Sep

18

Peste 2500 de soluții digitale de business vor fi prezentate la GoTech World 2019

GoTech World (denumit anterior Internet & Mobile World), cea mai amplă expo-conferință B2B din Europa Centrală și de Est, își deschide porțile pe 2-3 octombrie, la Romexpo, în Pavilionul B1 și aduce în atenția profesioniștilor sute de soluții IT & tech potrivite pentru nevoile digitale ale oricărei companii.

Participanții la ediția de anul acesta a evenimentului GoTech World vor putea descoperi și interacționa cu cele mai noi soluții IT și digitale de business vizitând cele 140 de standuri ale companiilor multinaționale și locale, pe o suprafață expozițională de 7194 mp.

Securitatea datelor – prioritatea companiilor în procesul de digitalizare

Securitatea cibernetică este de zeci de ani una dintre preocupările principale ale specialiștilor în domeniu. Odată cu avansul tehnologiei și al utilizării din ce în ce mai intense a dispozitivelor mobile în mediul business, devine din ce în ce mai prezentă prioritatea securizării datelor cu caracter sensibil.

certSIGN, companie românească specializată în dezvoltarea aplicațiilor de securitate informatică, va prezenta în cadrul GoTech World soluția sa de securitate mobilă destinată companiilor. Împreună cu platforma Samsung Knox, certSIGN prezintă soluții integrate pentru digitalizarea rapidă și sigură a oricărei organizații, pentru a fi eliminate complet documentele pe suport fizic. În cadrul standului vor fi organizate demo-uri live cu exemple practice pentru mai multe departamente: retail, logistică, procese de resurse umane complet automatizate, financiar etc.

NTT DATA România va prezenta în cadrul GoTech World soluții inovatoare de management al securității corporate, precum servicii de monitorizare a securității organizației, servicii de detectare a amenințărilor cibernetice, servicii de securitate web sau management al vulnerabilităților. Serviciile de securitate dezvoltate de NTT DATA România se bazează pe capacități avansate de analiză, inclusiv Machine Learning și managementul informațiilor care compromit securitatea aplicațiilor, ce permit identificarea posibilelor amenințări de securitate, nedetectabile prin metode clasice.

Prin platforma sa integrată de Cloud, Qualys ajută companiile să-și eficientizeze soluțiile IT, de securitate și de conformitate și să dezvolte procesele de securitate în inițiativele lor de transformare digitală. Platforma de stocare în Cloud a Qualys oferă o soluție integrată, end-to-end, care colectează și analizează date de securitate și conformitate într-un sistem scalabil, de ultimă generație.

Soluții de business pentru eficiența oricărei companii

Pentru a ține pasul cu cerințele din ce în ce mai dinamice ale pieței, din ce în ce mai multe companii adoptă transformarea digitală în toate departamentele și liniile de business, utilizând soluții și aplicații digitale pentru automatizarea și integrarea activităților. Fie că vorbim de Achiziții, Financiar, Resurse Umane, Vânzări, Logistică sau Customer Service, pentru toate aceste departamente există soluția potrivită pentru a eficientiza procesele de lucru.

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală, participă la GoTech World cu platforma Charisma care asigură o viziune 360o asupra business-ului, indiferent de industrie din care face parte: financiar, retail, distribuție, producție, servicii, construcții, agricultură, energie și medical. TotalSoft este furnizorul preferat de soluții ERP din România și unul dintre primii 10 furnizori globali de soluții software pentru industria de leasing.

Cu o echipă de peste 500 de specialiști și proiecte în 45 de țări, TotalSoft inovează și dezvoltă noi platforme software cu accent pe accesibilitate, prin integrarea facilă cu terțe soluții, trecerea în cloud și adoptarea de noi tehnologii. Tehnologii AI, IoT și chatbot sunt integrate în platforma Charisma pentru transformarea proceselor de business și optimizarea soluțiilor curente.

Până acum, compatibilitatea sistemelor a reprezentat unul dintre marile obstacole în calea productivității muncii. Konica Minolta, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și servicii IT complete, va prezenta, în premieră, noua tehnologie inovatoare pentru birourile moderne – Workplace Hub  – o platformă complexă de produse și servicii office, conectată și centrată pe mediile de lucru, unică pe piața soluțiilor și serviciilor IT, la nivel global.

