Jul

21

AOC lansează un nou monitor împreună cu Studio F. A. Porsche  

Amsterdam, 21 iulie 2020 – AOC lansează monitorul profesional U32U1, cu o diagonală de 31.5” (80 cm), rezultat al unei îmbinări între design-ul îndrăzneț, creat de Studio F. A. Porsche, și tehnologia AOC. “Design by Studio F. A. Porsche” este sinonim cu un design sofisticat și rafinat, apreciat în întreaga lume – acest display cu 4 laturi fără rame primind premiul Red Dot Design Award. Monitorul U32U1 4K, compatibil cu VESA DisplayHDR 600, dedicat profesioniștilor atenți la design, dar și utilizatorilor casnici, este disponibil în magazine din această lună.

Combinația perfectă între design și tehnologie: AOC U32U1

U32U1 – un monitor premiat cu Red Dot Design Award

În contextul actual în care percepția despre mediul de lucru și viața personală se schimbă, oamenii chestionează stricta diferențiere între produsele dedicate profesioniștilor și cele pentru uz personal. Design-ul monitorului U32U1 a fost creat special pentru a reflecta acest lucru. Monitorul se adresează utilizatorilor cu cerințe estetice ridicate și respectă trend-urile de design ale mobilierului clasic. Suportul tubular în formă de trepied are un aspect plăcut și îi permite să iasă în evidență în orice mediu.

Monitorul beneficiază de un design ingenios: nu are ramă, este subțire, iar suportul în formă de trepied din metal lucios permite rotirea, înclinarea, ajustarea monitorului pe înălțime până la 120 mm. Capacul de aluminiu din spatele monitorului, care integrează conectorii, contrastează cu restul carcasei monitorului. O noutate funcțională este că acest capac rămâne în aceeași poziție atunci când monitorul este rotit. Pentru o flexibilitate sporită, monitorul dispune și de un adaptor VESA pentru montarea pe brațe sau suporturi de perete.

AOC U32U1 designed by Studio F. A. Porsche

Performanță excelentă pentru cei mai pretențioși profesioniști

Display-ul IPS de 31.5″ (80 cm) dispune de o rezoluție 4K / UHD (3840 x 2160 pixels). Monitorul este compatibil VESA Display HDR600, iar ecranul oferă o adâncime de culoare de 10 biți, oferind 1,07 miliarde de culori. Imaginile strălucesc cu un contrast impresionant, iar culorile variază de la alb luminiscent până la cel mai profund negru. Ecranul are o acoperire de 135% a spectrului sRGB, 100% a spectrului AdobeRGB și 98% a gamei de culori  DCI-P3, ceea ce îl face o alegere ideală atât pentru profesioniștii și pasionații de fotografie și video, cât și pentru designeri.

Conectivitate cu USB-C

Pe lângă conectorul DisplayPort 1.4, monitorul beneficiază de un HDMI 2.0, un port USB-C și un hub USB 3.2. Conexiunea USB-C oferă un mod alternativ DisplayPort pentru a transfera semnal video de înaltă rezoluție dintr-un notebook sau un alt computer. USB Power Delivery poate încărca prin conectorul USB-C simultan bateria notebook-ului cu până la 65 W, iar hub-ul USB 3.2 asigură transferul rapid de date.

„Îmbinarea perfectă de tehnologie de ultimă generație și design remarcabil este ceea ce face ca noile noastre monitoare, dezvoltate în cooperare cu Studio F. A. Porsche, să reprezinte un produs special”, spune Stefan Sommer, Director Marketing & Business Management Europe. „După marele succes al primelor noastre monitoare realizate împreună în urmă cu doi ani, sunt încântat că acum putem prezenta un nou model care excelează printr-un design excepțional.”

„AOC este un partener care nu doar împărtășește, dar îmbunătățește ideea noastră de design sofisticat și rafinat. O înțelegere comună asupra calității și performanței ne permite să creăm produse premium care să îndeplinească cele mai înalte standarde tehnice și estetice,” spune Christian Schwamkrug, Design Director la Studio F. A. Porsche.

Monitorul AOC U32U1 este disponibil în magazine la un preț de 4639 lei

Specificații tehnice:

https://eu.aoc.com/en/monitors/u32u1/specs

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>