Jan

8

Energizează muzica din diferite surse cu SL-G700! Super Audio CD playerul pentru rețele de înaltă clasă.

sl-g700-2400x1600

  • Reproducere de excepție a muzicii datorită tehnologiilor originale ale Technics pentru eliminarea bruiajului și zgomotului
  • Piese și circuite de o calitate excepțională, care asigură sunetul suprem
  • Pachet de caracteristici fascinante pentru a vă bucura de muzică din toate sursele

Technics prezintă noul Super Audio CD Player SL-G700 pentru rețele de înaltă clasă. SL-G700 este un player multi-digital care acoperă majoritatea mediilor audio digitale disponibile în prezent, de la CD/SACD tradiționale și până la cele de înaltă rezoluție de ultimă generație. Beneficiază de multe servicii de streaming pe care le redă la cea mai înaltă calitate disponibilă.

Design de înaltă clasă și de calitate superioară

Sursă de alimentare hibrid silențioasă

Calitatea sursei de alimentare este extrem de importantă pentru o reproducere a sunetului de înaltă fidelitate. Zgomotul sursei de alimentare și stabilitatea alimentării afectează calitatea sunetului reprodus din semnalele audio, în special pentru emisia audio analogică. SL-G700 este echipat cu o unitate de alimentare cu energie dedicată pentru difuzare audio analogică. Sursa de alimentare cu pornire fără feedback elimină fluctuațiile de frecvență. În combinație cu circuitul de alimentare cu energie stabilizat original, această unitate de alimentare dedicată oferă putere stabilă cu zgomot redus. Structura discretă a circuitului nu folosește ICI universale ci o configurație discretă, iar reglajul meticulos oferă putere optimizată pentru circuitele analogice, obținând astfel un raport S/N mare și o reproducere superbă, emblema sunetului Technics.

Convertor D/A de calitate premium și circuit D/A cu structură dual mono

Pentru difuzare audio analogică, circuitul D/A este unul din cele mai importante blocuri de circuite deoarece recreează forma de undă analogică originală dintr-o sursă digitală, cum ar fi un CD. Convertoarele D/A, DAC AK4497 din gama de vârf a Asahi Kasei Microdevices cu raportul lor S/N mare și distorsiune redusă, sunt izolate pentru canalele stânga/dreapta. Sursa de alimentare a convertoarelor D/A este împărțită în cinci secțiuni conform aplicației și este livrată separat. Sursa de alimentare pentru ceas are un sistem original de circuite acționate de un acumulator pentru a obține o conversie D/A de înaltă precizie. Structura Dual Mono și configurația asimetrică elimină interferența reciprocă dintre canalul din stânga și cel din dreapta, ridicând reproducerea spațialității sunetului.

Modul AMP discret

Pentru difuzarea audio analogică, circuitul filtrelor situate după conversia D/A determină calitatea sunetului. Circuitul filtrelor SL-G700 încorporează nu un CI pentru amplificare ci un modul de amplificare cu o construcție originală discretă. Folosirea tranzistorilor cu zgomot redus și a rezistențelor cu peliculă subțire elimină zgomotul generat în interiorul circuitelor. Reglajul fin detaliat, cum ar fi mărirea curentului de funcționare, a îmbunătățit răspunsul, raportul S/N și rata de distorsiune. În consecință, SL-G700 asigură o reproducere a sunetului foarte liniară și fidelă fără a omite nici cele mai mici nuanțe înregistrate în sursă.

Generator cu ceas acționat de acumulator

În  prelucrarea semnalelor audio digitale, calitatea ceasului afectează calitatea sunetului într-o mare măsură. Cea mai bună sursă de alimentare pentru circuitele delicate, cum ar fi blocul este una complet izolată de orice zgomote și fluctuații de la alimentarea de la rețea. Technics are o vastă experiență în izolarea sursei de alimentare care folosește o baterie. Această tehnologie creează interferențe audio digitale cu zgomote foarte reduse inclusiv convertoarele D/A. În plus, ceasul sistemului audio este alimentat de la un generator pentru ceas cu bruiaj ultra-redus. O sursă de alimentare cu zgomot redus și un circuit al ceasului de înaltă calitate contribuie la obținerea unui sunet cu cea mai înaltă transparență.

Arhitectura izolației zgomotului digital

Pentru terminalele de intrare USB, amplificatorul include regulatoare de putere care folosesc rezistențe non-magnetice cu peliculă de carbon cu o protecție puternică împotriva distorsiunii magnetice și care folosesc condensatoare de mică roșie de înaltă calitate, cu caracteristici excelente cum ar fi pierderile mici în dielectric, rezistența la înaltă tensiune și stabilitatea la temperatură variată.

În plus, reproductibilitatea ridicată a sunetului este vizată prin diverse măsuri de combatere a zgomotului, cum ar fi instalarea unui condensator cu peliculă cu ESR redus la o sursă de alimentare cu terminal LAN și izolarea de către un transformator de pulsuri în semnalul emisiei digitale.

