Sep

19

Procesoarele AMD EPYC de generație a doua extind ecosistemul și oferă noi borne de performanță

În cadrul unui eveniment care a avut loc în Italia, la Roma, AMD a prezentat noi platforme de la Dell, precum și soluții de cloud pentru clienți, toate având la bază noile procesoare AMD EPYC de generație a doua.

Managerul General AMD pentru Centre de Date, Forrest Norrod, împreună cu CTO-ul Mark Papermaster, au urcat pe scenă alături de reprezentanți ai companiilor Dell, IBM, Nokia, ATOS, OVHCloud și TSMC, pentru a discuta despre adopția rapidă în industrie a soluțiilor AMD EPYC de generație a doua și despre doborârea a peste 100 de recorduri mondiale odată cu lansarea acestora.

  • Dell EMC  a prezentat cinci noi sisteme de server PowerEdge, echipate cu procesoare AMD EPYC 2, disponibile pentru livrare.
  • IBM Cloud a prezentat avantajele pe care SEV-ES și PCIe 4.0, împreună cu AMD EPYC 2, le propun clienților companiei, în mod special funcțiile de memorie superioară ale noilor procesoare pentru Big Data și workload-uri analitice
  • Nokia a împărtășit metodele prin care procesoarele AMD EPYC  de generație a doua accelerează sistemele Nokia Cloud Packet Core, mai ales în ceea ce privește implementarea noilor tehnologii 5G. În testele efectuate, sistemele AMD EPYC oferă performanțe cu 80% mai mari decât soluțiile folosite în trecut.
  • ATOS, unul dintre liderii globali în ceea ce privește transformarea digitală, a anunțat cum unul dintre clienții săi folosește AMD EPYC 2 penbtru a ajuta comunitatea științifică franceză. În plus, AMD și ATOS au prezentat procesorul AMD EPYC 7H12, cu 64 de nuclee și 128 de thread-uri, a cărui răcire se realizează pe bază de lichid.
  • OVHCloud a prezentat o nouă instanță de hosting high-end bazată pe procesorul AMD EPYC 7402P, cu memorie flash, disponibilă la finalul anului.
  • TSMC a anunțat adoptarea soluțiilor AMD EPYC de generație a doua pentru sistemele de cercetare din viitor.

Pentru a afla mai multe despre modurile în care procesoarele AMD EPYC de generație a doua continuă să performeze pe piață și să depășească recorduri mondiale te invit să citești articolul lui Forrest Norrod aici.

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>