Oct

21

RAZER VIPER ULTIMATE COMBINĂ VITEZA UIMITOARE ȘI CONEXIUNEA WIRELESS

Cel mai nou și mai ușor mouse Razer, proiectat special pentru sporturile electronice, oferă o conexiune wireless cu 25% mai rapidă, switch-uri optice și cel mai inteligent și mai performant senzor optic de până acum

Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat Razer Viper Ultimate, cel mai rapid mouse de gaming wireless, proiectat în mod special pentru sporturile electronice. Bazat pe noua tehnologie wireless Razer HyperSpeed și folosind senzorul optic inteligent dezvoltat de Razer, Focus+, Viper Ultimate stabilește noi standarde de precizie și de viteză.

Razer Viper Ultimate se alătură familiei de mouse-uri cu greutate redusă, Viper, concepute în mod special pentru competițiile de gaming, încorporând deosebit de popularele switch-uri optice de la Razer. Fără să fie limitat de cablul de conexiune, noul mouse cu o greutate de doar 74 grame oferă performanțele necesare jucătorilor profesioniști și celor mai pretențioși pasionați de jocuri video. Pe lângă greutatea redusă, noul periferic se poate lăuda cu o durabilitate îmbunătățită și un consum de energie mult mai mic decât orice alt mouse Razer wireless de până acum.

“Razer Viper Ultimate este alegerea ideală pentru jucătorii profesioniști care caută soluții wireless”, a declarat Alvin Cheung, Senior Vice President în cadrul departamentului de periferice al Razer. “Am extins limitele tehnologiei wireless, am integrat switch-urile noastre optice și am adăugat un senzor inteligent, păstrând design-ul durabil și cu greutate redusă, testat și validat de unii dintre cei mai buni jucători profesioniști din lume.”

Performanță wireless mai rapidă și mai solidă

Pentru a răspunde nevoilor jucătorilor profesioniști, Razer a dezvoltat cea mai stabilă și mai rapidă tehnologie wireless disponibilă la ora actuală, Razer HyperSpeed. Testat și confirmat de TUV SUD PSB, un institut de certificare recunoscut la nivel global, Razer HyperSpeed este cu 25% mai rapid față de principalii competitori. Având cel mai mic timp de răspuns la acționarea butoanelor și cea mai rapidă viteză de transmisie disponibilă pe orice mouse wireless, noul Viper Ultimate înregistrează mișcările și acționarea butoanelor în mod instant.

Tehnologia Adaptive Frequency Hopping oferită de HyperSpeed ajută la menținerea unei conexiuni wireless fără niciun fel de întârziere (lag), aceasta scanând în mod constant canalele de frecvență pentru interferențe și schimbându-le în timp real dacă detectează conflicte.

Un alt beneficiu al Razer HyperSpeed este consumul redus de energie, asigurând o durată de funcționare extinsă cu 25%. Concret o singură încărcare a Viper Ultimate1 garantează până la 70 de ore de gaming neîntrerupt. Cu alte cuvinte, încărcarea săptămânală a mouse-ului este suficientă pentru 10 ore de joacă în fiecare zi.

Redefinirea preciziei folosind inteligența

Razer Viper Ultimate este echipat cu un nou senzor optic inovator, Razer Focus+. Colaborând cu Pixart, un lider al dezvoltării de senzori inteligenți, Razer a echipat cu noi funcții inteligente senzorul din Viper Ultimate, inclusiv Smart Tracking, Asymmetric Lift-Off și Motion-Sync. Având o acuratețe a rezoluției de 99.6%, senzitivitate de 20.000 DPI și o viteză de tracking de 650 de țoli pe secundă (Inches Per Second, IPS), noul Razer Focus+ dispune de cele mai bune specificații disponibile la ora actuală.2

Tehnologia Smart Tracking asigură o calibrare automată în funcție de tipul suprafeței pe care este folosit mouse-ul (de exemplu mousemat confecționat din material textil sau mousepad din plastic), garantând astfel că acuratețea și distanța de lift-off rămân constante, eliminând totodată inconveniențele cauzate de necesitatea calibrării manuale ale altor senzori.

1 Cu iluminarea RGB oprită.

2 În comparație cu alți senzori de top dezvoltați de Pixart.

Tehnologia Asymmetric Lift-Off le permite utilizatorilor să configureze diferite valori ale distanțelor de ridicare și aterizare (lift-off și landing), pentru o mai bună acuratețe în timpul sesiunilor de joc. Distanța de aterizare reprezintă punctul din care mouse-ul începe din nou tracking-ul, în mod ideal cât mai aproape de suprafața de pe birou, pentru a preveni driftul.

Tehnologia Motion-Sync asigură transmiterea informației de la senzor la PC la intervale regulate, rezultatul fiind o responsivitate îmbunătățită și performanțe de tracking consecvente. Datorită acestei noi funcții inteligente, PC-ul va primi în mod constant informații despre poziția exactă a mouse-ului.

Switch-urile optice garantează durabilitate și fiabilitate

În mod obișnuit mouse-urile wireless folosesc voltaje reduse pentru a extinde durata de funcționare. Această soluție agravează efectul coroziv la care sunt expuse switch-urile mecanice, reducând durata de viață a mouse-ului și crescând riscul detectării eronate a acționărilor.

