Aug

8

Samsung și Under Armour prezintă Galaxy Watch Active 2 – ediția Under Armour

Ediția exclusivă Galaxy Watch Active2 Under Armour este gândită pentru a oferi experiențe unice care să îi ajute pe alergători să își atingă obiectivele de fitness

Samsung Electronics Co., Ltd. și Under Armous Inc., au anunțat astăzi o ediție exclusivă – Under Armour Edition a celui mai recent smartwatch lansat de Samsung, Galaxy Watch Active2. Galaxy Watch Active2 Under Armour Edition este un nou tip de smartwatch, construit special pentru alergătorii pasionați, care vor să facă un upgrade rutinei lor de fitness. Ca parte din parteneriatul cu Under Armour, Samsung oferă o experiență completă alergătorilor, punând la dispoziția acestora avantaje care îi vor ajuta să-și țină sub control forma fizică și să evite riscurile de a se răni, prin intermediul unui set de specificații disponibile pe Galaxy Watch Active2 Under Armour Edition.

Ediția specială Galaxy Watch Active2 Under Armour le va permite utilizatorilor să se bucure de sesiunile de alergare, ajutându-i să obțină o stare de bine generală și oferindu-le posibilitatea de a se conecta cu celelate dispozitive. Sunt foarte entuziasmat că filozofia noastră în ceea ce privește sănătatea și viața echilibrată se alătură cunoștințelor despre atletism a celor de la Under Armour, luând astfel naștere acest device special gândit pentru utilizatorii Galaxy”, a afirmat Woncheol Chai, vicepreședinte senior și șeful departamentului de Product Strategy, Mobile Communication Business din cadrul Samsung Electronics.

Având specificații unice, precum măsurarea în timp real a cadenței și acces premium la cea mai mare comunitate de fitness din lume prin intermediul MapMyRun, experiența Galaxy de pe acest smartwatch oferă sfaturi de fitness mai rapide, îndrumări intuitive, dar și antrenamente complete, accesibile direct la încheietura mâinii.

La Under Armour, fiecare produs este construit în jurul misiunii de a le face viața mai ușoară atleților și credem că se aliniază perfect cu misiunea Samsung de a crea produse care să îmbunătățească viața oamenilor și să contribuie la construirea unui viitor nou. Suntem încântați să continuăm să împingem limitele performanței și tehnologiei prin parteneriatul nostru cu Samsung. Împreună deschidem calea către viitor, datorită experienței fizice și digitale pe care o punem la dispoziție utilizatorilor. Introducerea ediției speciale Galaxy Watch Active2 Under Armour alături de colecția noastră de încălțăminte UA HOVR și experiența unică oferită de aplicația MapMyRun va ajuta alergătorii să își îmbunătățească forma fizică, deci implicit performanța pe care o obțin prin alergare”, a declarat Paul Fipps, Chief Digital Officer, Under Armour.

Antrenor de alergare

Ediția Galaxy Watch Active2 Under Armour oferă utilizatorilor sfaturi de fitness în timp real pentru a-i ajuta să obțină maximul de rezultate din sesiunile lor de alergare. Folosind date de pe smartwatch, precum și din colecția Under Armour Connected Footwear, utilizatorii pot vedea feedback-ul pe ecran și pot primi îndrumări audio în timpul antrenamentelor, astfel încât își vor putea menține ritmul și implicit își vor îndeplini obiectivele de fitness.

Galaxy Watch Active2 Under Armour încurajează utilizatorii să-și stabilească obiective personalizate în funcție de nevoile lor, cum ar fi ritmul, distanța și durata și oferă îndrumări audio și feedback tactil pe parcursul sesiunii de alergare. Datorită îndrumărilor oferite în timp real bazat pe informațiile colectate din ceas, utilizatorul va primi feedback care îi va permite să facă modificări în antrenament. După antrenament, utilizatorii primesc o analiză detaliată și sfaturi de fitness pe smartphone-ul lor, aceasta oferindu-le o perspectivă aprofundată asupra tehnicii de alergare, pe care niciun alt produs de pe piață nu îl oferă.

MapMyRun Partnership

Înainte de fiecare alergare, utilizatorii pot stabili planuri de training personalizate și pot primi sfaturi care să îi ajute să își îndeplinească obiectivele. Galaxy Watch Active2 Under Armour include șase luni de free trial premium în aplicația MapMyRun, oferind consumatorilor acces la planuri de training care îi pot motiva să obțină maximul din antrenamente. În timpul antrenamentelor, display-ul smartwatch-ului Under Armour va afișa date relevante, precum ritmul cardiac, ritmul de alergare și forma fizică generală, astfel încât utilizatorii să le poată vedea în timp real și să își dea seama de progresul înregistrat. Atunci când folosesc și Galaxy Buds, utilizatorii pot avea acces la îndrumări audio la anumite intervale din timpul antrenamentului, dându-le o motivație suplimentară pentru a-și atinge obiectivele. Prin conectarea la smartphone, utilizatorii au acces la rapoarte detaliate ale antrenamentelor, alături de informații relevante despre sesiunile de alergare.

