Feb

5

Samsung lansează primul panou 8K pentru afișajul comercial

Noua gamă 8K QLED va fi expusă în premieră în cadrul ISE 2019 – conturând astfel viitorul afișajului comercial

 

București, 5 februarie 2019 – În cadrul ISE 2019, Samsung va revoluționa piața de afișaj digital prin lansarea primelor ecrane cu calitatea de neegalat 8K QLED. Noile caracteristici ale afișajului vizual vor revoluționa industria digitală de afișaj comercial, aducând astfel noi oportunități.

Samsung a înregistrat progrese semnificative în domeniul inteligenței artificiale (AI), care folosește machine learning pentru a aduce conținutul de calitate inferioară la rezoluție 8K. Pe lângă faptul că, datorită inteligenței artificiale, conținutul poate fi afișat în 8K, conținutul de orice rezoluție de altfel – de la SD la 4K – poate fi transformat la o calitate cât mai apropiată de 8K. Pentru afișajele comerciale, asta se traduce în acuratețe mai mare, un factor important în atragerea atenției potențialilor consumatori. Acest lucru înseamnă economii de cost pentru proprietarii de magazine și pentru publicitari, care pot produce conținut la o rezoluție mai mică, prin urmare mai ieftin, care va fi apoi afișat la calitate 8K.

Noul Samsung 8K QLED Signage de 82″, care va fi prezentat la ISE, combină cea mai mare rezoluție din piață cu tehnologia de upscaling AI – generând imagini realiste care oferă utilizatorilor experiențe mai imersive. Designul său subțire, cu o adâncime mai mică de 40mm, asigură o instalare fără probleme prin adoptarea unui obiectiv subțire cu unghi larg, care permite ca display-ul să se potrivească în orice mediu și este compatibil atât în ​​modul portrait, cât și în lanscape. Cu o rezoluție de 7.680 x 4.320 pixeli, pixelii individuali care compun o imagine devin imperceptibili pentru ochiul uman – chiar și atunci când sunt vizionați de aproape.

Similar cu omologul său 8K, ecranul QLED 8K oferă o prezentare îmbunătățită a culorii negre prin diminuare locală și controlul luminii cuantice. Ecranul QLED 8K include, de asemenea, volum de culoare, care le oferă spectatorilor miliarde de nuanțe de culoare și acuratețe a culorii, prezentând imagini bogate și cât mai exacte.

“Prin introducerea tehnologiei 8K în display-uri, companiile pot oferi o calitate impecabilă a imaginii pentru publicul lor într-un mod care nu a fost posibil în trecut. Noul QLED Signage, denumit “The 82”, este doar unul dintre produsele de top din industrie pe care suntem încântați să le prezentăm la ISE 2019. Așteptăm cu nerăbdare să introducem industria AV globală în aplicațiile 8K comerciale”, a declarat (), din cadrul Visual Display Business Samsung Electronics.

Pe lângă noul QLED 8K Signage, participanții de la ISE 2019 vor avea șansa să experimenteze ceea ce va aduce viitorul în materie de display-uri, întrucât Samsung va prezenta o varietate de ecrane concepute în așa fel încât să ajute companiile să furnizeze cel mai bun conținut pentru publicul lor.

8K Multi Box HDR: Primul HDK 8K din lume pentru ecranele LED

Samsung va introduce prima tehnologie HDR 8K din industrie pentru ecranele LED. Acest lucru este posibil datorită Samsung Premium LED S-Box, care suportă 4K LED HDR. Prin combinarea a patru casete personalizate care se sincronizează perfect, utilizatorii pot avea parte de conținut 8K cu o rată de reîmprospătare de 60Hz.

LED HDR este noul standard de calitate a imaginii pentru piața LED, care asigură o calitate de neegalat a imaginii, ceea ce face din orice conținut unul de o calitate excepțională. LED HDR dispune, de asemenea, de Inverse Tone mapping (ITM) pentru imagini fără lumină, Dynamic Peaking pentru a maximiza luminozitatea și contrastul ecranului prin dublarea luminanței de vârf. Cartografierea culorilor stabilește o gamă de culori care se adaptează pentru LED.

Multi Box HDR 8K poate oferi și conținut live cu o latență mai mică printr-un mod live optim. În acest fel nu va ma exista o aglomerare de cabluri sau alte display-uri cu cablu HDBaseT (HDBT) de 100 de metri. HDBT oferă standardul global pentru transmisiunea video și audio de înaltă definiție pe un singur cablu.

Cu ajutorul caracteristicii Multi 8K Frame Lock încorporată în HDR-urile LED 8K, integratorii nu mai au nevoie de un dispozitiv separat pentru a sincroniza conținutul afișat pe ecranele 8K. HDR LED 8K suportă toate produsele Samsung SMART LED Signage și este eficient în special pe seria IFJ și The Wall.

