Dec

17

Mircea Ciucur se alatura echipei ELKO Romania

Mircea Ciucur se alatura echipei ELKO Romania, una dintre cele mai mari companii de distributie de pe piata IT&C din Romania. Mircea Ciucur va face parte din echipa de management a companiei si va ocupa functia de Manager al echipei de solutii.

In perioada 1999-2011, Mircea Ciucur a detinut pozitia de General Manager al companiei, cariera sa continuand apoi cu ocuparea a diferite pozitii de conducere in industrie, precum manager de departament, CEO sau Director General. Mircea Ciucur revine astfel, dupa opt ani, in echipa de management a ELKO Romania, intr-un nou rol, acela de manager al echipei de solutii. Pe langa consolidarea echipei de solutii si coordonarea activitatii acesteia, Mircea Ciucur se va ocupa de elaborarea strategiei de dezvoltare a portofoliului de produse si solutii, precum si de construirea si mentinerea de parteneriate strategice cu companiile partenere ELKO.

“Suntem foarte bucurosi ca Mircea revine in echipa noastra. Personalitatea lui se incadreaza perfect in valorile, principiile si traditiile ELKO, iar volumul sau impresionant de expertiza va sprijini obiectivele de vanzari si de dezvoltare ale companiei pe termen mediu si lung”, a declarat Carmen Stanciu, Director General ELKO Romania.

Mircea Ciucur isi preia noua pozitie incepand din luna decembrie.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>