Lansat la începutul acestui an în România, Workplace Hub este un GAME CHANGER, destinat simplificării proceselor IT, ce contribuie la îmbunătățirea experienței personale de lucru și a colaborării în echipă, prin mobilitate și partajare facilă a informațiilor. Workplace Hub include sisteme de procesare și stocare bazate pe servere HP de ultimă generație, soluții de securitate de nivel înalt, bazate pe tehnologia Sophos, funcționalități de backup local și în cloud prin utilizarea soluțiilor Acronis și servicii Wi-Fi, alături de funcționalități avansate de printare, toate administrate în mod unic de către Konica Minolta.

Internet of Things (IoT) și Robot Process Automation (RPA) – viitorul tehnologiilor business

În economia modernă fiecare afacere trebuie să aibă ca obiectiv optimizarea proceselor și reducerea costurilor, iar în acest context soluțiile Internet of Things pot avea un rol major. Ecosistemul Internet of Things este deja un atu concret în cadrul multor companii care doresc o dezvoltare durabilă și funcțională.

Prin soluțiile prezentate în cadrul GoTech World, SYSWIN Solutions vine în sprijinul companiilor, oferind soluții performante IoT și M2M pentru a răspunde cerințelor de interconectare integrată a sistemelor operaționale. SysAgria este o soluție inteligentă ce poate reprezenta nucleul unei agriculturi de precizie, care permite colectarea permanentă a datelor din sol și aer și analiza acestora, prevenind agricultorul asupra riscurilor de îmbolnăvire a culturilor, crescând astfel calitatea recoltei. Pe lângă aceasta, SYSWIN Solutions prezintă în cadrul GoTech World și două soluții de Smart City, bazate pe tehnologii cu senzori: SmartAir City – pentru monitorizarea nivelurilor de poluare urbană și SysParking – pentru dezvoltarea sistemelor de parcare inteligentă.

Robotic Process Automation (RPA) este tehnologia care transformă modul în care muncim și ajută companii din toate sectoarele precum și agenții publice să devină mai eficiente și mai competitive. Utilizând roboți software care imită și integrează acțiunile umane în sistemele digitale ale companiilor si organizațiilor, RPA ajută la optimizarea proceselor, degrevând angajații de povara sarcinilor repetitive. UiPath, liderul pieței globale de RPA, vine la GoTech World în calitate de .NET Stage Partner și va prezenta viziunea sa asupra Automation First, o eră a tehnologiei în care oamenii aplică tehnologia RPA la cât mai multe procese posibile și adoptă viziunea de a avea un robot pentru fiecare angajat.

Transiris este o companie specializată în infrastructură și soluții de marketing pentru companii mari (Fortune 500), care oferă și servicii în domeniul Big Data, analize de date, RPA, Nation Branding, etc. Transiris va prezenta soluțiile sale de strategie, creative și automatizare la GoTech World. Unul dintre cele mai remarcabile proiecte curente ale specialiștilor Transiris este dezvoltarea strategiei de imagine a Statelor Unite ale Americii in lume.

Soluțiile prezentate mai sus sunt doar o parte din sutele de produse și tehnologii ce vor fi prezentate anul acesta în cadrul celei de-a 8a ediții a expo-conferinței business GoTech World (anterior Internet & Mobile World). Cei peste 140 de expozanți, companii locale și multinaționale vor aduce în atenția profesioniștilor participanți la eveniment o gamă extinsă și complexă de soluții digitale de business, potrivite pentru orice nevoie organizațională a companiilor din diverse domenii.

În cifre estimative, GoTech World va cuprinde :

  • 7 scene mari cărora le corespund tot atâtea zone expoziționale cu soluții specifice;
  • 25 de industrii și 5000 de companii reprezentate la toate nivelurile;
  • Peste 10.000 de participanți cu profil de business, dintre care 5500 de nivel CxO;
  • 140 de expozanți cu peste 2500 de soluții digitale;
  • 100 de speakeri locali și internaționali și 83 de sesiuni;
  • 20 de start-up-uri autohtone
  • 7 zone de networking

Accesul în cadrul evenimentului GoTech World se face prin înregistrarea online pe www.gotech.world. Până în 19 septembrie, profesioniștii interesați în a-și rezerva un loc la sesiunile de pe cele 7 scene pot achiziționa bilete la prețuri speciale. De asemenea, echipele de 3-5 membri pot beneficia de discounturi de 5% și primesc gratuit 3 bilete Digital Starter, echipele de 6-10 persoane au discount-uri de 10% și primesc gratuit 6 bilete Digital Starter, iar la grupurile de peste 10 persoane, discounturile pot urca și până la 15%, primind și 8 bilete Digital Starter.

Pentru informații suplimentare, urmăriți platformele oficiale de comunicare:

www.gotech.world

Facebook.com/Facebook.com/GoTechWorld

Facebook Event – GoTech World 2019

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>