Mar

23

Serverele dedicate ofera cele mai sigure solutii!

 

img-sec-dedicated-company-features

Exista multe optiuni pentru a-ti menaja site-ul, fie ca alegi solutia de a gestiona singur site-ul, sau vei lasa o firma specializata precum thc.ro sa se ocupe de acest lucru. Oferata lor pentru servere dedicate este foarte avantajaosa, deoarece thc.ro se va ocupa in totalitate de site-ul tau.

Un server dedicat se refera la inchirierea si utilizarea exclusiva a unui computer care include un server Web, software aferent si conexiune la Internet, gazduite in spatiile companiei de gazduire web. Un server dedicat este de obicei necesar pentru un site Web (sau un set de site-uri ale companiei conexe) care poate dezvolta o cantitate considerabila de trafic – de exemplu, un site care trebuie sa gestioneze pana la 35 de milioane de accesari pe zi. Serverul poate fi de obicei configurat si operat de la distanta de la compania client. Companiile de gazduire web sustin ca utilizarea unui server dedicat in spatiile lor economieste routerul, conexiunea la Internet, sistemul de securitate si costurile de administrare a retelei.

Cand se face inchirierea unui server dedicat, compania client poate fi solicitata sa utilizeze un sistem informatic specificat sau i se poate oferi o alegere a mai multor sisteme. Unii furnizori de gazda permit unei companii client sa achizitioneze si sa isi instaleze propriul server de computer la locatia furnizorului gazda, un serviciu cunoscut sub numele de colocare.

Punctele forte pe care le ocupa un server dedicat sunt:

-Resurse dedicate: Resursele nu sunt partajate, ele va stau tot timpul la dispozitie, in intregime.

-Disponibilitate: Disponibilitatea nu este atat de sigura ca si in cazul unui VPS, dat fiind ca orice problema de hardware va va influenta serverul. In acest caz, serviciile dvs. de pe server nu sunt – sau sunt doar partial – disponibile.

-Flexibilitate: Dat fiind ca serverul depinde de hardware, resursele nu pot fi modificate in functie de cerintele dvs. fara a avea intreruperi mai lungi ale functionarii. Aveti la dispozitie ceea ce ati comandat la inceput. Daca doriti sa modificati configuratia serverului si, de exemplu, daca aveti nevoie de mai multi RAM, trebuie sa cumparati module RAM si sa puneti un tehnician sa la instaleze. In timp ce acesta le instaleaza, serverul trebuie sa fie oprit. Asta inseamna ca, in acest timp, serviciile dvs. nu sunt disponibile online. In afara de aceasta, cu timpul, hardware-ul imbatraneste, si, in cativa ani, trebuie sa inlocuiti serverul cu un model nou.

Solutiile la Thc.ro sunt intotdeuna personalizate, astfel clientii pot alege pachetul care sa li se potriveasca.

Avand 5 pachete diferite, iar fiecare dintre aceste pachete de servicii pot fi customizate alegand planuri diferite de tarifere care pot aduce si mai multe beneficii.

Firmele ce opteaza pentru astfel de servicii isi gestioneaza de regula mai usor afacerea online, iar costurile sunt minime.

Fie ca doresti sa investesti intr-un pachet basic Buget sau doresti servicii pentru pachetul Big data ce includ operatiuni mai aleborate, Thc.ro este intotdeuana o optiune demna de luat in considerare datorita serviciilor eficiente.

 

 

Posted in Internet | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>