Jun

11

Televizorul ultra slim TCL 65EC780, disponibil în România

TCL-65EC780-1

HDR10+, Dolby Atmos, Google Assistant – Performanță de top și design de lux

TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum la nivel modial, recunoscut pentru vasta activitate de cercetare și brevetare, a lansat în România televizorul ultra slim TCL 65EC780, parte din seria de televizoare ultra-performante cu design de lux EC78.

Seria EC78 combină designul atemporal din metal ultra slim, cu calitatea imaginii 4K HDR10+, o gamă extinsă de culori, tehnologia Dolby Vision și cel mai avansat sistem Smart TV de până acum – Android TV, cu Google Assistant încorporat – fiind destinată celor care nu vor să facă niciun compromis între performanță și eleganță.

4K HDR10+: Contrast puternic, culorii vii, detalii surprinzătoare

Cel mai recent standard pentru rezoluția 4K este caracteristica HDR (High Dynamic Range – interval dinamic ridicat), care extinde semnificativ gama de culori, îmbunătățește luminozitatea și permite gradații mai fine între cele mai întunecate și cele mai deschise nuanțe.

Împreună cu 4K, HDR10+ oferă imagini mult mai aproape de realitate: indiferent de cât de întunecate sau luminoase sunt imaginile de pe ecran, curba de mapare a tonurilor este armonizată și optimizată scenă cu scenă.

WCG: Experiență de cinematograf digital acasă

Datorită funcției WCG (White Colour Gamut – gamă largă de culori) ce reproduce nuanțe intense și ultra-realiste, cu 30% mai pure și mai bogate decât ecranele LED tradiționale, utilizatorii se pot bucura de experiența de cinematograf digital în propria sufragerie și de peste 1 miliard de culori rupte parcă din realitate.

Dolby Vision – Atmos: Fidelitate fără precedent

Tehnologia Dolby Vision transpune privitorii în povestea de pe ecran, datorită sunetului redat într-un mediu 3D, care, folosind doar difuzoarele televizorului, duce experiența de vizionare a filmelor la un nivel superior, de un realism mai uimitor decât niciodată.

ONKYO: Sunet captivant, specific sălii de cinema

Odată cu noul televizor TCL, filmele, muzica și jocurile video pătrund într-o nouă dimensiune, care amintește de sala de cinema, prin sistemul integrat de sunet ONKYO, cu 4 difuzoare frontale cu o capacitate de 60W pe modelul de 65 inch și de 56W pe modelul de 55 inch.

Android TV: Control vocal avansat

Sistemul Android TV oferă o experiență TV hands-free. Utilizatorii pot accesa, porni și controla conținutul video, ajusta volumul și multe altele de la distanță, doar prin voce. Totul este atât de simplu, încât ai impresia că poți vorbi cu televizorul tău ca și cum ai vorbi cu prietenii.

TCL-65EC780-3

Google Home, Google Assistant* și Alexa**: Multitasking nelimitat

Noul televizor TCL vine cu Google Home și Google Assistant încorporate. Fără a pune pe pauză ceea ce urmăresc, utilizatorii pot găsi cel mai recent blockbuster, pot verifica scorul unui meci, pot aprinde lumina sau pot regla temperatura în casă. Google Assistant este gata să ajute, fiind capabil să răspundă la peste 1 milion de comenzi.

De asemenea, modelul 65EC780 este compatibil cu Alexa, asistentul virtual dezvoltat de Amazon, care poate porni muzica, poate verifica știrile și vremea, poate schimba canalele TV și ajusta volumul, printre multe altele.

Design ultra-slim, fără ramă

Noul televizor TCL vine cu un design ultra-slim compatibil cu orice stil de amenajare, punând accent pe experiența de vizionare și pe eleganța atemporală. A fost gândit fără cadru, pentru un ecran mai mare, și cu suport central din metal, durabil și în același timp grațios.

Principalele specificații

  • Diagonală display: 164 cm
  • Sistem de operare: Android
  • Aplicații de video streaming: YouTube, Netflix, HBOGo
  • Caracteristici-cheie: comenzi vocale, asistent vocal inteligent, Screen Mirroring
  • Tip procesor: Quad Core
  • Capacitate stocare: 16 GB
  • Rezoluție: 3840 x 2160
  • Tip tehnologie HDR: HDR 10
  • Tehnologii audio: Dolby TruHD, Dolby AC-4, Dolby Atmos, Equalizer, Front Firing, Onkyo, Digital Pure Sound, Auto volume control
  • Dimensiune cu stand: 1448 x 931 x 337 mm
  • Dimensiune fără stand: 1448 x 861 x 95 mm
  • Compatibilitate VESA: 400 x 200

Televizorul TCL 65EC780 este disponibil la prețuri recomandate de vânzare începând cu 5.999 Lei.

TCL-65EC780-2

*Google Assistat nu este disponibil în anumite limbi și țări. Necesită o conexiune la Internet/date mobile și poate genera costuri. Disponibilitatea și performanța anumitor funcții și servicii depind de dispozitive și rețele și pot să nu fie disponibile în toate zonele.

** Compatibilitatea Alexa permite utilizarea cu dispozitive Amazon Alexa, inclusiv Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot și Echo Plus (achiziționate separat).

Despre TCL

 Cu sediul în China, TCL Electronics Holdings Limited (cod bursier 01070.HK) este unul dintre principalii jucători ai industriei TV pe plan global, fiind implicat în cercetarea, dezvoltarea, producția și distribuția produselor electronice de consum, dedicat proiectului de a deveni un lider global în domeniul tehnologiei smart. Printr-un model de business orientat deopotrivă către produs și consumator, care se concentrează în primul rând pe o direcție la ”dublu+” ce include conceptele duo ”smart + internet” și ”produse + servicii”, compania își propune să construiască un ecosistem cuprinzător pentru televizoare smart, care să le ofere utilizatorilor produse și servicii inteligente, în acord cu un lifestyle sănătos. Potrivit celui mai recent raport Sigmaintell, TCL s-a clasat în 2019 pe locul al doilea din punct de vedere al volumului de vânzări pe piața globală a televizoarelor.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>