Aug

2

RAZER VIPER PROPUNE NOI PERFORMANȚE PENTRU SPORTURILE ELECTRONICE PRIN IMPLEMENTAREA SWITCH-URILOR OPTICE

Cel mai nou mouse dezvoltat de Razer în mod special pentru competiții folosește switch-uri optice, care oferă o viteză de acționare de trei ori mai rapidă

BUCUREȘTI, 2 august 2019 – RazerTM, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a dezvăluit azi Razer Viper, un mouse de gaming cu greutate redusă, dezvoltat în colaborare cu jucători profesioniști, care oferă performanțe de neegalat datorită folosirii noilor Razer Optical Mouse Switches. Bazat pe senzorul optic 5G dezvoltat de Razer și utilizând cablul special Speedflex, care reduce rezistența la mișcare a dispozitivului, noul mouse Razer Viper a fost conceput pentru a oferi control complet în cadrul oricărei sesiuni de gaming competitiv.

Noile switch-uri optice pentru mouse-uri

Viper este primul mouse Razer care folosește noile Optical Mouse Switches, cele mai rapide switch-uri dezvoltate de Razer, care oferă viteze de acționare de trei ori mai rapide decât switch-urile mecanice tradiționale.

Clasicele switch-uri mecanice transmit impulsurile electrice prin contacte metalice. Atingerea dintre contacte formează un efect rezidual de ricoșeu, care poate duce la formarea de semnale multiple într-un termen scurt. Pentru a asigura faptul că este înregistrată o singură acționare, în mod tradițional este introdusă o mică întârziere până ce semnalul devine unic și stabil, rezultatul fiind un timp de răspuns mai slab.

Cu noile Razer Optical Switches, contactul fizic nu mai este necesar pentru a transmite semnalul electric. Prin folosirea unui fascicul infraroșu care trece printr-un obturator pentru a transmite un semnal electric către calculator, switch-urile răspund instantaneu la fiecare apăsare de buton, garantând că fiecare acțiune este executată în concordanță cu intențiile jucătorului.

Noile switch-uri au fost proiectate să reziste la până la 70 de milioane de acționări, astfel încât Viper să facă față rigorilor celor mai solicitante competiții, oferind viteza și precizia necesară oricărui jucător.

Testat de profesioniști

Stabilind noi standarde pentru mouse-urile destinate sporturilor electronice, Razer Viper a fost testat de cei mai buni jucători profesioniști din lume. Faimosul jucător de CS:GO din cadrul echipei MIBR, Epitácio “TACO” de Melo a folosit un prototip al mouse-ului Razer Viper în cadrul turneelor la care a participat în ultimul an.

“De cum am văzut Razer Viper, m-am îndrăgostit de forma sa perfectă,” a declarat TACO din echipa MIBR. “Acționarea switch-urilor optice oferă o senzație mai lină și este mai rapidă, iar flexibilitatea cablului îl fac ideal pentru CS:GO.”

Greutate redusă pentru performanță maximă

Cântărind doar 69g, Viper este cel mai ușor mouse dezvoltat vreodată de Razer. Greutatea redusă a fost obținută fără a apela la o carcasă scheletică. Produsul astfel rezultat se potrivește folosirii cu oricare dintre mâini, fără să fie compromise rezistența sau durabilitatea. Designul ușor și rezistent al lui Viper îl face soluția ideală chiar și pentru cele mai solicitante competiții profesioniste.

Viper este echipat și cu noul Razer™ Speedflex Cable. Datorită designului inovator care se bazează pe un înveliș alunecos, cablul reduce rezistența la mișcare a mouse-ului pe birou și minimizează senzația de agățare a acestuia de marginea biroului. Astfel, jucătorul poate realiza cu acuratețe orice tip de mișcare, fără să fie atent la poziția cablului pe parcursul sesiunii de joc.

Noul Razer Viper este echipat cu popularul senzor optic 5G dezvoltat de Razer, ce oferă o rezoluție nativă de 16.000 DPI, cu o acuratețe de rezoluție de 99.4% și o viteză de tracking de 450 inchi pe secundă (IPS). 

Personalizare extremă

Razer Viper este rezultatul colaborării Razer cu unii dintre cei mai buni jucători profesioniști din lume, iar din acest motiv include mai multe caracteristici inspirate de nevoile care apar pe durata turneelor.

Setările de DPI pot fi ajustate prin folosirea aplicației Razer Synapse 3 și pot fi stocate în spațiul de stocare încorporat în mouse, oferindu-le jucătorilor posibilitatea de a-și accesa setările personalizate indiferent de locație. Viper este echipat și cu opt butoane programabile, oferindu-le utilizatorilor acces rapid și facil la cele mai importante comenzi din jocuri.

“Razer Viper a fost conceput de la zero în colaborare cu cei mai buni jucători profesioniști din Team Razer”, a declarat Alvin Cheung, Senior Vice President al diviziei de periferice din cadrul Razer. “Folosind noile Optical Mouse Switches și cel mai bun senzor 5G de pe piață dezvoltat de Razer, Viper este un mouse ambidextru, cu greutate redusă, care oferă precizia și controlul necesar în orice competiție profesionistă din zilele noastre.”

Pentru mai multe informații despre Razer Viper vizitați pagina www.razer.com/gaming-mice/razer-viper

DESPRE RAZER VIPER

  • Razer™ Optical Mouse Switches pentru un răspuns deosebit de rapid
  • Senzor optic 5G Razer™ cu 16.000 DPI
  • Accelerație de până la 450 Inchi pe secundă (IPS) / 50 G
  • Design cu greutate redusă de doar 69g pentru mișcări ușoare și fluide
  • Cablu Razer™ Speedflex pentru a reduce rezistența la mișcare
  • Stocare Onboard a setărilor DPI personale pentru a putea fi folosite oriunde și oricând
  • Opt butoane programabile

Preț și disponibilitate

Prețuri pornind de la 89,99 Euro

Razer.com – disponibil acum
Global – disponibil acum

Ilustrații

Imaginile de produs pot fi descărcate de aici

Videoul de prezentare a mouse-ului se găsește aici

Videoul de prezentare a noilor Optical Mouse Switch se găsește aici

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>