The Wall 292″ 8K: Mai mare ca oricând

Dacă o dimensiune de 219″ nu ar fi fost suficientă, Samsung va lansa o versiune de 292″ a ecranului lor 8K, la nivel global, în primul trimestru al acestui an. The Wall este un display modular de dimensiuni mari, configurabil și personalizabil la o varietate de dimensiuni, de la 73″ la 292″ și este ideal pentru afacerile de lux sau rezidențe de lux. Samsung va expune The Wall la ISE, unde vizitatorii standului vor avea parte de această experiență vizuală pe propria piele.

The Wall slim (29,9 mm) se poate integra cu ușurință în orice design interior. O altă caracteristică unică, Wall Mode, permite utilizatorului să personalizeze ecranul prin prezentarea diverselor tipuri de conținut, cum ar fi fotografiile sau arta, și alegerea fundalului potrivit care să se potrivească cu design-ul din jur, astfel încât ecranul să nu mai fie închis, în timp ce un decor personalizabil face din ecran unul elegant și sofisticat din orice unghi, în așa fel încât să se potrivească indiferent de spațiu.

Pentru a complimenta imaginile uimitoare de pe The Wall, Samsung lucrează cu parteneri din industrie pentru a asigura cea mai bună tehnologie de experiență acum și în viitor. Harman JBL și Steinway Lyngdorf oferă o soluție sonoră imersivă. Crestron, Savant și Control4 asigură integrarea completă a soluțiilor de automatizare a locuințelor, iar Domotz, Ihiji și OrvC permit capabilități de monitorizare de la distanță pentru partenerii de canal.

Seria OMN / OMN-D: Signage semi-outdoor

Samsung va lansa, de asemenea, seria semi-outdoor OMN/OMN-D la nivel global în acest an. Gândit sub forma unor vitrine, ecranele OMN/OMN-D, disponibile atât în ​​dimensiunile de 46, cât și de 55 inci, oferă întreprinderilor o soluție de afișare captivantă, conținut viu și clar și vizibilitate excelentă, chiar și în lumina directă a soarelui, și raport de contrast ridicat, de 5.000:1, toate într-un design subțire și elegant. Seria OMN-D este un ecran cu două display-uri, care permite afișarea în afara magazinului, cât în interior, sporind astfel oportunitățile de vânzare atât în ​​magazin, cât și în afara magazinului în același timp.

Ambele display-uri oferă protecție IP5X împotriva prafului și protecție împotriva supraîncălzirii în trei pași pentru performanță durabilă, împreună cu propria soluție încorporată, MagicINFO S6, produs de Tizen 4.0, pentru gestionarea conținutului. Ecranele au și Wi-Fi încorporat și sunt ușor de activat cu un cablu de alimentare electrică și un cablu LAN, reducând drastic aglomerația de cabluri și sporind eficiența energetică. Ecranele sunt perfecte pentru o gamă largă de afaceri, de la restaurante la magazine și multe altele.

“Am folosit în trecut ecranele digitale Samsung în magazinele noastre și am observat o nevoie de un ecran mai subțire și mai luminos. Suntem recunoscători că Samsung a reușit să răspundă nevoilor noastre de afaceri cu ecranul semi-outdoor OMN 46″. Noul ecran a fost cu ușurință integrat în magazinele noastre și ne-a permis să împărtășim cu ușurință mesajele partenerilor noștri”, a declarat () de la Luxotica, lider din îmbrăcămintea sportivă și de lux din Italia.

Luxottica va începe să utilizeze ecranele OMN cu MagicINFO6 de la Samsung în magazinele sale din Europa, începând cu Italia și Franța.

Seria QMR / QBR: Ecrane 4K îmbunătățite

În ediția de acest an de la ISE, Samsung va prezenta, de asemenea, noile display-uri QK și QBR din seria 4K. Ambele cuprind cinci modele care variază în dimensiune de la 43 “la 75″, suport pentru HDR + și un motor inteligent de upscaling, precum și certificare IPX5 împotriva prafului, soluție de securitate KNOX încorporată și Wi-Fi. Seria nouă prezintă, de asemenea, îmbunătățiri semnificative față de ecranele anterioare QBN și QMN, cu rame mai mici și un design mai simetric.

Seria QMR a fost creată pentru la mall-uri, magazine și aeroporturi cu luminozitate de 500nit. Seria QBR este perfectă pentru magazinele mici de retail, stațiile de transport și terminalele cu luminozitate de 350nit. Ambele sunt dotate cu panouri non-orbire.

Pentru a afla mai multe despre ISE 2019, vizitați www.iseurope.org. Pentru mai multe informații despre ultimele inovații în ceea ce privește display-urile Samsung, precum și pentru accesarea articolelor, a fotografiilor și videoclipurilor de pe Samsung Newsroom, vizitați news.samsung.com.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>