Aug

18

Jucariile erotice care nu trebuie sa-ti lipseasca din dormitor

 

timthumb (4)

Momentul erotic din dormitor se completeaza perfect cu o serie de jocuri si jucarii erotice care sa starneasca apetitul sexual in vederea imbunatatirii complementare a vietii sexuale. Am analizat care sunt preferintele doamnelor si domnilor in materie de act sexual si jucarii erotice si stazi putem aduce in prim plan o lista desavarsita de jucarii sexuale care vor rescrie regulile jocurilor din dormitor.

Ce jucarii erotice nu trebuie sa-ti lipseasca din dormitor

  1. Vibratoarele

Lantul de vibratoare a evoluat in timp si isi are origini foarte vechi. Ulterior vremurilor noastre in care oamenii se adapteaza in diferite conditii si cauta solutii tot mai inventive si moderne pentru fiecare nevoie in parte, locul vibratoarelor era ocupat de obiectele casnice. Insa, deseori utilizatorii au fost surpinsi de impactul lor negativ care le-au cauzat fie o serie de iritatii, fie o serie de neplaceri mai intense, actul erotic transformandu-se dintr-o practica a placerii intr-una a durerii si a stresului.

Gama lovesense inoveaza existenta acestor jucarii sexuale printr-o serie de vibratoare prietenoase, de diferite forme si marimi, care aduc un plus satisfactiei intime. In plus, acestea nu prezinta niciun risc in manevrarea acestora.

  1. Papusa gonflabila

Pentru barbatii amatori de senzatii extreme si in lipsa unei partenere pe cinste, acestia se pot consola cu o papusa gonflabila realizata dupa un tipar cat mai real cu putinta. Papusa gonflabila ofera posibilitatea de a experimenta si de a invata noi tehnici sexuale, in timp ce placerea va conduce exact acolo unde trebuie.

  1. Bilele Kegel

Extrem de populare in orice sex shop sunt si bilele Kegel. Este un concept nou foarte iubit de catre amatorii de senzatii extreme. Si aceste jucarii novatoare stimuleaza intens placerea sexuala iar materialele din care sunt confectionate aceste bile sunt de asemenea foarte sigure pentru orice organism.

  1. Lubrifianti

Pentru si mai mult extaz, lubrifiantii sunt impreios necesari. Exista o serie vasta de astfel de articole stimulatoare care se vor plia excelent pe dorintele fiecarei persoane in parte. Lubrifiantii se clasifica pe mai multe categorii, avand la baza siferite substante sigure ce permit cresterea stimularii sexuale si a placerii.

Posted in Internet | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>