Apr

29

Ofertă specială la Huawei Watch GT 2e la achiziționarea unui Huawei P40 sau Huawei P40 Pro

Huawei Consumer Business Group anunță o ofertă promoțională, special concepută pentru consumatori, sub umbrela #StayConnected. Astfel, începând cu 27 aprilie, la achiziționarea unui vârf de gamă Huawei P40 Series, consumatorii beneficiază de o reducere de 30% la cel mai nou smartwatch din portofoliul HUAWEI, Huawei Watch GT 2e.


Oferta este disponibilă la partenerii autorizați, în limita stocului disponibil și vine în completarea unui stil de viață activ. Smartwatch-ul dispune de 100 de moduri sport și tehnologii de ultimă generație de monitorizare a sănătății. Toate aceste funcționalități sunt ideale pentru monitorizarea oricărui tip de activitate fizică. În plus, Huawei Watch GT 2e oferă utilizatorilor funcții îmbunătățite de urmărire în timp real a ritmului cardiac, nivelului de stres și calității somnului.

HUAWEI introduce în premieră pe Huawei Watch GT 2e o funcție de monitorizare a saturației de oxigen din sânge (SpO2). Cu o autonomie a bateriei de două săptămâni, dispozitivul poate fi integrat în toate activitățile de zi cu zi ale utilizatorilor. Noul smartwatch asigură monitorizarea precisă a frecvenței cardiace și a tensiunii arteriale, emite memento-uri atunci când pulsul devine anormal și oferă funcții de urmărire a somnului. Toate aceste tehnologii le permit utilizatorilor să își testeze starea sănătății în timp real. Mai mult, Huawei Watch GT 2e este echipat cu un ecran tactil AMOLED de 1,39 inci și rezoluție Retina. Datorită ecranului luminos, afișajul este clar și colorat, chiar și afară, în lumina puternică a soarelui.

Huawei Watch GT 2e este disponibil în trei variante noi de culoare pe piața din România: Graphite Black, Lava Red și Mint Green.

Huawei P40 Series: design de ultimă generație și camere foto revoluționare

Huawei P40 Series se remarcă printr-un design de ultimă generație și camere foto revoluționare, ce extind radical posibilitățile de fotografiere și înregistrare video. Vârfurile de gamă continuă tradiția în materie de excelență a imaginii. Senzorul mare de 1/1.28 inci are un pixel combinat de 2.44 μm pentru a crește masiv capacitatea de a capta lumina pentru performanțe îmbunătățite în condiții de luminozitate scăzută, iar design-ul îmbunătățit al periscopului permite realizarea unui zoom optic de până la 10x.

Huawei P40 Series beneficiază de Kirin 990 5G și susțin tehnologiile 5G și Wi-Fi 6 Plus de mare viteză. Hardware-ul avansat este integrat într-o carcasă atractivă și compactă, prevăzută cu ecran HUAWEI Quad-curve Overflow, care oferă fluiditate și capacitate de răspuns deosebite.

Prețul recomandat pentru Huawei P40 Pro este de 4599 lei, în timp ce Huawei P40 se găsește la prețul de 3799 lei.

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>