitate virtuala ne provoaca sa fim pregatiti, sa intelegem ceea ce va urma si sa avem conditiile pentru a fi mai eficienti, a aborda cu solutia potrivita fiecare provocare. Participand la expozitia virtuala ATEN ON! vom sti cum sa ne dezvoltam afacerea mai eficient, raspunzand tendintelor actuale ale pietei”, declara Bogdan Mihalcea, Country Manager ATEN Romania.

La link puteti afla, ca o prima impresie, ceea ce ATEN va prezenta la expozitia virtuala ATEN ON! Va invitam sa va inregistrati pentru a salva timpul necesar in agenda. Asteptam cu nerabdare sa ne intanim acolo! Cand? Pe 28 septembrie, la ora 11 AM (GMT+8).

Despre ATEN

Infiintata  in anul 1979, ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277), este cel mai mare furnizor de echipamente de conectivitate AV/IT si solutii de administrare. Incluzand solutii KVM, solutii A/V profesionale si solutii inteligente de alimentare,  gama de produse ATEN conecteaza, administreaza si optimizeaza echipamentele electronice din mediile corporate, guvernamental, educatie, media si transporturi. ATEN detine peste 570 de brevete inregistrate la nivel international si o echipa de cercetare ce asigura un flux constant de solutii inovatoare, de unde rezulta un portofoliu cuprinzator de produse disponibile la nivel mondial.

Avand sediul in Taiwan, ATEN International Co., Ltd. s-a extins si are astazi subsidiare in China, Japonia, Coreea de Sud, Belgia, Australia, S.U.A, Regatul Unit, Rusia, Turcia, Polonia, India si Romania – cu centre de cercetare in Taiwan, China si Canada.

Pentru mai multe informatii despre ATEN, vizitati www.aten.com.

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>