Apr

20

Nu stiu altii cum sunt…
bd9bbaea6593085cb15fed354809fd7d

Nu stiu altii cum sunt, dar mi-am propus sa nu judec si sa nu barfesc pe nimeni, fiindca suntem diferiti, simtim diferit si avem motivele noastre sa actionam intr-un anumit fel.

-Nu pot sa mananc mazare sau fasole, mi-a spus cineva, alegand boabele dintr-o salata gustoasa pe care o facusem special, sa ii fac o surpriza!

Pe masura ce inlatura boabele din salata gustoasa facuta de mine, eu ma infuriam. Eram ca un vulcan pe punctul de a erupe, cand cunoscandu-ma destul de bine, m-a luat de mana, m-a asezat usor pe fotoliu si mi-a spus:

bd9bbaea6593085cb15fed354809fd7d

-Asculta! Nu poti sa intelegi, fiindca nimeni nu ti-a bagat pe gat mazare sau fasole, sa iti fie rau o saptamana intreaga si sa ai senzatia de greata, numai cand vezi aceste alimente!

Avea dreptate! Eu nu puteam sa il inteleg, dupa cum nici el nu ma intelegea, cum de nu imi place pestele. Multi se razboiesc cu repulsia mea fata de acest aliment, care se spune ca este si gustos si sanatos, dar eu nu pot nici sa il ating, nici sa il miros, dar sa-l inghit!!!

Asa stau lucrurile cu multe aspecte din viata omului. Exista femei care se tund periuta din multe motive si nu se cade sa le judecam din afara. Este dreptul lor sa aleaga aceasta tunsoare si este indatorirea mea de om ce respecta demnitatea altora, sa mi se respecte si mie dreptul la autonomie.

Iata de ce nu voi spune absolut nimic despre cei care intra in sexshop  .

Diversitatea produselor, calitatea acestora, faptul ca nu fac rau organismului si clipele de implinire pe care le daruiesc sunt tot atat de multe motive ca acest magazin sa fie vizitat cat mai des individual sau in cuplu.

Aici sunt produse pentru el, pentru ea si pentru cuplu. Desi sunt atat de bine asezate in categorii, din orice raion ai comanda, fericirea in cuplu este garantata.

Ispititoare sunt acele jucarii sexuale  destinate adultilor amatori de senzatii tari, dar de aici se pot cumpara si cele mai bune produse de igiena intima si de mentinere a erectiei un timp indelungat.

Lubrifiant care securizeaza vaginul de agenti patogeni, uleiuri de corp cu diferite arome, vibratoare realistice sau atipice: roz, negre si portocalii iti atrag privirile. Este suficient sa va delectati cu ele in momentele voastre si veti deveni dependenti de aceste produse.

Vibratoarele de dimensiuni generoase sunt facute din materiale moi, care nu produc alergii si imita 100% penisul, atat in ceea ce priveste dimensiunea si textura, cat si temperatura.

Relatia intima poate fi condimentata cu lenjerii intime de vis care cresc libidoul, cu bile anale si jucarii care pot stimula orice particica a corpului tau si a corpului partenerului.

Vibratorul este util in cazul in care el se grabeste sau nu se poate opri la timp sa te astepte sa ajungeti impreuna la apogeu.

Acolo, sunt produse care ajuta femeile si ajuta barbatii, fiind de folos astfel cuplurilor, sa ramana unite toata viata.

Nu stiu altii cum sunt, dar eu nu judec pe nimeni, stiind ca nu am acest drept. Se zice ca fructul oprit ne-a costat moartea si izgonirea din rai, dar jucariile sexuale sunt accesibile tuturor si nu fac rau sub nicio forma. Indrazniti si folosite-le! Sunt pentru voi.

 

 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>