Apr

21

Magazin GSM scoate la vânzare 150.000 măști de protecție săptămânal, cu adaos comercial zero

 

Pentru a veni în sprijinul românilor în această perioadă, distribuitorul de componente, echipamente electronice și de telecomunicații, Magazin GSM, va începe comercializarea a 150.000 de măști de protecție în fiecare săptămână, cu adaos comercial zero. Astfel, măștile vor putea fi cumpărate cu 2,10 lei fără TVA, de pe site-ul companiei, magazingsm.ro, precum și de pe website-urile marketplace.eMAG și covidprotection.ro. Campania a început pe 16 aprilie și va dura atât timp cât va exista cerere pentru acest tip de produse la nivelul populației, așadar cel puțin până la sistarea stării de urgență. Măștile sunt de unică folosință, au trei straturi,  oferă protecție împotriva particulelor și sunt aprobate ca echipament de protecție pentru civili, certificatele de conformitate fiind trecute prin filtrul Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale (ANMDM).

„Demarăm această campanie pentru că am simțit nevoia să ajutăm, în situația delicată pe care o traversăm, în contextul în care măștile de protecție au ajuns un bun de primă necesitate, iar oamenii le găsesc tot mai greu și la prețuri nejustificat de ridicate. Am considerat că este un gest firesc să reununțăm la adaosul comercial. Este un moment în care trebuie să fim solidari și să ne sprijinim reciproc”, a declarat Bogdan Stroi, antreprenor și proprietar al Magazin GSM.

Măștile sunt de unică folosință și pot fi purtate maximum patru ore, astfel încât să ofere protecție optimă împotriva particulelor. Produsele au dimensiune universală, fiind perfect ajustabile la toate contururile feței, și sunt dotate cu bandă elastică de ureche. Fiecare cutie conține 50 de măști și vor fi comercializate maximum cinci cutii per comandă, pentru a se evita specula.

Magazin GSM importă măștile din China, iar costul acestora include transportul și toate taxele vamale. „Vom menține prețul foarte scăzut toată această perioadă, renunțând la orice profit pentru companie, iar orice fluctuație de cost este influențată de creșterea prețurilor la furnizor, în China, sau a TVA-ului. Cred că este important ca mediul de afaceri, de la companiile mari la micii întreprinzători, să dea un semnal clar că este alături de populație și că va sancționa orice tentativă de speculare a acestei situații grele, care ne afectează pe toți”, a adăugat Bogdan Stroi.

Pe 10 aprilie, Magazin GSM a lansat un nou magazine online, www.covidprotection.ro, unde sunt comercializate strict materiale și echipamente de protecție în lupta împotriva COVID-19, și ai cărui clienți sunt în principal persoane juridice. Măștile vor putea fi cumpărate și de aici, fiind singurele echipamente care pot fi achiziționate la un preț special, restul fiind puse la vânzare în regim obișnuit.

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>