Sistem de circuite activate în mod optim

Sistemul de circuite activate în mod optim permite oprirea funcționării diferitelor module digitale – precum cele folosite pentru display, interfețe analoge sau digitale – pentru minimizarea zgomotelor generate atunci când este redată muzica.

Emisie de înaltă calitate în căști

În general, semnalul emisiei analogice (echilibrat/neechilibrat) și semnalul de emisie în căști sunt generate de același circuit D/A. SL-G700 este echipat cu un circuit D/A dedicat pentru căști care este independent de cel pentru emisia analogică. Circuitele încorporează LSI originală de prelucrare a sunetelor de la Technics, motorul JENO (cu eliminarea bruiajului și optimizarea formei zgomotului). Separarea completă a emisiei analogice de la emisia în căști a eliminat interferența reciprocă dintre cele două circuite care servesc unor scopuri diferite. În plus, fiecare circuit a primit cel mai adecvat reglaj al sunetului. În consecință, ambele emisii oferă performanță maximă.

În plus, SL-G700 este echipat cu un sistem de optimizare a funcționării care pornește automat motorul JENO când este conectată o pereche de căști. Acest lucru elimină efectul advers al emisiei analogice asupra calității sunetului atunci când nu sunt conectate căști.

În plus, amplificatorul căștilor din clasa AA folosește circuite de amplificare separate pentru amplificarea tensiunii semnalului audio și amplificarea curentului. Amplificatorul de înaltă calitate potențează tensiunea, iar amplificatorul separat pentru funcționare cu o capacitate de alimentare mare amplifică curentul. Acest lucru permite conversia de înaltă precizie  a emisiei semnalelor PWM de înaltă rezoluție de la motorul JENO la un semnal analogic. Obținând o acționare ideale a căștilor cu o gamă largă de impedanță de sarcină, ea transmite un sunet cu o distorsiune redusă într-o gamă largă de frecvență.

Acoperă majoritatea mediilor audio digitale disponibile în prezent  

Redare MQA

Echipat cu decodor MQA. Atunci când decodorul MQA este pornit, fișierele MQA și CD-urile MQA sunt decodate complet pentru redare.

Mod SACD/CD

Echipat cu mod de redare SACD/CD dedicat. În acest mod, toate sursele de alimentare cu excepția celor ale blocurilor de circuite necesare pentru redarea SACD/CD sunt oprite, îmbunătățind astfel calitatea sunetului de la mediul discului.

Redare DSD nativă

Realizează procesul de conversie D/A din semnal DSD în format de înregistrare SACD fără a-l transforma în semnal PCM, livrând astfel întregul potențial al semnalului DSD.

Remasterizarea rezoluției înalte

Prelucrarea semnalelor digitale capabilă să extindă lățimea de bandă și adâncimea de biți poate converti date muzicale de 44.1-kHz/16-bit înregistrate pe CD-uri și surse audio cu compresie cu pierdere cum ar fi  MP3 în semnale de înaltă rezoluție de până la 192 kHz/32 biți. Atunci când este utilizată împreună cu dispozitive digitale de ultimă generație, muzica familiară devine mai bogată, cu o calitate mai ridicată, datorită căreia puteți resimți emoția comunicării redescoperite.

Este compatibil cu o mare varietate de surse muzicale și are o conectivitate ridicată  

SL-G700 este compatibil cu Bluetooth, Wi-Fi și Apple AirPlay prin conectivitatea sa wireless. Este compatibil și cu serviciile de redare cum ar fi Spotify, TIDAL și Internet Radio și cu funcții cum ar fi Google Chromecast și Google Assistant.*

*Un difuzor activat de  Google Voice trebuie să fie inclus în aceeași rețea.

Design Technics de înaltă calitate

Configurație cu patru secțiuni

Un player audio digital are o varietate de circuite, cum ar fi o sursă de alimentare care are înaltă energie și un circuit al interfeței digitale, care procesează semnale de înaltă frecvență, precum și circuite analogice.

SL-G700 folosește o structură cu patru secțiuni cu partiții instalate între blocurile de circuite în funcție de nivelul semnalului prelucrat și de tipul circuitului.

Acest lucru elimină interferența dintre blocurile de circuite obținând astfel un sunet clar. Rigiditatea șasiului datorată acestei structuri suprimă, de asemenea, vibrația pieselor electrice, eliminând astfel orice deteriorare a calității sunetului.

Mecanism de acționare cu rigiditate ridicată

În redarea unui disc, acuratețea de citire determină calitatea sunetului. Mecanismul de acționare a CD-ului are o structură triplă a șasiului pentru a asigura o citire precisă și pentru a preveni transmiterea vibrațiilor în afara mecanismului. În plus, SL-G700 are un suport stabil din aluminiu turnat pentru disc cu o amortizare ridicată a vibrațiilor, o structură silențioasă pentru a asigura o redare de înaltă precizie a discului.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să accesați technics.com sau să urmăriți technics.global pe Facebook  sau @technics pe Twitter.

Posted in comunicat de presa, Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>