Apr

30

Performanțe vizuale și confort în noua serie de monitoare eco-friendly Philips B1

MMD lansează noul monitor 245B1 cu diagonal de 24” (23.8″ / 60.5cm). Acest nou model oferă rezoluție Quad HD (2560 x 1440), tehnologia Power Sensor ce poate economisi până la 70% din costurile energiei electrice și conectivitate HDMI. Multitudinea sa de caracteristici și tehnologii oferă confort și productivitate optimă celor ce caută atât adaptabilitate cât și performanțe ridicate.

Experiență optimă de vizualizare și eficiență la locul de muncă

Modelul Philips 245B1 oferă imagini excelente la o rezoluție Quad HD 2560 x 1440 pixeli cu o gamă largă de culori. Tehnologia IPS și SmartImage, o tehnologie exclusive Philips, contribuie la crearea unor imagini luminoase și clare pe care fotografii, graficienii, editorii video și designerii le apreciază.

Conceput pentru a îmbunătăți confortul utilizatorului, Philips 245B1 dispune de tehnologia Flicker-Free și LowBlue Mode pentru a reduce oboseală ochilor, precum și modul Easy Read și SmartErgoBase, care permite ajustări ergonomice. Monitorul oferă, de asemenea, difuzoare stereo încorporate și o gamă largă de conectori, inclusiv DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB 3.2, HDCP și multe altele.

Durabil si Eco-friendly

Philips 245B1 este proiectat pentru a fi eco-friendly. Conform standardelor de mediu și certificări precum EnergyStar 8.0, EPEAT *, TCO Certified Edge și RoHS, acest monitor folosește 85% plastic reciclat post-consum, iar ambalajul este 100% material reciclabil și este complet lipsit de substanțe nocive precum mercur, plumb și PVC / BFR. Monitorul 245B1 este echipat cu un PowerSensor încorporat, care detectează automat prezența utilizatorului și ajustează luminozitatea monitorului ca răspuns, ceea ce, la o monitorizare mai lungă, duce la reducerea costurilor de energie cu până la 70%. Mai mult, LightSensor asigură luminozitatea perfectă cu un consum minim de energie.

Productivitate la următorul nivel cu ajutorul monitoarelor Philips B Line

Toate monitoarele Philips B Line oferă confort deosebit, conectivitate completă, flexibilitate și calitate excelentă a imaginii – iar noile modele 242B1 și 275B1 nu sunt diferite.

Monitorul LCD Philips 242B1 cu diagonal de 24 ”(23,8″ / 60,5 cm) oferă rezoluție Full HD (1920 x 1080) pentru o experiență de vizionare excelentă. Monitorul este echipat cu tehnologiile PowerSensor și SmartImage, tehnologia IPS și o serie de funcții care îmbunătățesc confortul oferind utilizatorului performanțe bune, durabilitatea și standardele înalte de calitate specific monitoarelor Philips.

Proiectat pentru profesioniștii de astăzi, Philips 275B1 beneficiază de o gamă largă de caracteristici și inovații care să maximizeze performanța, precum tehnologia SmartErgoBase și Adaptive-Sync, pentru a spori confortul utilizatorului și a asigura un loc de muncă cât mai plăcut si productiv. Acest monitor de 27 “(68,6 cm) oferă imagini clare datorită rezoluției sale Quad HD (2560 x 1440) si culori excelente.

Convenabil și eco-friendly, monitorul Philips 245B1 este disponibil din aprilie 2020 la un preț de 1107.49 RON. Monitoarele Philips 242B1 și Philips 275B1 vor fi disponibile în iunie 2020 la un pret recomandat de 962.52 RON respectiv 1.495 RON.

Despre MMD

MMD-Monitors & Display Displaying Holding BV („MMD”), înregistrată în Olanda, cu sediul central în Amsterdam, este o companie deținută integral de TPV Technology Limited („TPV”), unul dintre cei mai importanți producători de monitoare LCD și televizoare din lume.

MMD-Monitors & Display Displaying Holding BV („MMD”) comercializează în exclusivitate și vinde afișaje sub brandul Philips la nivel mondial sub licență de marcă înregistrată de Koninklijke Philips NV. Imbinând promisiunea brand-ului Philips cu expertiza producției TPV în afișaje, MMD folosește o abordare rapidă și concentrată pentru lansarea pe piață a produselor inovatoare.

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>