Rămâi conectat la fiecare pas

Începând cu 2019, toate încălțămintea din colecția HOVR a Under Armour se conectează cu aplicația MapMyRun. Alături de device-uri Samsung compatibile, utilizatorii își pot conecta încălțămintea direct la smartwatch-ul Samsung, astfel încât vor primi îndrumări și feedback direct pe display-ul ceasului.

În exclusivitate pe Galaxy Watch Active2 Under Armour, conectarea smartwatch-ului cu încălțămintea de alergare din colecția UA HOVR oferă utilizatorilor statistici actualizate constant, cu privire la distanța alergată, precum și îndrumări în timpul antrenamentului. Oferind date exacte și sfaturi concrete pentru îmbunătățirea alergării, pantofii sport și smartwatch-ul devin un antrenament cu antrenorul personal. Veți învăța multe despre stilul vostru de alergare, vă veți îmbunătăți tehnica și vă veți atinge obiectivele stabilite mult mai rapid – ceea ce s-ar întâmpla și dacă ați avea un antrenor real.

Ceasul potrivit pentru performanță în alergare

Galaxy Watch Active2 Under Armor Edition vine într-un corp ușor, sportiv, cu cadran din aluminiu, cu un design al display-ului special, precum și două opțiuni de dimensiuni – o variantă de 44mm, cu curea neagră și o variantă de 40mm cu curea gri. Ambele curele sunt făcute din Fluoroelastomer (FKM) și au un design ce permite pielii să repire, fiind foarte confortabil de purtat, pentru ca utilizatorii să obțină performanța pe care și-o doresc.

Alături de specificațiile semnătură ale lui Galaxy Watch Active2, precum noul cadran digital rotativ și interfața One UI, Galaxy Watch Active2 Under Armour oferă utilizatorilor și mai multe opțiuni de design și de control intuitiv special gândite pentru a satisface nevoile acestora în ceea ce privește sănătatea și planul de fitness. Fața smartwatch-ului oferă o interfață clară, iar aplicația MapMyRun poate fi accesată printr-o singură atingere. Fața smartwatch-ului dispune de un design animat de tip Eclipse, a cărui luminozitate se schimbă în funcție de ora din zi, cu moduri de afișare a datei și a orei bine definite, astfel încât să aveți aceste informații la îndemână și să nu vă rămână de făcut nimic altceva în afară de începerea antrenamentului.

Pentru mai multe informații despre Galaxy Watch Active2 Under Armour, accesați news.samsung.com/galaxy sau www.samsungmobilepress.com.

Specificații de produs

Categorie Specificație
Culoare Black and Mod Gray with Fluoroelastomer (FKM)
Dimensions and Weight Aluminum case–44mm models: 44 x 44 x 10.9T, 30g

Aluminum case–40mm models: 40 x 40 x 10.9T, 26g

Display 44mm models: 1.4” (34mm) 360 x 360 Super AMOLED, Full color Always On Display, Corning® Gorilla® Glass DX+

Varianta de 40mm:1.2” (30mm) 360 x 360 Super AMOLED, Full color Always On Display, Corning® Gorilla® Glass DX+

Curea Varianta de44mm: 20mm interschimbabilă

Varianta de 40mm: 20mm interschimbabilă

Baterie 44mm models: 340mAh

40mm models: 247mAh

Chipset Exynos 9110 Dual core 1.15 GHz
Sistem de operare Tizen
Memorie 768MB + 4GB
Connectivitate Bluetooth® 5.0, Wi-Fi b/g/n, NFC

A-GPS/GLONASS/Galileo/BeiDou

Senzor Monitorizarea frecvenței cardiace (cu 8 fotodiode), Electrocardiogramă (ECG), Accelerometru (până la 32g),

Giroscop, Barometru, Lumină ambientală

Încărcare WPC- Încărcare wireless
Durabilitate 5ATM + IP68 / MIL-STD-810G
PUI 2 Butoane, cadran digital (digital)
Compatibilitate Samsung, alte device-uri Android: 5.0 sau variante mai recente, RAM 1.5GB sau mai mult

iPhone: iPhone 5 sau variante mai recente, iOS 9.0 sau variante mai recente

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>