Switch-urile optice de la Razer folosite și în mouse-ul wireless Viper Ultimate nu necesită contact fizic pentru a transmite semnalul electric către PC, eliminând astfel nevoia de a implementa un debounce delay (o întârziere a transmiterii semnalului până la stabilizarea acestuia, specifică switch-urilor mecanice obișnuite) și eliminând de asemenea efectele corozive. Ultra-rapide și durabile, aceste switch-uri rezistă și la cele mai solicitante meciuri competitive, oferind viteza și precizia de care au nevoie jucătorii.

Un competitor din categoria pană care lovește cu forță

Având doar 74 de grame, Viper Ultimate este cel mai ușor mouse wireless destinat sporturilor electronice din portofoliul Razer. Greutatea deosebit de mică a fost obținută fără să se fi folosit un design exterior de tip fagure, rezultatul fiind o carcasă solidă, ambidextră, care nu face compromisuri la capitolele rezistență și durabilitate. Noul mouse oferă un control lin, fiind proiectat în mod special pentru a răspunde la exigențele turneelor de gaming profesionist. Pentru a reduce orice rezistență la înaintare, Viper Ultimate utilizează patine foarte fine din PTFE de înaltă calitate, ce facilitează realizarea de mișcări foarte precise.

Noul Razer Viper Ultimate a fost deja testat în cele mai importante competiții, de unii dintre cei mai cunoscuți jucători profesioniști. “Viteza wireless oferită de acest mouse este cu adevărat uimitoare, sentimentul fiind la fel de lin ca în cazul folosirii unui mouse pe fir,” a declarat legendarul jucător de CS:GO, Epitácio ”TACO“ de Melo din Team MIBR. El a avut ocazia să testeze prototipul mouse-ului Razer Viper Ultimate în cadrul mai multor competiții desfășurate anul acesta. “Senzorul deosebit de precis este ideal pentru jocuri rapide precum CS:GO.”

Nenumărate opțiuni de personalizare

Folosind aplicația Razer Synapse 3, utilizatorii pot reconfigura funcțiile celor opt butoane programabile, pot asocia comenzi macro sau funcții secundare, pe care le pot salva în cadrul unor profiluri salvate în memoria internă Viper Ultimate. Având la dispoziție cinci astfel de profiluri diferite, utilizatorii își pot accesa setările preferate indiferent de locul în care se află.

Mouse-ul Viper Ultimate este disponibil și la pachet cu Razer Mouse Dock, care încorporează sistemul de iluminare Razer Chroma™ RGB, oferind utilizatorilor posibilitatea să aleagă din peste 16,8 milioane de culori și efecte de iluminare. Noul modul de andocare standardizat a fost conceput pentru a fi compatibil cu viitoarele modele vârf de gamă de mouse-uri wireless din portofoliul Razer, încorporând o intrare de tip USB-A ,care permite utilizarea Viper Ultimate în modul de funcționare pe fir prin intermediul unui cablu Speedflex.

Pentru mai multe detalii despre Razer Viper vizitați pagina www.razer.com/gaming-mice/razer-viper-ultimate

Pentru a descoperi mai multe despre Team Razer, organizația dedicată sporturilor electronice, vizitați pagina www.razer.com/team

DESPRE RAZER VIPER ULTIMATE

  • Tehnologie wireless HyperSpeed, cu adaptor wireless (dongle) de 2.4 GHz inclus
  • Senzor optic Focus+ cu 20.000 DPI și o acuratețe de rezoluție de 99.6%
  • Accelerare de până 650 țoli pe secundă (IPS) / 50 G
  • Posibilități avansate de personalizare ale distanțelor de Lift-off și Landing
  • Opt butoane programabile în mod independent
  • Switch-uri optice Razer™ cu durată de viață de până la 70 de milioane de acționări
  • Design ambidextru cu rotiță de scroll tactilă
  • Posibilitatea ajustării gradului de senzitivitate în timp real (Setările implicite: 400/800/1600/2400/3200)
  • Soluție de stocare hibridă a profilurilor, încorporat + stocare cloud  (4+1 profiluri)
  • Compatibil cu Razer Synapse 3
  • Sistem de iluminare Razer Chroma™ RGB cu 16,8 milioane de culori și posibilitatea de sincronizare cu alte dispozitive
  • Cablu Speedflex de 1.8 m pentru încărcare și folosire în modul pe fir
  • Compatibil cu Razer Chroma Charging Dock
  • Durată de funcționare: aproximativ 70 de ore (fără iluminare), durata de funcționare depinde de setările folosite
  • Dimensiuni aproximative: 117 mm (Lungime) x 71 mm (lățime) x 38 mm (Înălțime)
  • Greutate aproximativă:  74 g (fără cablu)
  • Compatibil cu Xbox One pentru funcțiile de bază

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Razer Viper Ultimate și Razer Mouse Dock: prețuri pornind de la 159,99 Euro
Razer Viper Ultimate: prețuri pornind de la 139,99 Euro
Razer Mouse Dock: prețuri pornind de la 59,99 Euro

Razer.com și partenerii comerciali autorizați – disponibil acum

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>