Jul

13

Tratamente cosmetice si de ingrijire la Antica Studio

diasporablog.net - antica Iulie 5

Salonul de infrumusetare Antica Studio iti ofera o abordare sistematica pentru vindecarea intregului corp. Serviciile salonului de cosmetica, au ca scop refacerea eficienta a tenului, hranirea si mentinerea pielii faciale si a corpului, prin lansarea mecanismelor de curatare, eliminarea toxinelor si imbunatatirea microcirculatiei sanguine. Se folosesc produse exclusive pentru ingrijirea fetei si a corpului, bazate pe ingrediente naturale, utilizand cele mai moderne echipamente si cele mai avansate tehnologii in domeniul cosmetologiei.

Salon cosmetica

Tratamentele  cosmetice  efectuate intr-un salon cosmetica ajuta la prevenirea si tratarea atrofiei cutanate legate de varsta,  avand ca scop eliminarea urmelor de boli ale pielii si rezultatele imbatranirii biologice, a ridurilor manifestate, a atrofiei degenerative si a pigmentarii pielii. In general, procedura de aplicare a mastilor pentru prevenirea si tratarea atrofiei cutanate legate de varsta, are ca scop imbunatatirea si intinerirea pielii faciale.

Epilare definitiva laser

Epilarea cu laser nu este o procedura invaziva. In timpul epilarii foliculul pilos este distrus de energia laserului, ceea ce duce la incetarea cresterii parului pentru o perioada lunga de timp. In timpul procedurii de epilare definitiva laser, energia laserului este absorbita de foliculul de par. Acest lucru duce la incalzirea becului la o temperatura de 70-80 de grade C si are loc distrugerea termica a zonei, iar cresterea parului se opreste. Pentru a opri complet cresterea parului, este necesar un curs de 6-8 proceduri, cu un interval de 6-8 saptamani. Salonul de infrumusetare Antica Studio utilizeaza un nou laser modern pentru epilare definitiva a parului inestetic din anumite zone ale corpului. Racirea pielii la 0 grade C protejeaza in mod fiabil pielea sub expunere la laser. In functie de zona, epilarea poate dura de la 10 la 60 de minute. In timpul procedurii cu laser, clientul atat barbat, cat si femeie, simte o senzatie de furnicaturi in zona de expunere la laser. Acest lucru se datoreaza faptului ca fasciculul laser incalzeste foliculul pilos la 70-80 de grade  C. In cazul in care pacientul are o sensibilitate crescuta, este posibila aplicarea cremei anestezice. Laserul are efectul crioanesteziei si in cele mai multe cazuri nu este nevoie de ameliorarea durerii

Antica Studio

Tratamentul facial profesional la Antica Studio este un intreg complex de manipulari placute, implicand o abordare individuala. Procedurile cosmetice pot fi utilizate atat individual, cat si in combinatie pentru a obtine un rezultat pronuntat. De asemenea, acorda atentie ofertelor speciale pentru ingrijirea gatului si a decolteului. De la o anumita varsta, femeile sunt mai atente la starea pielii fetei. Daca observi semne de oboseala sau semne premature ale modificarilor legate de varsta, este recomandabil sa faci o programare la cosmetologii Antica Studio. Fiecare salon de infrumusetare ofera un tratament facial complet, care va ajuta la mentinerea atractivitatii timp de mai multi ani. La cererea clientului, tratamentul facial in salonul de infrumusetare Antica Studio poate fi completat cu alte proceduri cosmetice, in urma carora procesele de regenerare sunt activate, ridurile sunt netezite, pielea devine supla, creste viteza circulatiei sangelui si a proceselor metabolice, tesuturile sunt mai saturate cu oxigen si astfel, se incetineste procesul de imbatranire naturala a pielii.

Posted in comunicat de presa, Internet | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>